- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #38299 üzenetére
QuickOffice a buszmenetrend PDF-re jó de az is elhasal a képeket tartalmazó PDF-től. (penny újság)
Pár oldalig jó aztán csak pörög pörög és nem tölt be.
OfficeSuit viszont szépen viszi.A pro az mivel tud többet, mint az ingyenes?
Mert nekem csak olvasni kell, hogy tudjon.
[link] -
törölt tag
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amit ha felteszek a gyerek telefonjára akkor megtudom nézni, hogy éppen merre jár? De csak olyan kellene ami nem megy a netre mivel a net az le van tiltva nála csa wifis netje van otthon. Van egyáltalán ilyesmi alkalmazás vagy milyen módon lehetne "nyomon követni" ? -
becenevem
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
A céges levelezéshez van teljes hozzáférés, exchange. A gyári levelező kliensben lett beállítva.
Van, hogy véletlenszerűen tűnnek el levelek, olvasottak. Nem úgy látszódnak, mint a gépen az outlookban.
Párhuzamosan egy iPhone5-ön is be van állítva. Ott mindegyik látszik megfelelően.
Telefoncsere történt, de még megvan az iPhone5 és wifiről szinkronizál.Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a probléma?
Köszi előre is a segítséget.
-
fatal`
titán
válasz
katalin888 #38287 üzenetére
Touch menu van a CWM-ben is.
Van benne fájlkezelő, tud kötegelt flasht (10 zipig), mutat aksi százalékot, alul fixen kint van pl. a home gomb nem kell a visszát nyomogatni, tudja tömöríteni a mentéseket. Biztos van még más is, most hírtelen ennyi jutott eszembe.
-
fatal`
titán
válasz
katalin888 #38283 üzenetére
Szerintem nem. De a TWRP többet tud.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #38281 üzenetére
Azért sok billentyű leütést megspórol :-) A swype esetében vannak ékezetek, de kezdetlegesebb a T9 funkciója. Anno SwiftKey billentyűzetről váltottam, hónapokig azt használtam, most pedig megint felfedeztem a SwiftKey - t. Hagyni kell tanulni :-)
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
"A TWRP kiforrottabb és stabilabb mint a CWM."
Szerintetek ez a kijelentes igaza? Ha igen akkor miert? Varom a velemenyeket! -
Melack
veterán
válasz
Viktor0610 #38281 üzenetére
Jó az a T9, nekem semmi bajom vele. Azzal már igen, hogy páromnak XT9 elrendezésűt találjak. Touch Pal X egyelőre - nekem - minden téren bevállt. Csak lenne belőle tablet verzió
-
-
gologolo
tag
Nem tudjátok miért ugrál a powerampom teljesen kiszámíthatatlanul szám közepén egy másik számra? tudtommal nem állítottam át semmit csak megadtam hogy külső SD-n keressen, meg töltsön le albumboritót
-
törölt tag
Érdekes ez az új SwiftKey, most próbálom, a régit előbb vettem meg mint a Skype megoldását, a régiből legacy lett mert megszűnt a külön tablet verzió. Mondjuk most le volt árazva 533 Ft-ra.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Van egy ZTE Kis névre hallgató androidos (2.3.6) telefonkám.. pár szoftvert alapból találtam rajta (google, youtube, térkép.) - ..és még én is telepítettem rá pár alkalmazást.. - de már "alapból" azt láttam, hogy kb. 120MB foglalt és 50MB szabad a memóriájából.
Hiába van benne 1 GB-s SD, az AppMgr III remekmű azt jelzi, hogy nem tud több app-ot áthelyezni a mem.kártyára.Most feltettem még egy kis slotmachine játékot, erre, van 23 MB szabad helyem.. meg, egy marék hely az SD-n, ami akárha ne is lenne ?!
Van valami értelmes megoldás arra, hogy ne a telefonra, hanem egyből a mem.re települjenek az app-ok ?
..és, hogy az elvet is értsem : ezek szerint, 32GB belső memmel szerelt telót kell venni, mert mem.kártya alig ér valamit ?
Válaszokat előre is köszi
-
djapor96
senior tag
válasz
tonyqa23 #37719 üzenetére
Nekem ilyen van. 4000Ft volt, repeater módba kapcsolva.....
-
dokee78
félisten
Valahogy megoldhatná a Soundhound fejlesztője,hogy fülesen keresztül is működjön a zene felismerés.
Track ID tudja,de ez jobban tetszik és meg is vettem. -
dokee78
félisten
-
NoiZz
tag
Üdv, olyan alkalmazásra lenne szükségem amitől a teló automatikusan csatlakozik egy adott wifihez ha elérhető
pl ha haza jövök egyből rácsatlakozzon az itthoni wifire, ha pedig elmegyek kikapcsolja -
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #38227 üzenetére
Ööö, nincs a telefonban WiFi?
A WiFi Direct megy az autóban is, a lényege csak annyi, hogy a két eszköz WiFi-n keresztül kapcsolódik egymáshoz. Tehát az egyik Nexus 4 használja a másik Nexus 4 WiFi kapcsolatát. Nem kell hozzá semmiféle router vagy más eszköz.
WiFi Direct - Prohardver Tudástár
Egyébként a SuperBeam-hez még NFC se kell, mert QR kóddal is tudnak csatlakozni. De azért NFC-vel egyszerűbb, főleg, ha az eszközökön csak előlapi kamera van.
-
repvez
addikt
nem tudja valaki mi volt annak az appnak a neve amihez a GPS-t bekapcsolva a valós helyzethez képest mutatta a csillagok helyzetét és a csillagképeket szép ábrákkal kirajzolva jelenitette meg? valami star chartra emlékszem,de a playen nem találom.
Vagy valami hasonló app jól jönne, hogy pontosan beazonisitható legyen a csillag és a hely , jó lenne ha koordinátákat is lehetne beirni neki vagy kijelezné. -
dokee78
félisten
Greenifyhez mindenképp kell az az Xpoosed vagy mi a szösz?
MX Playerhez már nincs szükség kodekre?
Én eddig,felraktam mindig az ARMv7 kodeket. -
mexel
veterán
Köszönöm, hamarabb kérdeztem mint gondolkodtam. Találtam már
-
mexel
veterán
Sziasztok! s.o.s.-ben keresek valami szoftvert amivel le lehetne tesztelni a kijelzőt, esetleg az érzékelőket, stb. Régebben volt valami ilyenem, de nem emlékszem mi lehetett. (olyan kellene ami full képernyőre kirak színeket, stb.)
Tud valaki valamit? -
törölt tag
válasz
nababika #38251 üzenetére
Egy kis érdekesség most, hogy már tudom, hogy milyen készülékről van szó. Ha egyszer fordítva lenne rá szükség, vagyis a droid lenne a kliens egy Wines megosztáshoz, akkor Mount Managerrel tudsz CIFS csatolást is csinálni. Ez kernel szintű csatolás, tehát ezzel az Android programjai már nem hálózati meghajtón lévő mappaként látják, kezelik a megosztást, hanem úgy, mint telón lévő mappa. Ehhez root, busybox és CIFS kernelmodul kell. A miniPC -kben megvan ez a modul.
-
törölt tag
válasz
nababika #38251 üzenetére
Egy kis érdekesség most, hogy már tudom, hogy milyen készülékről van szó. Ha egyszer fordítva lenne rá szükség, vagyis a droid lenne a kliens egy Wines megosztáshoz, akkor Mount Managerrel tudsz CIFS csatolást is csinálni. Ez kernel szintű csatolás, tehát ezzel az Android programjai már nem hálózati meghajtón lévő mappaként látják, kezelik a megosztást, hanem úgy, mint telón lévő mappa. Ehhez root, busybox és CIFS kernelmodul kell. A miniPC -kben megvan ez a modul.
-
dokee78
félisten
Mi lett az asphalt 7:Heattal?
Megvettem a 23 Ft-os akcióban.
Mégis azt jelzi mobilon,hogy 223 Ft. -
törölt tag
válasz
nababika #38249 üzenetére
Persze, tudok segíteni, de nem biztos, hogy az én megoldásaim a legpraktikusabbak számodra. Lehet, hogy van a Play -en vmi egyklikkes program erre. A Servers Ultimate programot már linkeltem korábban. Root kell neki! Bekapcsolod a telón a wifit, majd elindítod a programot. Létrehozol egy new szervert. Típusa a listából: FTP. Ezután lehet konfigolni. Van egy olyan opció, hogy simple server. Ez beállít mindent és kiírja az elérést. Ha belső hálón vagy (router, wifi), akkor ez valahogy így néz ki: 192.168.xxx.xxx:2121. Ezt kell megadnod a PC -n egy FTP kliensnek. Pl. Filezilla, vagy TotalCommander (TC). TC -ben pl. hálózat - FTP kapcsolódás. Itt kell létrehoznod egy új kapcsolatot.
Fantázianév
Kiszolgáló: ide kell beírni azt a 192 -vel kezdődőt, a :2121 -el együtt.
Felhasználónév
Jelszó (ha kell)
A távoli mappához megadhatod az alapértelmezett útvonalat. Ha nem a rendszerben akarsz túrkálni, akkor ez a /mnt/sdcard
Kb. ennyi. Szerver indít, Kliens indít.
Érdemes a telóhoz fix IP -t rendelni a routerben. Ekkor többet nem kell a beállításokhoz nyúlni, mert minden csatlakozásnál érvényes lesz az elérési út. -
nababika
aktív tag
válasz
#79335424 #38245 üzenetére
Csak fileok másolása volna a cél a win 8.1 es az android mini pc között. A windowsos gépen szeretnem látni az android tartalmat, és oda másolgatni dolgokat. Nekem az ftp is jó csak lövésem sincs hogyan kezdjek neki. Nagyon nem értek a hálózatokhoz, és a droid meg bonyolítja is a dolgot a számomra. Valami szájbarágós
megoldás kéne igazából. Van egy wifis rooterem amihez csatlakozik az összes gép itthon. A wines gépek latjak is egymást csak a droidok okoznak gondot. Az azonos munkakörnyezet megvan és a jelszavas fiók is.
-
dokee78
félisten
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
törölt tag
válasz
nababika #38242 üzenetére
A wifi tethering az a hotspot. Gondolom, router nélkül szeretné megoldani, hogy a géppel közvetlenül a telóra kapcsolódj. Próbaképpen csináltam ilyen Samba -szervert. Nem minden droidon működött, volt amelyiken indítás után FC volt és slussz. Mit szeretnél? Droidra Samba szervert és Win lenne a kliens? Ha jól emlékszem, Win részről követelmény az azonos munkakörnyezet (vagymiatúróaneve) és jelszavas fiók. Ez a Samba -ügy elég szenvedős és nem éreztem stabilnak sem. Szerintem fájlátvitelhez jobban járnál az FTP -vel, médiához meg valami UPNP/DLNA -val, vagy programspecifikus átvitellel (pl. VLC, XBMC, stb.).
-
SamS20
senior tag
nincs valakinek valami olyan oldala ahol érő háttérképek vannak kollekcióba ? fizetős, is lehetne. vagy ha esetleg vannak javaslatok azt is szívesen veszem
-
nababika
aktív tag
Hello.
Van valakinek tapasztalata samba file sharing programmal? Mindent beállítok ahogyan a tutorialban van, de az istennek sem akar elindulni. Azt írja, hogy enabled, not running. Értem hogy ez mit jelent de nem értem miért nem indul. Valami wifi tetheringet magyaráz. Fogalmam sincs, hogy az mi. Koszi előre is. -
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Van ötletetek hogy a Jet Audio Plus miért csinálja hogy kb15 perc zenehallgatás után hirtelen eltorzítja a zeneszámot. És onnantól kezdve hiába nyomok bármit torzan szól szinte hallgathatatlan. Mind1 milyen szám megy éppen, nem nyúlok hozzá csak magától egyik pillanatról a másikra. Ha egyből átváltok egy másik zenelejátszóra semmi baja ott órákig megy jól tehát nem a telefon baja.
-
petipetya
nagyúr
válasz
7Sony7 #38234 üzenetére
Tudok, mégpedig a Google+ / helyek menüpontban van. Ez a régi Koordináták utódja. Fontos, hogy kettőtöknek egy külön csoportban (=körök) kell lennie, és csak ennek a csoportnak engedélyezzétek a pontos helyzetmegosztást. Emellett a telefon menüjében kell még engedélyezni a tartózkodási hely megosztását. Nem tudom, hogy mennyit eszik az aksiból vagy a mobilnetből...
A másik megoldás az, ha feltelepítitek a Whatsapp-ot. Ott viszont csak akkor látod az asszony helyzetét, ha Ő külön megosztja ezt veled - és visszafelé is így működik. Itt nem tudjátok egymást észrevétlenül követni, de jóval takarékosabb.
Persze biztos van erre még több alkalmazás is, amely a régi Koordinátákhoz hasonlóan működik. Sajnos nem tudok ilyet, de a "share location" kulcsszavakra biztos lesz pár találat a Play-en.
-
törölt tag
válasz
z123456789 #38229 üzenetére
Pl. Servers Ultimate -tel. Ha egyszer beállítottad, akkor utána csak rá kell kattintani, amikor szükség van rá. Nálam a wifi hotspot mindíg a 192.168.43.1 -et használja. Ehhez tudsz csatlakozni, alapesetben webnél a 8080, FTP -nél pedig a 2121 -es porton. Tehát a másik készüléken (kliens) ezt "vakon" be lehet állítani. Persze lehet, hogy az IP ROMfüggő, de akkor sem változik hotspot-indításonként.
-
7Sony7
addikt
Én is érdeklődnék: A nejem telójára és az enyémre is tennék valami progit, hogy felhívás nélkül is láthassuk, merre van a másik. Ne kelljen mindig csörgetni, hogy odaér -e időben, elértem -e a buszt, stb. Olyan kéne, ami kevés ramot, akkut eszik, megbízható, és más nem láthatja, csak mi egymást.
Tudtok ilyet? -
dokee78
félisten
-
blt.62
őstag
Létezik esetleg olyan magyar menüs hangrögzítő program ami felveszi a mobilon folyó beszélgetéseket? Jó volna ha nem lenne csipogás benne.
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #38228 üzenetére
Hát menet közben, autóban, utasként, szerettem volna átküldeni egy apk file-t a kollégámnak. NFC-re gondoltam, de az minden szart megoszt csak ép nem úgy küld át dolgokat, mint ahogyan a bluetooth.
A BT nem müködött, valamit bénáztunk.(Mostmár megy) Ezért szerettem volna valamilyen más módon átküldeni neki a file-t. Nem vagyok teljesen tisztában azzal hogy hogyan müködik az NFC.Ezt most így hirtelen nem tudnám megcsinálni amit leírtál. Mindegyikben van hotspot funkció igen.
Hogyan csinálsz webservert? -
törölt tag
válasz
z123456789 #38227 üzenetére
Hogy érted azt, hogy nincs wifi? Hotspot funkció mindkét készülékben van, de egy szerverhez (pl. FTP) elég csak az egyiken bekapcsolni. Én webszervert csináltam így az S2 -re és a miniPC -n néztem a streamelt filmet.
-
Melack
veterán
válasz
cech19960320 #38221 üzenetére
A Flasht. Írd be a keresőbe, hogy Flash Android verziószám, és meg is lesz.
-
cech19960320
tag
van egy motorola defy+ -om. van egy oldal, aminek a megnyitásához mindenképpen flash player kellene... namármos amíg az adobe kiadta, nem volt gond, de most mivel tudnám azt az oldalt megnyitni? mit töltsek le?
-
Dyno
veterán
Köszönöm a két választ!
Na megkerestem böngészőből ott megtalálom, viszont azt írja nem kompatibilis a készülékemmel...
Na most vagyok tanácstalan, miért? 4.1.2, dual core 1,2ghz, 1gb ram, huawei-re rámenne, mert megtalálja, az 512mb ram, 1ghz single core, és asszem még gingerbread. -
LonGleY
veterán
Ne a Play-en keress! Sokszor köze nincs a találatoknak ahhoz, amit keresel, vagy még akkor se dobja ki a programot, ha a konkrét nevét írod be. A Google-ből hamarabb megleled a kívánt cuccokat, csak dobd hozzá az android vagy a play szócskát! A Play mintha nem örökölte volna meg a keresőmotort, vagy rossz paramétereket vesz figyelembe...
-
Bozek
nagyúr
válasz
bostone #38214 üzenetére
Valószínűleg Nálad is az .asec fájlok hülyültek meg a data/app-asec mappában. Érdekes módon megduplázódnak néha és sajnos az se megoldás, ha törlöd őket. Én lementettem mindent Titanium Backup-al, újraraktam a telefont, majd visszaállítottam a cuccokat. Kb. 1 GB felesleges fájl volt ott.
-
Dyno
veterán
válasz
handrash #38212 üzenetére
Na ez eddig is megvolt rátapp beírom a keresőbe, hogy sims, vagy the sims, és véletlen se dobja ki, elsőnek valami trainsim-et dob ki, van itt a közelemben még egy másik tab, egy huawei s7 slim, azon emgtalálja a The sim Free play-t, illetve a sims3-t ami 1700pénz, sajnos a Samu nem találja
-
bostone
addikt
Szerintem a telepített alkalmazásaim nem foglalnak annyi helyet, mint amennyit jelez a készülék. Talán a törölt cuccok hagytak pár gigányi szemetet? Létezik valami, ami részletesen informál, esetleg takarít?
-
Dyno
veterán
Hali
Szégyellem, de kezdő vagyok az Androidnál most vásároltam egy Galaxy Tab 3 7.0-ás szerkezetett, de sajnos kicsit szomorú vagyok, olyan fura a play áruház, konkrétan, semmi értelmes Sims játékot nem találok mindig csak ilyen cheat meg user guide, alkalmazásokat dobál ki, pedig kéne találni mert létezik pár gépen egyből találok a play áruház honlapján.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valami külön beállítás? Van nekem Play Játékok alkalmazás is, de ő meg google+-t akar, nem lehet ezt megkerülni, mindent rám erőltetnek? Kis játék, film, skype és munkára használnám, nem akarok megosztani semmit csak használni.
Elnézést kérek, lehet rossz helyre írtam ezt, kicsit furának tűnhet, a hsz.-em, de csak a Wp-ben vagyok otthon, eddig Android szűz voltam.
Köszönöm előre is, bármilyen észrevételt szívesen fogadok! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#79335424 #38204 üzenetére
Koszi, meglesem..
Bar nevet a telefonon tudtam regisztralni, webkey/xy neven el is ertem..
Jobb oldalt a beallitasok voltak, bal oldalt meg nem tudom mi, mert az mind szurke volt.
Kattintgattam ide oda, de a keprenyot sehol nam talaltam..
tehat elvileg mukodik, felhasznalo nev jelszo is stimm, csak valamiert akkor az "asztalt" nem hozza be..
De akkor neki esek meg egyszer, hatha. -
törölt tag
válasz
fRooStzzZ #38187 üzenetére
Bocsi, meló volt! Szóval először a Webkey Settings -ben létrehozol egy felhasználót, teljes jogosultsággal. Ha belső hálón akarod elérni, akkor a control menüpontnál látod a belső IP -t, amin eléred a másik készülék böngészőjéből. Majd a felugró ablakba beírod a felhasználót és jelszót, és tied a pálya, látnod kell a böngésző ablakában a másik teló képernyőjét.
Külső elérésnél pipáld ki, hogy tartson kapcsolatot a Webkey szerverrel. A control menüpontnál pedig regisztrálj egy fantázianevet a készüléknek. Ha sikeres, akkor visszajelzi, hogy a teló neve regisztrálva lett a szerveren. Ezt az elérést is kiírja ott, ahol a belső IP -t. Nem az alkalmazáslistában kell indítani, hanem konkrétan kattintani az ablakban a másik teló képernyőképén (mint a TeamViewernél). Két tanács:
1. kapcsold ki a képernyőzárat, mert megbolondulsz, mire táveléréssel sikerül
2. ha van olyan menüpontod, hogy Beállítások - kisegítő lehetőségek - mozgás - érintés és tartás késleltetése, akkor azt állítsd hosszúra, mert különben állandóan a hosszúnyomásos menü fog megjelenni érintéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged