- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #156013 üzenetére
Az egyes régiók legalacsonyabb árán lett meghirdetve.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
lovi27 #155386 üzenetére
Köszönöm a segítő szándékod, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a probléma oka az előtérben és háttérben futás közötti különbség, de ettől ez még elsősorban az alkalmazás problémája. Hogy ilyen probléma ne legyen, az első induláskor pont ezért kéri, vegyem ki az akkumulátor-optimalizáltan futtatottak közül (amit meg is tettem). Nincs is gond a háttérben történő működéssel, csak azzal az egy lépéssel.
Én nem tudok olyan általam módosítható engedélyről a rendszerben, amely a névfeloldással lenne kapcsolatban.
-
kokokka
addikt
válasz
lovi27 #153641 üzenetére
Azt tudom, hogy WinRar-al ki lehet tömöríteni és bele lehet nézni, de ennyire azért nem egyszerű szerintem.
@crok : Ezt megnézem, köszönöm szépen. A kérdés az, hogyha az van amit írsz és amit én is gondolok, akkor azokat mivel/hogyan lehet szerkeszteni, turkálni bennük?
-
Fall-N
veterán
válasz
lovi27 #152749 üzenetére
Nem kell túl sokat gondolkozni ezen. Ha nem egy ismert böngésző akkor jobb nem használni. Vannak jó indie fejlesztők, de ahogy ollie is írja, őket megtalálod a githubon vagy XDA-n, mert a nevüket adják hozzá. Sokszor Redditen is aktívan kommunikálnak a fejlesztők és nem csak egy fake generált címet adnak csak meg (azt is csak azért mert kötelező).
Ott van például a Soul Browser vagy a Smart Cookie browser, ha akarsz valami másikat az ismertek helyett. A Soul például egész jó.
-
válasz
lovi27 #152747 üzenetére
A google nem játszik össze, azért ne írjunk már ilyen marhaságokat. És mivel bárki feltehet bármit a play áruházba, elég sokszor előfordulnak ott nem biztonságos appok. Egyébként meg nem mondtam, hogy biztosan továbbít mindent, hanem azt, hogy lehet. ÉS valószínűleg valami nem stimmel az appal, hiszen a fejlesztő nem adta a nevét hozzá.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #152732 üzenetére
Ráböktem a letöltésre és mutattam az eredményt. Jó, ebből élnek, hát megnéztem a reklámot. Aztán megint letöltés gomb, megint reklám. Innentől én ezt programozási hibának tekintem. Nehéz megbarátkozni olyasmivel, ami használhatatlan. Pedig, nem nagyon van rajta mit elhibázni, mert csak egyetlen funkciója van, ahhoz meg egyetlen, bazi nagy "Download now" gomb.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #152724 üzenetére
Lesz..om, hogy miből él az oldal. Tőlem kérte, hogy tegyek neki szívességet. Az említett okokból én nem használom ezt a Zippizét. Mivel a Play -ről mutatott appot, ezért feltételeztem, hogy van Google fiókja, amihez van 15GB tárhely. A GDrive nekem még sosem mutogatott reklámokat (de, lehet, hogy csak azért, mert fájlkezelővel használom, nem a Drive alkalmazással).
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #152724 üzenetére
Nincs az a pénz vagy bármi amiért én olyan oldalt ajánlok felhasználásra ami ÍGY néz ki egy csupasz böngészőben, mindenféle blokkolások nélkül, és ez csak a felső cca. 10cm. Az egyik "értesítést" konkrétan elfedi a "10.000Ft üdvözlőbónusz", a jobbra-balra nyílogató pop-up oldalakról nem is beszélve. Köszönöm, én itt ezt befejeztem. Nem megy át vagy nem akarod hogy átmenjen amit mondani akarok de már nem is érdekel.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #152721 üzenetére
..vajon miért mondtam, hogy VM-ben nyissa meg inkognítóban? Ez nem elég védelem? Azt hiszem mintha lenne is pár sorom arról, hogy lehet reklámokat / egyéb vackokat blokkolni.. az lehet nem elég ezek szerint hogy "megtanítsam" az embereket.. Nem tudom most videora venni hogy hogy néz ki az oldal, de én spec. megnéztem vm-ben, inkognító módban, uBlock és mindenféle szűrés nélkül: oldalbetöltés után két "értesítés" jobb felül hogy nagyon találkozni szeretne velem két csábos leányzó, egy weboldal engedély kérelem értesítések megjelenítésére bal felül és az oldalon a fejlécben, a jobb és bal oldalon is csajos gyere-chat-elni-jó-lesz-winkwink típusú hirdetések. Felőlem használja aki akarja, én azt mondtam felnevettem hogy milyen érdekes, hogy uBlock mellett tiszta az oldal, miközben Somatom írta amit írt - amit viszont totál megértek. GoogleDrive / Mega.nz / MediaFire / WeTransfer / Tresorit / FileBin / File.io / EasyUpload / GoFile.io , nagyobb text file-oknak (logoknak pl.) meg vagy pastebin / dogbin vagy bármi hasonló.. de a zippy-nél a toldacuccot is jobb ha engem kérdez valaki..
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #152474 üzenetére
Megadás opciót nem látok, csak a már meglévő szempontokat lehet priorizálni. Mappakizárást sem találok. Vagy mindenhol vizsgál, vagy sehol. Elég szegényesnek tűnnek a lehetőségei. Van egy olyan, hogy a sekélyebb beágyazáskat priorizálja. Most azt próbálom, hogy a Pendrive_128 mappában csináltam 1,2,3 almappákat és minden fájlt áthelyeztem alájuk. Így az ottani tartalom három mappával mélyebbre kerül, mint az egyéb helyeken levő duplikátumaik és így az ottaniakat jelöli ki törlésre. Legalábbis remélem!
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #152038 üzenetére
Úgy érted, hogy a fejlesztő algoritmusa ajánl nekem célzott hírdetéseket? Úgy tudom, hogy ez úgy működik, hogy a fejlesztő a felületet adja a Google -nek, az meg hírdetéseket jelenít meg rajta, aminek a bevételéből a fejlesztő is részesül. Tehát a fejlesztőnek a reklámhoz semmi szüksége tőlem adatokra. Az a Google -nek kell, de ugyebár neki már a lelkünket is odaadtuk, amikor aktiváltuk a szolgáltatását.
Egyébként meg a cég magasról tojik arra, hogy hogyan tudom meg, amit tudnom kell. Csak tudjam és kész. -
kaciokos
őstag
válasz
lovi27 #151738 üzenetére
Úgy érted, hogy ha egy fájl mérete és/vagy dátuma megváltozik, akkor a FolderSync nem szinkronizálja újra le? Ez csúnya lenne.
Kipróbáltam egy FS szinkronnal, ami a telefonról Google Drive-ba szinkronizál egy könyvtárat. Beletettem egy txt fájlt, leszinkronizáltam, majd a fájlba beleírtam még egy karaktert, így a dátuma és a mérete is megváltozott, újra futtattam a szinkront, és felmásolta Drive-ba a megváltozott fájlt.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #151741 üzenetére
Tévedsz. Bár a Tasker a legnagyobb tudású, de nem kedvelem, mert nem nagyon boldogulok vele (de, azért próbálkozom). A SU szinkront Macrodroid -dal csináltam.
Igen, FS beállításról beszéltem. Screenshot
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #151738 üzenetére
A haladónál nézted a "fájlméret ellenőrzés letiltása" opciót? Nálam az aktív és nem emlékszem, hogy piszkáltam volna. Lehet, hogy azt ki kéne kapcsolnod?
A Tasker plugin sztem hasznos dolog. Nem lehet egy szinkronizálótól olyan finomhangolást elvárni, mint amit egy automatizáló tud. Pl. hogy akkor kezdje a szinkront, ha a teló X Wifihez kapcsolódik + töltőn van + éjfél elmúlt + a kijelző legalább egy órája inaktív. Vagyis, amikor tuti nem használnád.
-
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #151729 üzenetére
Nekem mindkettőhöz kellett az automatizáló, mert csak arra van választási lehetőség, hogy a forrással mi legyen a szinkron után. A célra nincs opció (persze, ez érthető). Nekem meg azt kellett töröltetnem. Bár, talán SU -ban meg lehetne csinálni, hogy egyik profil a forrás törlése után indítson egy másik profilt és akkor felváltva oda-vissza szinkronizálgatnának. Ezt majd még kipróbálom.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #151727 üzenetére
Hogy MD5 van-e, azt nem tudom. A Foldersync -ben, a haladónál most találtam fájlmódosulással kapcsolatos opciót.
A Tasker beépülő egy "szabvány". Nem jelent Tasker függőséget, a többi automatizáló is kezeli a Tasker beépülőket. Arra az esetre, ha vki nem használ automatizálót egyszerű a válasz: csak olyan szinkronizációs beállításokat tud használni, amiket az adott szinkronizáló lehetővé tesz. -
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #151724 üzenetére
Szűrőt nem találtam rá. Synchronize Ultimate -ben sztem ez lehet az (Only resync if source file modified).
Egyébként mindkettő Tasker beépülő, tehát ha az automatizáló tudja figyelni a fájl változását (esetleg az időpontjáét), akkor tudja indítani a szinkront. -
pinnacle
nagyúr
válasz
lovi27 #147672 üzenetére
Köszi! Érdekes, hogy nekem évente kell azonosítani magam, miközben simán lehet kapni aktivált SIM kártyákat.
Itt van konkrét SIM kártya ajánlat. 1500 Ft-ért lesz hívásrögzítés. EU-s adatvédelmi szabályok miatt nincs benne. Érdemes a többit is átnézni, ha jól láttam nincs kockázat. Nekem független a telefonom. SIM csere, újraindítás, gyári vissza, telefon beállítás, SIM csere, újraindítás, mintha ezután a visszaállítást nem ajánlanák, de a videóban csinálták.Köszi FeZ...!
-
kaciokos
őstag
válasz
lovi27 #146369 üzenetére
Mondjuk érteni ettől még nem nagyon értem, nem tudtam, hogy egy file dátum másodpercnél pontosabban is tárolódik valahol. Nem is nagyon piszkáltam ezt a beállítást, hagytam az alapértelmezett 1000-en.
Ahol idő eltérés gondot okozhat szinkronnál, az az NTFS file-rendszer, ami tudtommal egyedüliként figyelembe veszi az őszi és tavaszi óraátállítást, vagyis ha egy szinkronizáló program NTFS-ről valami másra vagy fordítva szinkronizál, és azt figyeli, hogy a két file ideje megegyezik-e, akkor a nyáron átmásolt file-ok télen nem fognak stimmelni és vica versa. -
fatal`
titán
válasz
lovi27 #146295 üzenetére
Ha szar lesz (igazából kétféle variáció van), akkor úgyis bemegyek a bankba személyesen aztán 2 perc alatt aktiváltatom. PIN kód nekem nem rémlik, illetve a loginhoz van, de az gondolom másik. Na majd kiderül, nem most fogok ezzel foglalkozni úgy sem.
Ezért volt jobb a hw token, mert független volt a telótól. Viszont a másik fajta annyira drága, hogy annyit már nem ért.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #146229 üzenetére
Próbaképpen telepítettem egy YT reklámblokkoló addont Firefoxhoz. Nem láttam reklámot, de csak 1-2 klippet próbáltam. Viszont, ugyanaz az ostoba kezelőfelület, mint a YT kliensben. Nem lehet húzással ugrani, hangerőt, fényerőt változtatni. Úgyhogy én maradok annál, hogy VLC -ben nézem a Youtube -ot.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #146226 üzenetére
A Variant-nál kattints át a root verzióra és megváltozik a help leírás is, mégpedig így:
1. Disable apk verification (look for an xposed module or similiar app to do this) https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 works for Android < 10
Szóval eleve azzal kezdi, hogy Android 10 alatt kapcsold ki az ellenőrzést - ezt szerintem kihagytad, ezért is mondta hogy telepítve van már ilyen app. Egy másik módszer lehet a detach amit pl. a TeMeFi-vel meg lehet csinálni. -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146160 üzenetére
"mivel ezt jónak jelezted nem maradt segítési lehetőség."
Ez tényleg az én saram, illetve a Foldersync "érdekes" hibajelzése az oka. Én úgy töltöttem ki az adatokat, ahogy más progikban is. A "teszt"-re nyomva kiírta az oldal aljára az általam beírt kiszolgálócímet hibaüzenet nélkül. Később jöttem rá, hogy ez nem sikeres tesztet jelent, mert akkor azt kellett volna írnia, hogy "sikeres csatlakozás" vagy hasonlót. A program hibaüzenetei, illetve azok hiánya nem sokat segítenek az átlag usernek az tény.
Az alapból bekapcsolt "átmeneti fájlrendszer használata" opció sem értem, hogy okozhat problémát (főleg, hogy ftp-n nem gond), de nem kell mindent megérteni -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146154 üzenetére
"Tehát az account (fiók) nem volt jól megadva."
Ha ezen a bejelentkezési adatokat (felhasználó, jelszó) érted, akkor azzal nem volt gond. Az nem "tetszett" a proginak, hogy a kiszolgálócímhez IP helyett a szerver nevét (Tom-PC) írtam, pedig erre lehetőséget ad és minden más programnak megfelel. Ezen kívül meg kellett adnom a megosztott mappa nevét, amit szintén nem kér egy progi sem. Ráadásul így csak az adott mappába és almappáiba tudok szinkronizálni, pedig a felhasználóval több mappa is meg van osztva. Ezekhez így külön fiókokat kellene létrehozni jelen állás szerint.
"Szerintem ezt a módot lehet be- és kikapcsolni azzal a nehezen érthető névvel fordított kapcsolóval amiről a társ írt."
Ez a kapcsoló be van kapcsolva az ftp szinkronnál is és semmilyen gondot nem okoz. Másrészt a hibaüzenet sem túl hasznos, mert abból először én is arra gondoltam, hogy valamilyen win beállítás miatt nem működik.
Hozzáteszem, hogy elismerem, hogy nem értek a hálózatokhoz.
(#146156) consono: pavika írta le a megoldást. Csak a Foldersyncben kellett kikapcsolni az "átmeneti fájlrendszer használata" opciót és így már működik. -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146145 üzenetére
Évekkel ezelőtt írtam először (akkor még smb1-et használtam és az működött). Amikor a fejlesztő sokáig nem foglalkozott vele, akkor kiegészítettem a véleményt azzal, hogy: Kár hogy a fejlesztő már nem foglalkozik vele. Ezt a részt töröltem májusban, amikor ismét frissült a program. Mivel a többi szinkron (felhő, ftp, stb.) működött, így nem foglalkoztam azzal, hogy az smb-vel nem jön össze.
Viszont közben meglett a hiba oka. Persze bennem, illetve a hiányos tudásomban volt.Az smb kiszolgálócímnél csak a kiszolgáló nevét adtam meg. Miután ehelyett az IP címet írtam be és megadtam az egyik megosztott mappa nevét is, már látja is a Foldersync a megosztott mappát és almappáit. Mentségemre szolgál, hogy ez utóbbira egyetlen más proginak sem volt szüksége, így eszembe sem jutott megadni.
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146139 üzenetére
Két telefonnal is ugyanaz a helyzet. Az egyiknél adtam root jogot. Két felhasználót is használok a windowson megosztásra, mindkettőnél ugyanez az eredmény. FTP-vel tallózhatók a mappák és a szinkron is működik. FS prot használok, úgyhogy ez sem lehet gond. Ugyanazokat a megosztott mappákat, szintén smb-n a media lejátszóm látja.
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146129 üzenetére
Nekem smb2-n nem akar összejönni. Beállítom a kapcsolatot, a teszt szerint ok, de amikor ki akarom választani, hogy a pc-n melyik mappába szinkronizáljon, akkor a "Hiba a mappalista beolvasása közben" üzenet fogad. Ugyanezekkel a beállításokkal fájlkezelővel és más programmal is elérem a pc megosztott mappáit. Ezek szerint én csinálok valamit rosszul, csak nem tudom, hogy mit
-
válasz
lovi27 #146126 üzenetére
Az rendben van, de a lényeg, hogy felülírja a meglévő fájlt. Viszont a Keepass egy adatbázis fájlba dolgozik. Nem felülírja azt, hanem módosítja a tartalmát. Hozzáfűz vagy elvesz belőle. Ha két eszközön különböző időpontban modósítást hajtanak végre az adatbázison, majd később szinkronizálják, akkor a módosítás mindkét fájlban megtalálható.
-
Siriusb
veterán
válasz
lovi27 #144953 üzenetére
Ennyi van a Play-en a frissítésről:
Updated 3rd party libraries, removed non-supported or defunct cloud providers.
Removed support for MEGA because of crash issues when using their SDK. Contact us and request the previous version if you need support. Removed developer util LeakCanary which was included by mistake in production build.Ebből nekem nem az jön le, hogy nagyon foglalkozni akar vele a fejlesztő. :(
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #144953 üzenetére
Nálam lekésett. Állok át Synchronize Ultimate -re.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lovi27 #143170 üzenetére
"Az angol nyelvtanár előadást tart:
- Nos, azt biztosan tudják, hogy az angolban a dupla tagadás helyeslést jelent. Sok nyelvben (a magyar is ilyen) a dupla tagadás ugyanúgy tagadást jelent. Viszont egyetlen olyan nyelv sincsen, ahol a dupla helyeslés tagadást jelentene.
Ekkor hátul megszólal valaki:
- Aha, persze..." -
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #142119 üzenetére
Milyen ikonra bökjek a jobb alsó sarokban? A "+" gombra gondolsz? Mi a pontos elérési út? A /data tallózásánál hibaüzenetet dob.
-
kmarci25
veterán
válasz
lovi27 #142095 üzenetére
Uninstall után csak 4 db png maradt ott (alkalmazásikonok), de azért azokat is letöröltem. A helyzet ugyanaz, mint korábban. Továbbra is ott van az a kapcsolatom, ami már nem helyes, és nem tudom módosítani.
Áh, feladom, elegem lett.
Érdekes egyébként, mert a MIUI fájlkezelő nem tud csatlakozni, de a File Manager+ viszont simán. Régi a NAS, régi smb protokollal, lehet, hogy emiatt van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest