Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
vegyszer
üzenetére
Nem teszteltem, csak megnéztem, de elvileg a Macrodroid tud ilyet. Először a fejlesztői beállításokban kell aktiválni a "mutató helye" opciót (érdemes egeret használni hozzá). Megnyitod a távirányító alkalmazásodat, a kívánt gomb fölé viszed az egeret és felül leolvasod a koordinátákat. Ezt feljegyzed, majd kikapcsolhatod a mutató helye opciót. A Macrodroidban a műveleteknél az eszközműveletek » felhasználói bevitelt választod, azon belül a gesztust. A kezdő és a befejező koordináták azonosak (amit feljegyeztél), az időtartam pedig 5000ms. Aztán hozzáadod a várakozás műveletet és az egészet hurokba teszed. Kell még vmi esemény (pl. lebegő gomb) és mehet a teszt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
Én a securekids appot használom most, de youtube tartalom szűrésre ez sem jobb.
Anno a gyerekeim rá voltak cuppanva az Anett és Ancsa videókra, na nekik beírtam a facebook oldalukra, hogy nem kéne ilyen mocskosul beszélniük, mert kis gyerekek is nézik a videóikat. Hála az égnek már nem menők.
Ennél perverzebb pókemberes-aranyhajas videókat nyomnak a külföldiek, gyerekeknek szánva.
-
hati
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Az ilyesmire inkább cél eszközt szoktak használni nyomkovetes.net/
-
keszo
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
Én a helyében beszereznék egy ilyet
Royaltek RBT-2100 Star-III Bluetooth GPS Receiverkiveszi belőle az akksit és a gyújtásról ad neki tápot
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Mi asszonnyal évek óta a Do it tomorrow-t használjuk úgy hogy neki iphone-ja van nekem meg droidom.
Bevásárlólistának meg a Buy me a pie vált be. Tökéletesen szinkronizál mindkettő. -
vicze
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Van jó pár app pároknak. pl. Avocado, Between, Couple stb.
Mindegyiknek van olyan funkciója a listákon kívül, ami pároknak hasznos lehet.
Pl. én kifejezetten hasznosnak találtam, ha kaptam értesítést, hogy a másik telefonja le fog merülni és nem fogom tudni elérni. De nyilván minden meg lehet oldani máshogy, esetleg érdemes ránézni az appokra, hogy van-e olyan hasznos dolog, egyszerűsíti az életet. -
válasz
vegyszer
üzenetére
Ha egy fizetős programot megnézel a weboldalon, akkor a jobb felső sarokban írja a pontokat. Pl. "Use 1-Click Settings $3.91, Spend Amazon Coins 391 coins, You have 550 coins."
A Karácsonyi 5 dollárt nem tudom hol tartja nyilván (az 5.5 dollárom ezen felül jött össze), külföldi fórumokon sem találtam erre választ. Én úgy oldom meg, hogy nem adtam még hozzá bankkártyát. A program frissítésekre rá fogok kérdezni, mert lehet hogy csak a fejlesztő nem frissíti a leírást.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
Köszi.
Sajnos nem működik.Torrenten is néztem már, de nem települ fel.
Meg szoktam vásárolni az alkalmazásokat, ezért erről a játékról nem fogok elvi vitát folytatni, akárki-akármit mond is ezzel kapcsolatosan.
Ám ha 1500-ért van kiírva, akkor nekem annyiért kell. A boltban is annyiért veszem az árut, amennyiért ki van írva, függetlenül attól, hogy elrontották az árát.
-
handrash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

meg is osztható másokkal.

Sajnos nem működik.
crok
mobilizmo