Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok! Call meter 3g beállításaiban meg lehet valahogy oldani 2 SIM kártya külön mérését? Van a családban egy ACE 2, azon a szabályokban van lehetőség saját szám megadására, az én i9100-asomon nincs ilyen. Köszönöm!
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Megoldottam Call meters 3g- ben a dual sim hívásszámlálást. Ha érdekel valakit szívesen megosztom. -
Lacics25
aktív tag
válasz ctibor #45502 üzenetére
Szia!
Ha ismered a programot, néhány -na jó- annál kicsit több mozdulat az egész.
Dual simes telefon a logban 1. illetve 2. számmal azonosítja a kártyákat. A szabályokban beállítható A
"SIM AZONOSÍTÓ" Itt adható meg tarifánként, hogy 1. vagy 2. simről lett indítva a hívás.Ehhez létre kell hozni új tarifát vagy tarifákat a második sim kártyának, természetesen annak megfelelően, hogy hálózaton belüli vagy kivüli a tarifa.
Aki nem ismeri a call meters 3g finomhangolásának módját, annak ez kinaiul hangzik, elismerem. Megpróbálok összehozni egy blogot képekkel, ahol lépésről lépésre leirnám, hogyan kell csinálni. -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Keresek olyan alkalmazást, ami bejövő hívás esetén a hívó számát bazi nagy számokkal irja ki.
Teljes képernyős kép van, de ha nincs kép hozzárendelve, akkor csak vékony csíkon kicsi számokkal irja a hívót, vagy kicsi betűkkel a nevét.Köszi!!
-
Lacics25
aktív tag
válasz petipetya #48078 üzenetére
Kösz!
Nem én kérdeztem és visszaolvasva sem találkoztam a témával, lehet átsiklottam felette.
Az ötlet jó, de nagyon macerás (mintegy 600 kontaktom van).
Bevallom, egy ismerősöm jófajta nokiáján láttam ilyet és nagyon megtetszett. (jó lenne nem szemüveggel megnézni ki hív éppen. -
Lacics25
aktív tag
válasz S e t h #48103 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak, aki segített, de marad a szemüveg.
Mariska DEMO változata igen furcsán "ragza a magyartot" ezért nem fizetek, az összes többi nagybetűssé tevő alkalmazás kifelé menő hívásnál remek, fogadásnál marad a gyári kép.
További szép napot mindenkinek! -
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
válasz nOvOp #120846 üzenetére
Sajnos nem tudom!
Évek óta ezt használom. Próbáltam másokat: Money Lover, de pont az általad kitételnél szereplő szinkronizáción bukik meg. -
Lacics25
aktív tag
válasz dzsordzs69 #120910 üzenetére
Pláne, ha új kategóriát adsz hozzá! PC-s megjelenítéssel is vannak gondjai sajnos.
Próbáld ki a Money Manager ex-et. Ha ráérzel a működésére, kategóriákkal testreszabhatóbb. (ezt jól megaszondtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest