- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok érintésemet elhúzásnak érzékeli a telefonom. (Realme GT Master Edition, Android 13). A régebbi telefonomon volt olyan beállítás, hogy mekkora/valamekkora elmozdulás esetén még "sima" kattintásnak vegye a rendszer. Ezen a telefonon nem találom. A fejlesztői beállításokat is felfedtem.
Tudtok segíteni hol lehet? -
Köszönöm, de melyiket?:
Download:
MGC_8.1.101_A9_GV2b_snap.apk (org.codeaurora.snapcam) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC.apk (com.android.mgc) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_ruler.apk (com.samsung.android.ruler) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_qcamera3.apk (org.codeaurora.qcamera3) # MGC_8.1.101_A9_GV2b_aweme.apk (com.ss.android.ugc.aweme) # -
Realme GT Master Editionhoz a 8.1-es Gcam-ot ajánlják. Honnan tudom letölteni, hogy ne kapjak be semmi gonoszat vele?
-
válasz
Viktor0610 #173433 üzenetére
Jé, a Bitwardennek van autentikátora.
Az működik, hogy a Bitwarden password tárolót is vele autentikálom?
Csak egy autentikátor app-ot szeretnék használni. -
Ha valaki használ "Ügyfélkapu+"-t, tényleg csak MS és Google authentikátorral működik? Az Aegist nem tudom erre használni?
-
Megy szervizbe a mobilom. Kellene egy visszaállítás.
Van olyan app ami kigyűjti, listázza a feltelepített app-okat? Esetleg azt is hol tárolják az adataikat?
A lista alapján mentenék sok mindent. Félek valami kimarad, ha emlékezetből csinálom.
Root nincs, de PC-vel az adb-t tudom kezelni. -
-
válasz
DrKapocs #172224 üzenetére
Bocs, hogy ide írok. Valahol le van írva, hogy mit hol vesznek át? Ma a TESCO-ban visszadobott két üveget a gép, hogy ebben a boltban nem veszik át. A NOVA-ban vettem az itókát. Én azt hittem nincs ilyen megkötés, mert a MOHU szerkezete a gép és átvesz minden jelzéssel ellátott palackot.
-
Előre jelzem én soha sem használom mobilon a Youtube-ot ezért nincs fogalmam róla miként működik. A feleségem azonban igen, androidos készüléken és panaszkodik, hogy megeszi az aksit mert állandóan megy a kijelző, mert ha kikapcsolja megáll a lejátszás.
Van erre root-on, más töréseken, és az előfizetésen kívüli megoldás? -
Ha törlöm a Cache-t és a Dalvik Cache-t elvesznek a játékok állásai?
-
Alldocube Iplay 50 Pro, GSI rom. Kaptunk egy ingyenes Vodás SIM-et. Beletettem. Letöltöttem a Vodás app-ot. Nem fut, mert nem biztonságos a rendszer (nincs root).
Mit kellene tennem, hogy fusson? -
Át tudom menteni az ingyenes egyszerű játékaim állását ha romot cserélek?
-
Még egy kérdés: A Bitwarden nyaggat, hogy tegyem kétlépcsőssé a bejelentkezést. Biztos igaza van. Ilyenkor én választok egy ilyen programot és azt hozzárendelem? Ha igen melyik a leginkább megbízható 2FA androidos app?
Esetleg tudtok adni egy magyar nyelvű linket, ahol leírják miként kell ezeket használni?
Ha más bejelentkezést is bevonnék ebbe az app-ba az simán lehet? -
Nekem is feljött ez az üzenet a TruePhone-ban. Én viszont szeretném, ha lenne rögzítés. Hol van az az app website ahol a másik verziót le lehet tölteni? Miképpen fog frissülni?
-
Az új HA core frissítéssel ez jött:
A(z) System Monitor YAML használatával történő konfigurálása eltávolításra kerül.
A meglévő YAML konfigurációját automatikusan importáltuk a felhasználói felületre.
Távolítsa el asystemmonitor
konfigurációt a configuration.yaml fájlból és indítsa újra a Home Assistantot, hogy megoldja ezt a problémát.
Ez csak valami általános üzenet, mert nem találom az eltávolítandó systemmonitor bejegyzést a configuration.yaml-ben? -
válasz
svgyula #168412 üzenetére
A Nagyi már regisztrálva van, de nem tudom felvenni a család többi tagját a tableten, mert nincs a tabletben kontakt lista és nem tudom hogy lehet másképp felvenni. Hogy lehet?
Nyilván nem értek a Whatsapp-hoz. Letöltöttem, telepítettem. Nálam a telefonkönyvből kivette azt az 5 embert akivel kapcsolatot akarok tartani. De miképpen tegyem ezt a tableten? -
Lenovo tablet. A Whatsapp-ot tettem rá a nagymamának, hogy tudjon rajta üzenni meg videotelefonálni. Csakhogy a Nagyinak butatelefonja van.
Hogyan kell felvenni a Nagyit a családi csoportba, meg partnerként, hogy hívható legyen? Próbáltam, de nem tudok neki QR kódot mutatni, mert az sms, meg minden ami a telefonszámhoz kapcsolódik az a butatelefonra megy.
A regisztrációkor SMS ellenőrzést választottam. Az a folyamat ugyebár le tudott folyni. -
Most jutottam oda, hogy lefuttassam amit írtál. A
adb shell cmd package bg-dexopt-job
lefutott 10 perc alatt. Aadb shell cmd package compile -m speed -f -a
hibát dob:user@gép:~$ adb shell cmd package compile -m speed -f -a
Error: Failed to cpmpile !
Realme GT Master Edition
Tudsz segíteni mi baja van? Nincs root. -
FairMail-ben van olyan lehetőség, hogy a 3 fiók bejövő mappája között egy mozdulattal lehet váltani? Vagy ha nem akkor valahogy be lehet színezni az összes bejövőben hogy melyik címre érkezett?
A Gmail esetében ez jól működik a jobb felső ikon simításával. -
A FairEmail-nak van valahol levelező listája magyarul?
Letöltöttem és a régi freemail-es postaládámat vettem fel benne. Nagyon korrektül kezeli imap protokollal, pedig a freemail igencsak háklis. Ráadásul a felajánlott beállítások azonnal működtek.
Ha a gmail és a yahoo is jól fog működni megveszem.
Valaki kérdezte: ma 2990 Ft-os árat írt ki a pro-ért. -
Lehetséges, hogy a HUAWEI MediaPad M3 Lite-n, 7-es Android esetén, az Android verziója miatt nem frissül 7-re a Nova Launcher Prime? A telefonomra megvettem és családi megosztással telepítettem a tabletre.
Azért frissítenék, mert a Home Assistant alkalmazás widgetjei csak tiszta fehér téglalapként jelennek meg. Nem tudom őket használni.
A telefonon működik, de az 12-es Android. -
válasz
Viktor0610 #160921 üzenetére
Működik. Nem kell semmi más és tényleg kijön 3 érintésből.
-
Van olyan app ami kb. három érintés után felírja egy listára vagy fájlba amit bemondok neki?
-
A TruePhone-ban van olyan beállítás, hogy foglaltság esetén automatikusan újrahívja pl. percenként?
-
Mit használjak az MS fájlok megtekintéséhez?
Volt valami MS nézegető a telefonon. Az első kérdése az volt, hogy kaphat-e mindenhez jogot. Letöröltem. -
A telefonról SSH tunnelingen keresztül csatlakozom a szerveremhez ConnectBot-tal.
Tudtok olyan appról amivel egy érintéssel és a jelszó beírásával, de még jobb ha ujjlenyomattal létre tudnám hozni a tunnelt?
Kulcsfájl van a telón. -
Telefoncsere volt. Az új telefonon beléptem a WhatsApp-ba. Mire észrevettem, hogy a régi cuccok nem jöttek át már jött egy videó. Elolvasva a Netes irodalmat elmentettem az állapotot majd visszamentem a régi telefonra és ott is elmentettem az állapotot. Vissza az újba és beolvasta a mentést. Gyanús volt, hogy csak egy mentés volt.
Most megvan minden régi cserébe elveszett a videó.
Valahogy hozzá tudok még jutni az új telefonon?A Telegram-on beléptem és minden úgy volt ahogy a másikon kiléptem.
-
válasz
szemy94 #155828 üzenetére
Bocs, de nem értem. Az AoD most az órát dátumot, akkut, és a bejövő értesítések ikonjait mutatja. Ezeket egy fix készletből engedi összeválogatni. Az óránál beállítottam a legnagyobbat. A többinél nincs opció a méretre. (pl. nagyobb ikonok)
Olyan appot keresek amivel tudom ezeket módosítani, szerkeszteni.
Hogy jön ide a hátlap meg a sebesség?Amúgy csalódás mert csak egy lehelettel gyorsabb mint az LgV30 volt amit váltott. Ha nem sérül a másik és nem haldoklik az aksi soha sem cserélem le.
-
Az új telefonom Realm GT Master. Root nincs, a Gpay és a banki appok miatt. Keresek olyan appot:
- Amivel tudok AoD kijelző tartalmat módosítani a gyárin felül. Mindenből nagyobb elemek kellenek, mert így nem tudom elolvasni őket.
- Kijelző fényerő szabályzó. A beépített béna. Éjjel semmi sem látszik hiába van sötét annyira leveszi, hogy semmit sem tudok elolvasni.
- Amivel növelhetném az állapotsor méretét. -
Android 11-re keresek Notepad++-hoz hasonló, egyszerű szövegszerkesztőt. Egyet letöltöttem, de minden betöltésnél zenél és úgy reklámoz.
-
Egy kis segítség kellene: LG V30, 9-es android, nincs root. A home-connect appját feltettem egy Bosch mosógép miatt. Ha megnyitom működik. Felkínál egy csomó funkciót. Sokhoz belépés kell, de van külön belépés ikon is.
A gond, hogy ha bármely úton megpróbálok belépni, akkor csak fekete képernyő fogad. Jobb alul 3 pötty. A menüben választhatom, hogy megnyitás Firefoxban, de ott is fekete és mivel az a default böngésző gondolom eredetileg is abban nyílik meg. A Firefoxban a www.home-connect.com rendesen megnyílik.
Van AdGuard, de kikapcsolva is ugyanaz.
A Huawei tableten, Firefox böngészővel megy, a xiaomi telefonon Firefox böngészővel megy.
1. kérdés: merre induljak, hogy megtaláljam az okot?
2. kérdés: rá lehet-e bírni az appot, hogy pl.: chrome-ba nyissa meg? -
Tudom már volt, de nem találom: melyik programmal tudom visszakeresni a törölt értesítéseket? Néha az órával törlöm az összeset mert folyton rezeg. Aztán meg vissza kellene nézni, mert keresek valamit.
-
válasz
kiraly.andra #151512 üzenetére
Esetleg ez. Igaz csak képként kapott kódot olvas, ha jól értettem az angolt.
-
Tudtok olyan keresztrejtvény app-ot ami angolul adja a definíciót és természetesen angol szavakat kell megfejteni?
Mindenféle csiricsáré appot próbáltam ill. egy nagyon jót, de ott csak 5 másik nyelven adott meghatározást az angol szóra, angolul nem. -
-
Lehetséges az, hogy a Nova laucherben nem tudom a widgeteket mappába tenni?
Az egyik appnak kiraktam két widgetjét. Működnek és ezeket, meg még többet betennék egy mappába, de folyton "elugrik", nem megy bele. -
A GPay miatt fenn van az Aptoide. Az hogyan lehet, hogy pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést. A Bitwarden dettó.
Mi lesz ha valamelyiket az Aptoidon keresztül frissítem? -
válasz
Viktor0610 #143419 üzenetére
A saját az reklámoz meg minden baja van.
A Gmail-ben teljesen el tudom különíteni? Azt még nem próbáltam és addig nem merem amíg nem biztos, hogy nem keveredik össze.
A Yahoo-s a szemét fogadó. Nem szeretném kerülgetni az értékes levelek között!
Most a céges és a gmail is külön app. Így könnyebb nekem. -
A Yahoo fiókomat szeretném kezelni valami könnyű, nem túl okos, de kis fogyasztású IMAP email klienssel.
Van javaslatotok? -
Még az öreg tabletről kérdeznék: android 4.4 root van. Van olyan app amivel működik a dupla kopp ébresztés vagy ahhoz olyan hardver is kell?
-
Android 4.4 régi tableten kiirtottam a Google-t. Eddig az all in one gestures-t használtam arra, hogy a hangerő gombokat fényerő vezérléssé alakítsam. Most hiába teszem fel az előbbi appot nem fut. Több verziót próbáltam.
Tudtok valami egyszerű appot, módszert, hogy megcsináljam a fényerő vezérlését?
Root van. -
Van egy kínai tabletem 4.4-es androiddal. Sohasem volt gyors, de ma már inkább lassú. Ahogy Internetet kap megáll mint a cövek. Okosotthon rendszerhez használnám vezérlőnek.
Működőképes az elgondolásom, hogy újrahúzom a firmware-t és kiírtok minden google alkalmazást és valamelyik alternatív appkezelő szoftverrel tenném fel a feltétlenül szükséges appokat? Pl. aptoid?
Kioszk módú böngésző kellene, meg hálózati kapcsolat. Semmi más.
Sajnos nincs rá alternatív firmware, de a gyári már rootolt. -
Engem is "beugrattatok" és megvettem a Nova-t.
Van olyan linketek ahol fórum vagy jó leírás van, amiből megtudom miért is szeretném használni? -
Nem tudom hol kérdezem:
Ha mobilomban cserélném a 16GB-os kártyát 32GB-osra, mivel tudom úgy átmásolni, hogy a csere után minden úgy menjen tovább mintha mi sem történt volna? Az app ami oda mentett most is oda tegye, és az adatok is megmaradjanak csak több szabad hellyel. -
Továbbra is tanácsot kérek:
Melyik audio lejátszót tudom használni, hogy az autó bluetooth-ra kapcsolódás után elinduljon egy netrádió csatorna lejátszása?
Valamelyik automatizálóból indítanám és a waze vagy más navigáció mögött kellene futnia. -
Úgy néz ki, hogy a pie frissítéssel egyszerre halt meg az E-Robot és az Intent Radio, ami szolgáltatta a zenét a kocsiban.
Gondolom a robot helyett tasker, de mit használjak az Intent Radio helyett?
Egy kis igényű, háttérben futó zenelejátszó kellene egyetlen állomás lejátszására, ha felkapcsolódik a kocsi kihangosítóra. -
A húgom szeretné ha feltenném a whatsapp-ot, mert azon szeretne ingyen beszélgetni.
Nekem semmi ilyesmi nincs fent.
Fel tudom úgy tenni, hogy csak ő lássa és más ne zaklasson azon keresztül? -
Egy ikon kellene a főképernyőre ami egy érintéssel lezárja a telefont mint a be gomb.
A Huawei-en volt az LG-n nincs.
Melyikkel van tapasztalata valakinek? -
Van olyan app amivel és a telefon ujjlenyomat olvasójával fel tudok oldani windows10-et?
-
válasz
Somatom #130072 üzenetére
Várjál, mert nem tudlak követni...
(#130053) Somatom: A hangvezérlés az elindításhoz kellene. Akkor még nem szól semmi. Ha működne a csatornaváltás is, akkor kormányon lévő némító gomb, majd parancs, majd vissza a hang. Ezt csak most találom ki, még nincs ilyenem.
(#130071) Somatom: Ez már izgalmasabban hangzik.
(#130072) Somatom: Ezt most lassan tagoltan, mert nem értem.
Tudsz küldeni egy screenshotot egy bejegyzésről? -
Amazon appstore-ban volt Tune-In pro alkalmazásom egy régi akció keretében. Most megbolondult, nem működik. Megvenném a Play-ről, de sokallom a 3500 Ft-ot.
A következő feladatra keresek appot:
Egyszerű ingyenes vagy olcsó mp3 és másfajta netrádió lejátszó. A linkeket én beírom, nem feltétlenül kell a sok előre definiált.
Bővebben:
A feladat, hogy i-robotból el tudjam indítani amikor a kocsiban a telefon csatlakozik a bluetooth rádióhoz és magától játssza a legutóbbi adót vagy egy kijelöltet. Jó lenne autó mód is a könnyebb kezeléshez, csatornaváltáshoz vagy hangvezérlés. -
válasz
karldergroße #129651 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest