- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Business tasks is tud valami hasonlót
-
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41395 üzenetére
Én is így vagyok vele és nem vagyok sz..rágó, de 1.200 Ft egy apróságért!
Megveszem, ha valamit szeretek és megéri a pénzét, de...
Ráadásul próbáltam kapcsolatba lépni a fejlesztővel, aki kb. fél év múlva!! azt a választ adta, hogy nem tudja vegyem meg és majd meglátjuk, a fizetősben működik-e!!
Megvettem a Mezzmo-t is majd 10-e Ft-ért, mert szeretem és használom, ott viszont egy napon belül mindig kaptam kielégítő választ! Ott van support... -
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41391 üzenetére
Igen! És azt próbáltam is, de az általam linkelthez képest macerás a beállítása és az emlékeztető sem olyan, mint amit keresnék!
Ez egyszerűen kitesz egy ikon a hívóképernyőre és ha megnyomom, akkor az értesítősávon megjelenít egy emlékeztetőt, ami mindig ott van, míg azon keresztül vissza nem hívom, vagy manuálisan ki nem kapcsolom. Egy gombnyomásra tudja ezt, nem kell semmi beállítani...
-
dokee78
félisten
Any.DO feladatlista
Bár ezzel nem tudod fogadni és kinyomni sem,de nem fogadott hívás esetén hasznos. -
Magga
aktív tag
Ehhez hosonló appot nem tudtok?? Annyit tud, hogy ha hívnak, és ezzel a programmal "nyomom ki", egy értesítést tesz ki, hogy ne felejtsem el visszahívni. Mindezt nagyon egyszerűen, gyorsan, de ezért sajnálok ennyi pénzt kiadni!
Szerk.: tudom, hogy van belőle ingyenes is, de az csak 1 emlékeztetőt ment el, mindig a legutolsót!
-
mazsi70
senior tag
-
LonGleY
veterán
válasz
#07400704 #41360 üzenetére
Auto SMS Sender, nagyon pöpec! Nem csak SMS-t tud időzíteni.
-
havri1
félisten
Helló!
Timely - Ébresztőóra -t találtam tegnap, nagyon tetszik, szép, sok beállítás, meg minden.
Viszont..Okos ébresztés : A beállított ébresztés előtt 30 perccel elkezd halkan (beállított zenét) egyre hangosabban játszani, így kellemesebb az ébredés.
Ez megszokott számomra a Samsung ébresztőjéből, de..ez a 30 perc marha sok. Nem lehet ez lerövidíteni, pl 3 perccel az ébresztés elé? -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #41372 üzenetére
Neked is Köszönöm!
-
St3ven
addikt
válasz
zsoltzsolt #41372 üzenetére
Jelölj ki bármilyen szót, mondatrészt a hozzászólásodban, és csak utána nyomj a Link gombra.
-
air
nagyúr
A gyári szerintem elég jó. Napi bontást elég nehéz kihozni belőle, de ha erre nincs szükséged, akkor szerintem ne keress másikat! A 3rd party programoknak mind van valami nyűgje. Én még nem találtam tökéletest. Amelyik jól csinálja a bontásokat, az folyamatosan wakelock-olja a telefont. Amelyik nem wakelock-os, az nem számol rendesen. Szóval egyik szar, másik fos.
Ráadásul ahány féle, annyi különböző értéket hoznak ki a forgalomra.
-
dokee78
félisten
válasz
#07400704 #41360 üzenetére
SMS Scheduler
Volt még egy amit használtam,de nem találom. -
St3ven
addikt
-
adsl
aktív tag
Tudtok valami olyan adatforgalom számláló programot ami akkor is mér ha 2G használok?
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki olyan alkalmazást, amivel időzítve küldhetek SMS üzenetet?
Keresgettem magam is, de feladtam
Sokszor jól jönne, hogy pl. előre megírok egy üdvözlő üzenetet, a telefon meg elküldené ha éppen szita az agyam és elfelejteném, egyszóval hálás dolog lenne.
A legjobb az lenne ha még magyar is lenne, de nem akarok telhetetlen lenni.
Ha esetleg használ valaki ilyet, örülnék ha megosztaná velem -
Magga
aktív tag
válasz
samsung ace #41357 üzenetére
Beállítások/ROM vezérlés/Akkumulátor/Akksi sáv helye itt pedig "ne mutasd"
-
samsung ace
tag
Sziasztok.Extrim rom van a telómon.És felül a kijelzőn megjelent egy csík,gondolom az akkumulátor szint jelző lehet,nem tudom hogy tettem oda.azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehetne ki iktatni ezt a csíkot
-
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #41354 üzenetére
Most utána néztem luxnál, ha esetleg nem kell plusz app (és használsz taskert vagy hasonlót ami ismeri lux- plugint) beállítható mondjuk másik profil pl mozi ami mínusz értékbe húzza a fényerőt. A profil kapcsolgatását meg rákötheted bármire (esemény) ikon etc. . Csak ötlet
.
ui. app factory appá kreálod, a toggles-taskot akár.
-
LonGleY
veterán
válasz
wardemi #41352 üzenetére
Mindkettő jó, köszönöm!
A Screen Filter-ben az a remek, hogy az app ikonra kattintva engedélyezi/tiltja a filtert, a Night Mode értéke viszont könnyebben állítható menet közben. A YAAB és a Lux mellé elraktam őket, mint nélkülözhetetlen fényerő-állító alkalmazások; az Ace 3-on a Night Mode fog tevékenykedni. :]
-
LonGleY
veterán
Tudtok olyan fényerőállítót, mint amilyen a Yet Another Auto Brightness-ben található éjszakai mód? Ott, ha már az alap TFT fényerő jobban nem levehető, erre módra állítva manuálisan belőhető, hogy mennyi feketét keverjen a képhez. Ezt a funkciót keresem egy olyan appban, ami nem igényli a fényérzékelő meglétét (Ace 3-hoz).
-
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #41346 üzenetére
Csak GPS-szel természetesen nem megy, hiszen valahogyan el kell küldenie az adatokat. Mobilnet vagy wifi mindig kell neki.
-
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #41331 üzenetére
Tehát akkor csak GPS-el is kellene működnie.
Bár nekem el sem jut odáig szerintem. Weben egyszerűen azt írja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a telefonnal. Neked megy egyből? -
air
nagyúr
válasz
vatafakk #41343 üzenetére
Helium Backup.
Feltéve, hogy legalább ICS-ed van.(#41344) simi762
Képek SD kártyán, vagy felhőben. Kontaktok vcf-ben. Jegyzetek passzolom. -
simi762
tag
Hellóka!
Egy olyan gondom lenne, hogy egy iphone 4-ről yzeretném az adatokat átvinni egy s4-re.
Van valami progi, ami tud nekem ebben segíteni?
A képek, a kontaktok, és a jegyzetek kellenének.
Előre is köszike!!! -
vatafakk
aktív tag
hello,
kellene nekem egy olyan backup program, ami egy játéknak a mentéseit lementi, hogy az android újrahúzása után vissza tudjam tenni azokat (Injustice: Gods Among Us lenne a game).
nincs rootolva a telefonom még, titanium backup ezért nem menne, pedig az jutott eszembe -
arti1121
senior tag
válasz
Viktor0610 #41340 üzenetére
akkor a private jobb.
-
Deck
titán
Ez a Timely nagyon fasza kis app! Álmodozás is van benne és mikor dokkolom a telóm bekapcsol és nagyon dizájnosan látom az időt
-
-
arti1121
senior tag
valaki tudja fejből hogy mi a különbség a QR DROID és a QR DROID PRIVATE között???
-
cSuwwi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #41324 üzenetére
Más értékeket mutat a bp és nálam rákosborzasztó, talán lehet valami valóságalapja (vagy random generátorral +-1-3 fokot odahazudnak)
Szerintem amúgy nem lehetetlen, több közösségi időjárás oldal/adatbázis van, valaki küldi az adatokat a házi mérőállomásával automatikusan (mint pl. az időképen). Nem tudni melyik app mit használ forrásként, szóval akár igaz is lehet. -
hati
addikt
Ha az FB-t kihagyjuk, akkor nekem a Profile Scheduler bevált. Tud white listát kezelni.
-
üdv.
Olyan alkalmazásra lenne szükségem ami hívásblokkoló és FB üzenet értesítő funkcióval is rendelkezik és lehet időzíteni. Pl éjjel csak bizonyos számok csörögjenek ki, többi halkulva legyen, illetve éjjel fb üzeneteknél is ha kapok vagy értesítést akkor csak bizonyos embertől szólaljon meg. létezik ilyesmi? nem is tudom hogy kéne keresni
előre is köszi -
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #41331 üzenetére
MX Playerezek vagy 2 éve és kipróbálnék mást,de az említettek nem tetszettek.
-
válasz
Viktor0610 #41327 üzenetére
atillaahun:
Javítom magam. Épületen belül (GPS nélkül) CSAK akkor működik, ha a "Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján" be van kapcsolva.dokee78:
Minek kéne másik lejátszó? -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #41329 üzenetére
Gyári videólejátszó,BSPlayer,DicePlayer és MXPlayeren kívül ki melyik videólejátszót használja?
-
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #41326 üzenetére
-
válasz
atillaahun #41326 üzenetére
atillaahun:
A Helymeghatározás-on belül legalább a Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján legyen bekapcsolva.dokee78:
Azért, mert az Android egy ideje "alapból" tudja ezt a feature-t. -
atillaahun
veterán
Miknek kell lenni engedélyezve ahhoz, hogy az Android Device Manager webes felületről megtalálja a telót?
WiFi/3G bekapcsolva, és az Eszközkezelőben is megadva az engedély. Egyéb? -
törölt tag
-
RBJ
addikt
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy a gmail ne legyen aktív vagy a fiókom mikor online állatpotba vagyok.
Nem fekszik, hogy állandóan szinkronizálja a fiókot. -
oris
aktív tag
Olyan fotó appot keresek, ami a Samsung Galaxy S4 "dráma" funkcióját tudja. Van ötlet, javaslat?
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan élő időjárás programot ajánlani,amit kilehet tenni élő háttérként és van olyan szép a grafikája mint a HTC-ben lévőnek? Az S3-ban volt a "szélkerekes" élő időjárás,de az S4-ben ez nincs benne.
Jó lenne ha olyan óra widgetje lenne, hogy amikor az órát megérintem akkor kapcsolja az ébresztő funkciót.
Léteznek ezek? Miért vették ki az S4-ből a régi gyári élő időjárást? -
törölt tag
Érdekes kérdés. Telón tárolt adatokhoz Pocket -et használok, online belépésekhez pedig a LastPass Dolphin és Firefox addon -ját. Érdekelnének tényleg hozzáértőktől szakmai vélemények konkrétan e két megoldással kapcsolatban. Én elhiszem, hogy AES256, meg hogy kliens oldalon titkosítódik, csak hát a Dropboxról, a Whatsapp -ról, meg a Viber -ről is írták már, hogy biztonságos, aztán... Persze tudom, hogy minden feltörhető csak az érdekelne, hogy mennyire biztonságos e két szolgáltatás egy olyan, egyszerű user számára, aki nem a hidegfúzió megoldását tárolja a telóján.
-
törölt tag
válasz
whiskeys #41314 üzenetére
Ezért gondoltam, hogy én nem használok vmi funkciót. Sehogy sem lépek be. Megnyitom a TubeMate -et, beírom keresőbe amit szeretnék és megnézem, vagy....
zsloti #41313:
Próbáld meg azt, hogy törlöd a letöltött flash -t. Playen megkeresed a Dolphin Jetpack -ot (érdemes letölteni is) és a leírásában szerepel egy link. Az elvisz egy oldalra, ahol az Android verzió szerint kiválasztod és letöltöd a flashplayert. Dolphinban állítsd a flash -t "ha szükséges" -re, majd lépj ki. Az alkalmazások között kattints a flash -re és nyisd meg Dolphin -nal. Majd belekattintással tudod aktiválni a bővítményt. Ugyanez a módszer Firefox -szal is működik. Remélem, sikerült érthetően leírnom. A "kattintás" miniPC -s kifejezés, érintőképernyőn "bökésként" értelmezendő. -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Próbáltam keresni de nem nagyon volt konkrét válasz rá!
Adott egy 4.3 as android és Chrome böngésző(bár teljesen mindegy a böngésző fajtája)
Szeretnék játszani a good game empire játékkal :http://empire.goodgamestudios.com/ amit flash hiányában elutasít
Az adobe oldaláról letöltöttem az legutolsó változatot de nem segített,próbáltam több böngészővel (dolphin,IE)de semmi
Van rá valami megoldás?
Köszi
zs -
Jazz
veterán
Sziasztok!
Létezik androidra valami hasonló program, mint nokiában volt a mobiltárca? Ezek mennyire biztonságosak?
-
S e t h
nagyúr
válasz
7Sony7 #41302 üzenetére
Nincs pontos, de nekem ez vált be a legjobban, mivel három szolgáltató adatai közül lehet válogatni, az időkép nálam kuka lett.
weather services -
petipetya
nagyúr
válasz
cSuwwi #41305 üzenetére
Hasonló elven gondolkodom. Azt még hozzáteszem, hogy szerintem az a legpontosabb, amely lokalizáció alapján dolgozik.
Jómagam nem kerítek nagy feneket egy program keresésére sem, mivel a Google Now mutatja az időjárást, és ami a legpontosabb, hogy az éppen aktuális kerületben.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
7Sony7 #41302 üzenetére
Az időjárás nem egzakt tudomány, igazán pontos sosem lesz. Talán jobb ha a helyi adatokra támaszkodó programot használsz, pl. az itthoni időjárással foglalkozó oldalak appjait, idokep, koponyeg, stb.
Én már annak is örülök, ha néha olyan piktogram van a telefon kijelzőjén mint az égen, ha kinézek -
7Sony7
addikt
Sziasztok! Sok időjárás előjelző widgetet kipróbáltam már, de egyik sem volt igazán pontos, főleg, ha az aktuális időt nézzük. Tudtok valami pontosat?
-
törölt tag
válasz
whiskeys #41298 üzenetére
Biztos vmilyen funkciót nem használok, de én nem szoktam sehova bejelentkezni. TubeMate -re rányomok, oszt megy. Az előbb próbáltam, nem lépett ki. Általában ilyen kilépkedős jelenség nálam akkor szokott előfordulni, ha Apu alkalmazásai közül fagyasztok valamit. Ilyenkor lehet látni a logban, hogy vadul keres és szórja a hibaüzeneteket. Aztán az egyiknél már nem marad talpon az alkalmazás és husss....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest