- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Nem tudom másnak volt-e ilyen jellegű problémája, de némi segítségre szorulok. A szitu röviden:
Laptopon chrome, telefonon (Desire X) szintén Chrome. Mindkét gépen bejelentkezve gugli fiókba, mindkét gépen bekapcsolva a sync (kivéte telón, de ott manuál frissítés után sem jelenik meg én pedig nem akarom, hogy folyamatosan mindent frissítsen, ezért sincs bekapcsolva az auto sync úgy általában... kicsit sok lenne a mobilnetnek szerintem).
Ennek ellenére a telefonon nem jelennek meg a gépes könyvjelzők. Semmi. Simán van egy mobile bookmarks mappa (telefonon ugye), de nincs desktop bookmarks mappa. Mit kéne csinálnom,hogy működésre bírjam? -
Pikkolo^^
addikt
A gyári email kliensben be lehet valahogyan állítani, hogy a beállított 2 fiók külön ikonként jelenjen meg a főképernyőn? Ha nem akkor melyik kliensben lehet ezt megtenni? Olyan kellene ami tud outlook.com-al együtt dolgozni.
-
Necc
addikt
Bocs a write-only postert (ha mar volt) de a Timely alkalmazas teljesen ingyenes lett (eltoroltek az alkalmazason beluli vasarlast).
-
aizen92
addikt
Hvg alkalmazás másnál is vibrál ha egy olyan cikkre lépsz aminél van youtube beágyazás?
Nexus 4-7 és 4.4.2vel(gondolom a 4.4 okozza a problémát mert még nem "támogatja") -
olivera88
veterán
válasz
janakbacsi #41276 üzenetére
Képernyő beállítások, actionbar design, és disabled.
-
gti16v
őstag
Sziasztok
Milyen alkalmazással,tudnám átvinni a Z1 ről az N8 ra a kb 2000 db névjegyemet?
Köszi -
air
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #41279 üzenetére
Freemailt felejtsd el!
Nincs SMTP-je. Mindig az aktuális hálózat / szolgáltató SMTP-jét kell használni, főleg ha enged relay-ezni.
Jobban jársz ha a freemailes fiókodat becsatolod a Gmail alá!
Szépen letölti a leveleket, megcímkézi őket, és még küldeni is tudsz onnan, úgy mintha a freemailről küldted volna. -
whiskeys
őstag
Tubemate kérdés... Miért lép ki mindig? Nézek egy videót, majd kidob s újra be kell jelentkezni a fiókba...
-
tonyrulez
őstag
Van olyan program, amiben be lehet állítani a tablet használatának idejét? Tehát naponta x óra használat után zárja le a rendszert, és csak jelszóval lehessen feloldani.
-
Pikkolo^^
addikt
Freemail-es email cím esetén mit kell beállítani smtp-nek? Telekomos vagyok.
-
janakbacsi
őstag
adw launchert feltettem de a főképernyőn van egy google kereső widget és nem tudom onnan eltávolítani.
mi a módja a törlésnek? -
elisha
tag
Szia mindenki. Opera mobile kérdésem lenne. Újratelepítéskor vissza tudok állítani mindent mentésből, de az elmentett jelszavakra nem bírok rájönni hogy hol tárolja. Valaki? :-)
-
afolie
csendes tag
Hello! Melyik böngésző alkalmazásnál tudom beállitani a letöltések helyét? Chrome, mozilla, operát probáltam, egyikben sem találtam ilyen lehetőséget.
-
BuricsJ
tag
válasz
Járókeret #41249 üzenetére
ACE 3 esetén: Beállítások / Saját eszköz / Bevitel és vezérlés részben a Mozdulatok és gesztusok / Intelligens jelzés -t kell bekapcsolni, hogy amennyiben volt nem fogadott hívásod és megemeled a telefont, akkor egyet rezegjen a készülék
"beépített" funkció, gyárilag
tudja az eszköz, nem rootolt, független a készülék
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Járókeret #41246 üzenetére
BLN = Back Light Notifier
Kikapcsolt kijelzőnél a "menü" és a "vissza" gombok háttérvilágítása világít (vagy beállítás szerint villog), ha olvasatlan üzenet, vagy nemfogadott hívás van. Ehhez ezt a funkciót támogató kernel kell. Dorimanx egy nicknév az XDA developer fórumon, aki továbbvitte a Siyah kernel fejlesztését és SGS2 -re készít custom kernelt. -
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #41253 üzenetére
Kipróbálnám de van egy ébresztőórám, amíg a telefon kikapcsolva figyel,ha meg nem otthon alszom, akkor is a puritán, erősen a minimalista vonalat preferálom, szóval elsősorban a funkcionalitás érdekel.Párszor már próbáltam különböző live hátteret is , mondom na ne bassz, ez mire jó, ki is kapcsoltam.
Az hogy már az ébresztést is csicsázzák, oké, megértem, biztosan van piaca, de ezután gondolom majd jön vmi extra design-nal pl.a számológép is . -
scope2007
addikt
hali!
pls ajánljatok androidra képszerkesztő, effektező alkalmazást..
most ez van fent, hátha tudtok jobbat: Photo Editor by Aviary -
assemble
addikt
-
BMWFan
senior tag
válasz
atillaahun #41241 üzenetére
Szia! Tűzfal nincs fent.Az egész androidot,vagy csak a youtubeot kéne újratelepíteni? Mivel gyári 2.1 van rajta,így a Marketből nem lett Play,és csomó minden eltűnt,köztük a youtube is a kínálatból.
-
BMWFan
senior tag
Sziasztok! Xperia X8-am van,és egyik napról a másikra elromlott a youtube. Wifire csatlakozva vagyok,a net rendesen megy,de a youtube alkalmazás azt írja ki hogy "There is no network connection right now.Please try again later." Ha a böngészőből nyitom meg,ugyanez. Próbáltam újraindítani,a youtubeot újraindítani,törölni az adatokat,mindent,de nem lesz jó. Mi lehet a baj?
-
LonGleY
veterán
válasz
Járókeret #41238 üzenetére
Nincs. Ha a képernyőt használnád, merülne mint állat,
ti. nem amoled, így a NoLED vonal szerintem felejtős.Van benne olyan funkció, hogy ha felveszed az asztalról,
rezzenjen, ha volt valami történés. Ezen kívül a megszokást
tudom javasolni. Legalább nem mászik a képedbe állandóan.Nekem is jó lecke, hogy mindenképp ellenőrizzem, van-e
LED a gépen, illetve hogy van-e fánérzékelője - szerintem
ez utóbbinak hiánya sokkal érthetetlenebb az Ace 3-nál. -
Járókeret
senior tag
természetesen samuék lehagyták a LED-et az ace3-ról. van valami jó app arra,hogy ezt kárpótoljuk ?
a Noled app nem tetszik.
köszi
-
bigrock
addikt
válasz
Whynot? #41219 üzenetére
Cyberon Voice Speed Dial
Igaz, hogy fizetős, meg tanítani kell, de szerintem a legjobb hangtárcsázó. -
maestro87
őstag
Sziasztok!
A Google Drive alkalmazásban le lehet valahogy játszani az online feltöltött videókat úgy mint a PC-s Chrome-ba? A videó letöltése/szinkronizálása nélkül? Vagy valamelyik böngészőben esetleg?
-
azozo
senior tag
válasz
#79335424 #41227 üzenetére
Hát ezzel sem megy ..valami jogosultság miatt sd-n vannak az mp3-ak 075-ös jogokkal.Hiába állítanám át nem engedi
sdcard a tulajdonos... Mindig visszaál erre Ötletek..Lehet hogy azèrt mert az sd-n van a rendszer is ami csak olvasásra van mountolva.Azèrt nem èrtem rootkènt mièrt nem engedi ....
-
ctibor
senior tag
válasz
Probert75 #41214 üzenetére
Én dobtam be a témát eredetileg és kaptam több tippet is. Ezek közül nekem kovisoft javaslata, a Proximity Tool Extension jött be a legjobban. Ez egy pici, alig 50K-s progi, amit egy éve frissítettek utoljára, de tökéletesen teszi a dolgát. Nem hagyja, hogy a zsebemben feléledjen a telefon, ha hívnak és mindenféle fantom nyomogatásoknak engedelmeskedjen... Ez volt ugyanis az eredeti problémám: ha az autó bluetooth kihangosítóján át beszéltem, akkor a telefon ki-lockolt és mindenféle butaságokat csinált a zsebemben. Nos, úgy tűnik, ez a progi megoldotta a problémát.
Köszönöm a tippet!
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Whynot? #41224 üzenetére
próbáld meg ezzel. Ennél jobbat nem igen találtam. De ha van időd, akkor üsbe hogy Voice Dialer és keress..
Speak 2 Call Free-Voice dialer -
LonGleY
veterán
A Copy nekem nagyon szimpatikus lenne, ha nem lenne atom bugos. Fél órát bírt ki nálam. Nem tudott behashelni egy 3,5 gigás mappám, aztán törölni sem engedte azt. Emlékeim szerint a Copy ugyanúgy egymappás (nem pedig szabadon választott), de lehet, tévedek.
Érezni azért, hogy a Dropboxék nem most kezdtek fájlokkal dolgozni, sok őket másoló szolgáltatásnál viszont rezeg a léc... Ha stabilnak tűnik a kliens, akkor meg a szerversebességekkel vagy funkcionalitással van gond.
Amúgy pont a MAC címek váltaztathatósága miatt a Dropbox fiók kimaxolható 20 gigára a saját ref link birtokában. Csak nem egyszerre kell minden új fiókot regisztrálni, hanem párnaponta, hogy ne legyen nagyon kirívó.
-
azozo
senior tag
Szerintetek mièrt nem engedi másolni mp3-akat a system/media/ringtone mappába pedig root joggal tc-vel? Érdekes minden mást pl txt engedi oda másolni hmmmm
-
Whynot?
aktív tag
hangtárcsázásra mit javasoltok?
-
törölt tag
válasz
Arween #41215 üzenetére
Én most a videófelvételről beszélek, a fotó egy kicsit más story. Konkrétan nincs olyan telóm, amiben ilyen feature lenne, de volt már szerencsém néhány kamerához és dolgoztam már pár videóvágó programmal (pl. Vegas, Premiere, stb.) Megpróbálom másképpen megfogalmazni. A kamera rögzít, a szoftver pedig "megadja" a lejátszó programnak, hogy ez egy olyan felvétel, amit tessék 60fps -sel lejátszani. A "lassított" felvételnél annyi a trükk, hogy a szoftver a 60fps felvételhez azt az infót társítja, hogy ezt 30fps -sel kell lejátszani. A felbontás az más kérdés, de ha ugyanannyi idő alatt, kétszer annyi képkockát kell kódolni, az nyilván valaminek a rovására kell történjen (pl. felbontás, vagy minőség). Szóval ha a leendő készülék másodpercenként legalább 50 képkockát tud rögzíteni, akkor megoldható a dolog. Sajnos, a specifikációk ezt ritkán tartalmazzák, a kódolási minőség paramétereit pedig még kevésbé, de kisebb-nagyobb kutakodással ki lehet deríteni.
-
olivera88
veterán
A sports tracker tud manuálisan feltölteni? A 2 ik workoutomat nem hajlandó feltölteni valamiért.
-
Whynot?
aktív tag
hangtárcsázásra mit javasoltok?
-
Arween
senior tag
válasz
#79335424 #41212 üzenetére
Igen ez így van Padfone 2-ben lehetett a gyári fotó programban a felvétel sebességét állítani:felezni,negyedelni ugyan ez felfelé,és természetesen a felvétel minősége is romlott az eredetihez képest.
A kérdés az van-e olyan kamara apk amiben ezt tudom állítani?Telefonban csak az S4 és Padfone2-ben találtam ilyen opciót,de mivel más telefont szeretnék venni így jó lenne egy olyan videófelvevő apk ami tudja ezt a funkciót. -
törölt tag
válasz
Arween #41211 üzenetére
Hát szerintem csodák nincsenek. Olyan nincs, hogy gyorsan, vagy lassan vesz fel. Minden kamera egységnyi idő alatt, x képkockát rögzít. Ez a frame/sec (fps) Ennek mennyisége a kódolási képességtől függ. A szemünknek legalább 20 -at kell látnia másodpercenként ahhoz, hogy folyamatosnak tűnjön. Ha egy teló 60 -at tud rögzíteni másodpercenként, de úgy állítjuk be, hogy csak 30 -at játszon le, akkor lassúnak, de folyamatosnak látjuk. De ha alapból csak 30 -at tud, akkor az 15fps -en lejátszva diavetítés lesz.
-
Arween
senior tag
ebben valaki tud segíteni?
-
wardemi
senior tag
válasz
S e t h #41194 üzenetére
Mióta megtaláltam a copy-t a dropbox felejtős lett ugyan az sőt jobb több hely.
Egyetemi cuccokra drivot használok, munkához meg ubuntu miatt is meg amúgy is ubuntu one-t mint auto backup. De amúgy majd hogy ezek mind ugyan az. Mega is szimpatikus volt csak elég szar az api még nem nagyon nyitnak ki, vagyis anno de lehet már van normális cliens stb. -
Járókeret
senior tag
sziasztok!
biztos találkoztatok már ezzel a kérdéssel,de egy normális ingyenes (nem fontos,hogy offline legyen) navigációt keresek. nem fontos,hogy magyar legyen. találtam egy app-ot, de ott meg nem tud házszámszerint keresni. budapesten pedig aztán vannak érdekes számozások, úgy hogy nem árt ha a progi ezt tudja.
sokat google-ztam ,meg olvastam de nem találtam nekem megfelelőt.
köszönöm
-
pataig
tag
Sziasztok!
Én a Shared-et használom, mert itt 100 Gb van ingyen, ami már nem rossz!
https://shared.com/ -
törölt tag
válasz
S e t h #41194 üzenetére
Részemről:
1.Google Drive:
Solid Explorer kezeli és már TC -hez is van plugin. Elfogyna a tár, csinálok még egy fiókot.
2. NAS otthon:
Portforward -dal bárhonnan eléred. A cikkben egy számomra fontos szempont nem szerepel, amin viszont szinte az összes elvérzik: FTP/SFTP feltöltés, ami nagy fájlok esetén hasznos. Ezt a NAS -sal megteheted. Ezen kívül is rengeteg hasznos dolgot tud. Telón találsz egy torrentet, vagy bármit, amit szeretnél letölteni, de nem mobilnettel, akkor egyszerűen "hazaküldöd" a feladatot és a NAS letölti. Automatikus feltöltés pl. Youtube -ra, Picasa -ra. Média streamelése.
3. Data.hu:
1évre 3ropi körül lehet bérelni korlátlan tárhelyet. Nem sok kényelmi funkciója van, de az FTP feltöltés működik (akár a NAS -ról is, automatizáltan). Ingyenes verzióban van tárolási időlimit, letöltési sávszél. korlát és max. 200MB/fájl. Fizetősnél a feltölthető mennyiség 2GB/fájl (FTP -n ez 10GB) és nincs korlátozás. Mivel Magyar tár, így sok Magyar nyelvű "linux disztrót" lehet rajta találni. Vannak olyan fórumok, ahol csak datás "linux disztrók" vannak típus szerint válogatva (divix, BD, DVD, stb.).
4. Dropbox:
Szinkronra jó, de én lassúnak találom. Jópofa ez a tárhelynövelő lehetőség. Ezzel kapcsolatban 3, egyébként nem titkos tény jut eszembe. A háromnak természetesen nincs köze egymáshoz:
1: a Dropbox a hálókártya mac -címe alapján azonosítja a gépet, amire telepítik a klienst, és új telepítésnél megadja mindkét fióknak a plusz tárhelyet.
2: Egy virtuális gép, külön mentés hiányában, kikapcsoláskor "elfelejt" minden addigi tevékenységet, még a telepített alkalmazásokat is.
3: Egy virtuális gépnek indulás előtt bármilyen mac -címet meg lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest