- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
boborján2
senior tag
válasz
g_g_g #172948 üzenetére
Ja nálunk is az van,hogy ott van a sulihoz az az űber király kréta felület. Még talán használható is lenne. De a tanító a messengeren küldi a házit. +Ott van a komplett osztálynak a szülői csoportja. Ezt a két dolgot átterelni egy értelmesebb platformra az kb. lehetetlen feladat. És akkor még hol van a többi...
-
-
g_g_g
őstag
válasz
g_g_g #159078 üzenetére
A lenti dolog megoldódott, a MIUI kezdőképernyő teljes adattörlése segített.
Újabb kérdés.
Megoldható valamilyen úton-módon, hogy a telefon kijelezze ha átirányított számról érkezik hívás?
(buborék vagy bármilyen más kijelzés jó lenne)
MIUI13, Android12, EU stabil ROM, Magisk (root) van.Köszönöm.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
g_g_g #158754 üzenetére
Igen, tudom hogy a MIUI-ban benne van. Ha egy ROM-ban benne van, akkor miért ne lehetne egy külső app-al is megcsinálni? Persze ROOT kell hozzá mindenképpen, de ha valakinek nem gyári rendszer van fent, akkor valószínűleg ezt is meg tudná oldani. Én ennél szofisztikáltabban is el tudnám képzelni egyébként. Jó lenne tudni, hogy van angolul a rendszerben az ujjlenyomat-felismerés mód.
-
efi99
őstag
válasz
g_g_g #158754 üzenetére
Összességében elég nagy hülyeség a bekapcsológombra tenni. Van az úgy, hogy az ember csak a záróképernyőt akarja előhozni (bekapcsológomb benyomása), de feloldani a zárat nem akarja. Ezzel nem lehet megoldani.
Továbbá a nyomáskor leolvasással meg az a gond, hogy egy ujjal nem oldható meg a feloldás, úgy mint, amikor a kijelzőben van az olvasó, mert az ember egyszerűen előbb eltolja az egész telefont, minthogy benyomódna a gomb.
Ujjlenyomat olvasónak a kijelzőben ÉS a hátlapon (utóbbi sokkal gyorsabb, csak éppen az sem egy ujjas) is kéne lennie, de persze ezen (is) spórolnak a többszáz-ezer Ft-os telefonok korában. Ha pedig 1 van, de ragaszkodnak ahhoz, hogy sem elől, sem hátul, akkor legalább a gombtól külön legyen. Igazából meg tudná valaki mondani, hogy van bármilyen előnye annak, hogy a bekapcsológombon van? Vagy hogy ha így működik, hogy mindenképp beolvas érintésre, akkor annak mi értelme, hogy emellett még nyomást is ki kell fejteni az ujjal egy, a beolvasót "tartó" mechanikus gombra? Létezik bármilyen más eszköz, ahol ujjlenyomat szknennelés során még megkövetelnek egy gombnyomást is? Minek? -
batagy
őstag
válasz
g_g_g #155268 üzenetére
Ez volt a megoldás, köszönöm!
A Chrome nekem le volt tiltva!
Visszaengedélyeztem a Chrome-ot.Utána még továbbra is a Soul Browser volt az alapértelmezett böngésző. Azzal már tovább jutott, megnyílt az ügyfélkapu azonosítás oldala, de nem tudott ebben a böngészőben beléptetni.
A Chrome-ot kellett alapértelmezett böngészővé tenni, akkor sikerült csak belépnem teljesen, és ott látom a Covid oltás igazolásokat.
#155266 crok , Reklámblokkolót nem használok.
#155269 kanyi51 , Persze, van ügyfélkapum. A Chrome volt letiltva nálam. -
-
zhata
senior tag
válasz
g_g_g #154057 üzenetére
A Maki Plus reklámmentesített használata során a Fb engem többször kizárt, mondván, hogy megsértem a szabályzatukat. Visszatérni is csak telefonszám és arckép megadásával engedett.
A Fb Lite-val ilyen gondom nincs. A Blokada 5-öt használom reklámmentesítésre. A Fb Lite-ben így nincsenek reklámok, kivéve persze a Marketplace oldalt. -
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #154054 üzenetére
Nem lesz ilyen hosts file, a Facebook nem dolgozik 3rd party ad szolgaltatoval (o maga az ad szolgaltato) igy nincs mit tiltani - a wrapper-ek is ugy szedik ki a reklamot hogy pl. a mobil nezetet lehuzzak es kigyomlaljak (nem jelenitik meg) a reklamot. A modositott Facebook app XDA-n is ilyen (volt, amig csinalgattak).
-
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #153375 üzenetére
Ez nem alkalmazás hanem OS kérdés. Amúgy a tömörítés jól jöhet, igen, csak nyilván több idő lesz a backup, a digest gen-t nem kapcsolnám ki mert annál rosszabb nincs, mint mikor úgy gondolod hogy van egy jó mentésed aztán kiderül hogy hibás/sérült.. és kiderülhetett volna ha van digest és le tudod ellenőrizni hogy ép-e a mentés. Szóval én meghagynám. a free space check kikapcsolás is jött már jól.. ugye a partíciók telítettségét meg tudja mondani a recovery, hogy mennyi hely van rajtuk betöltve és mielőtt nekilát a mentéshez ellenőrzi, hogy van-e annyi hely egyáltalán a mentésre kijelölt helyen. Ha nincs el se indul alapból. Ha kikapcsolod akkor elindul mert nem nézi (pl. volt úgy, hogy a mentés mindennel 4GB kellett volna legyen de be volt kapcsolva a tömörítés és nem volt csak 3GB hely.. simán megcsinálta a mentést 2.7GB-re amúgy de el se indult volna ha nem kapcsolom ki az ellenőrzést és nem ment volna végig ha a tömörítés nincs bekapcsolva).
-
mizoli
addikt
válasz
g_g_g #152841 üzenetére
Szerintem így logikus, ahogy van, hosszú nyomásra a billentyűre írt felső karakter az elsődleges.
Persze jó lenne, ha úgy is be lehetne állítani, hogy mondjuk az "e" billentyű fölé az "é" legyen rajzolva.
Bár nekem egyáltalán nem gond pár mm-t csúsztatni az ujjamat.Van magyar fejlesztésű billentyűzet, de nem ismerem, nekem a Swiftkey teljesen megfelelő.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
g_g_g #149425 üzenetére
És#149423crok ! Na ezért nem találtam én sehol. Magamtól sosem jöttem volna rá hogy ilyen is van.Gesztusvezérléssel használom kezdetek óta . Persze ha tudom miről van szó így is megtalálhattam volna. Köszönöm a szájbarágós rávezetést! Aztán hogy az eredeti témában ez mennyire fog segíteni az majd kiderül.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #146767 üzenetére
Oldalakon keresztul ecseteltem miert, ha erdekel megadom a linkeket, nagy vonalakban annyi, hogy a WLAN es a BT antennaja kozos, egy IC kapcsolon keresztul tortenik a valtas, igy "versenyeznek" a hasznalati idoert, a hanglejatszas ugye folyamatos adatstream igy sok idot "foglal" igy a WLAN-nak nem- vagy keves jut, ezert van az egesz. Ez egy sporolasi megoldas a Xiaomi reszerol rengeted keszuleken. Ilyen BT dolog meg a helymeghatarozashoz hasznalt kiegeszito BT scan, a Google NearbyServices hasonlo scan-je (az Android 10-tol Google Discovery neven fut..).
-
fatal`
titán
-
csipuka
senior tag
válasz
g_g_g #145832 üzenetére
Probald ki az elixir widget-et. A wifit BTt kapcsolgatja 10-esen, de a mobiladat es GPS as csak menube visz.
En meg hasznalom, de mas ok miatt. -
pube111
senior tag
válasz
g_g_g #145855 üzenetére
Olyan appot keresek, amit nagyon egyszerűen lehet segélyhívásra használni. Nem kell a mentőknek riasztania, mert nincs a telóban sim kártya. Inkább valami olyan kéne, hogy a képernyőn egy ikon, arra kattintva elküldi előre beállított email címekre az előre megírt levelet.
Szerk. nem válasz akart lenni, bocs.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
g_g_g #145837 üzenetére
Valamikor én is használtam a Power Toggles alkalmazást, de amióta a rendszer tudja ezt, kidobtam. Pontosan ugyanazt lehet megoldani app nélkül, ha akarom, azt is mondhatom, hogy egy külön telepített alkalmazás csinálja. Egyszerűen nincs értelme ilyesminek, már a 7-es Android óta (de talán már a 6-os is tudja ezeket az aktív csempéket (vagy mi is ennek a rendes neve).
-
válasz
g_g_g #145265 üzenetére
Nekem is jobban bejön, mint az alternatívái. Korábban használtam Faceslim-et, Frost-ot, stb...de eddig ez viszi a primet.
A Frost fejlesztőinek írtam, hogy a 15 perces frissítési időköz kissé sok. Tegyenek már bele 5 perceset is. Kb mintha a szomszéd kutyáját kértem volna meg. -
válasz
g_g_g #145199 üzenetére
Két évvel ezelőtt próbáltam a sima Maki-t. Akkoriban volt elég nyügje és nem tudott többet a többi alternatívától. Mostanra jól kikupálódott. Az hab a tortán, hogy a beépített messengerrel lehet videóhívást létrehozni. Mondjuk ebben némi hiba is van nálam, mert a saját kamerám képe elcsúszik álló módban (nem igazán tudom, hogy mit mutatok a másik félnek).
-
g_g_g
őstag
válasz
g_g_g #145202 üzenetére
Az X Icon Changer tökéletesen megoldotta az ikon cserét és az átnevezést.
-
válasz
g_g_g #145199 üzenetére
Kipróbáltam, valóban ígéretes alternatíva!
Nekem az nem tetszik, hogy Messengerbe nem tudom megnézni egy személynél, hogy milyen fájlokat küldtem el régebben. Ezt sokszor használom ezt az előzmény funcikót, de egyébként tényleg ügyes.Nova Luncherrel biztosan meg lehet változtatni az ikon képét és nevét, kipróbáltam.
[kép] -
-
-
Fall-N
veterán
válasz
g_g_g #139922 üzenetére
Ahogy Bozek írta komoly cég ad egy külön céges telefont SIM-mel, így probléma megoldva. De a más típusú cégek is így tesznek. Én boltban dolgozok és itt is van egy olcsó Nokia alap telefon, ami bentmarad az irodában és senki sem viszi haza. Mindig annál van munkaidőben, aki az irodás. Zárás után aztán hívhatják, csöröghet az asztalon.
-
Sungoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged