- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minifoximaxi
tag
Tudnátok ajánlani egy hangfelismerő progit ami leírja az elmondott szöveget és azt el lehet küldeni vagy bemásolni valahová?
-
LonGleY
veterán
válasz
v.attis #39692 üzenetére
Nem csak a kliens verziója van ám, ami befolyásolja a dolgot. Ott van maga a Facebook is, ami folyamatosan változik. Lehet, hogy találsz "stabil" verziót, de akkor sincs garancia arra, hogy másnap is működik.
Én egy egészen más klienst tudnék javasolni. :] (Xabber, imo, Trillian, bármi más, csak nem IM+)
-
LonGleY
veterán
válasz
v.attis #39690 üzenetére
Éppen ez lett volna a mondandóm lényege, hogy honnamafrancbóltudjukeztmégis, hmmm? Bugos, ennyi. Én anno pont emiatt térítettem vissza, mert szakadék volt. Azóta állítólag sokat javítottak az értesítéseken, de ez számomra sokat nem jelent, vissza nem térnék hozzájuk, az biztos.
-
róland
veterán
válasz
zlatan77 #39677 üzenetére
Cal az Any.do-tól.
Könnyen átlátható, szinkronizál a Google naptárral (mint szinte mindegyik), VAN helymeghatározás, ha tetszik az S tervező, akkor ez is fog (bár nem annyira összetett).
Extra, ha az Any.do feladatlistát (to do list) használod, akkor azzal is szinkronizál.
4*2-es widgetben nagyon jól használható.
-
ryori
senior tag
Üdv.
Milyen böngéazőt érdemes használni mobil bankoláshoz?
Most opera van. -
v.attis
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy az IM+ Pro miért jeleníti meg duplán a beérkező facebook üziket?
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadkörte #39667 üzenetére
Ezek szerint sok atomfizikus van itt a fórumon.
Egyébként ha van egy kis programozói alapod (akár a Pascal is elég), akkor már nem is olyan nehéz.
Nekem most épp időm nincs rá, de az NB II-es eredménykövetés átírásával ráérek még úgyis. Van pár dolog, amit meg kell változtatnom, mivel a fejlesztésnek hála egyszerűbben megoldható, mint én csináltam anno. -
-
bostone
addikt
Tud valaki tippet adni, hogyan lehet szinkronizálni, ha a tulajdonos elfelejtette a google jelszavát? Át szeretne költözni egy új készülékbe.
-
zsepeti
csendes tag
válasz
#79335424 #39676 üzenetére
Köszi, a linket, xda-developers fórumon is azt irják a kommentekben, hogy mivel JB Universal- oprendszer root-nak írják a módszert és nem telótípusra van kihegyezve a művelet van JB-s teló, amelyiken összejött, van amelyiken nem...
Ezért kérdezném ,hogy a konkrét telómra valaki csinál e már sikeres root-ot, és esetleg a Te módszereddel sikerült e neki mindez, vagy más forrást használt... -
zlatan77
aktív tag
Ki milyen naptárt használ?
Az S4-ben lévő tervező nagyon tetszik,de elég lassú.
A Google naptár nem lenne rossz,de nincsen benne hely meghatározás opció.
Az lenne a lényeg,hogy könnyen átlátható legyen, ne fusson a háttérben és szinkronizáljon a google fiókommal. -
zsepeti
csendes tag
Uraim!
Kicsit utánaolvasva a témának - és a kommentjeiteket is figyelve - nyilvánvalónak tűnik, hogy a root-olt telót lehet igazán jól (ki)használni, főleg gyengébb mennyiségű RAM-mal megáldott telókat (pl.Galaxy Young telóm, 786.MB RAM).
Kövezzetek meg, amiért ilyen készülékem van, de eddig (és ezután sem) nem voltam hajlandó csilliárd pénzeket kiadni okostelóért. Ez az első lehetőség, hogy a fenti vas 0-Ft-ért a birtokomba kerüljön értelmes nagyságrendű havidíjjal.
Androidos kikupálódásom folyamatosan zajlik a háttérben, de szeretném a tanácsotokkal megtámogatni a "fejlődésemet"
Középszinten beszélek angolul, XDA developer fórumot is átnyálaztam, mégse tűnik szimpla ujjgyakorlatnak a root.Röpke bevezető után tehát a kérés:
Samsung Galaxy Young S6310-es NFC-s telót szeretnék root-olni. Jelly Bean 4.1.-es droid fut rajta.
Tud valaki forrást a feladathoz?Köszi!
-
vadkörte
addikt
válasz
flash- #39668 üzenetére
Bocs. Próbáld a topikjában. Én feladtam...
Többet ért a telefonom, mint, hogy mérgemben a falhozvágjam. -
flash-
veterán
válasz
vadkörte #39667 üzenetére
igazából nagy segítség lenne ha taskerre leírna valaki 1-2 minta beállitási metódust akkor onnantól kezdve már menne
nem az a baj hogy bonyolult(nem az)hanem az hogy eléggé furcsán vannak megoldva a funkciók beállitásai a többi programtól képest különböző
de köszi kipróbálom az e-robotot
-
vadkörte
addikt
válasz
flash- #39661 üzenetére
Csatlakozok Somatom-hoz. A Tasker egy ku@&#>a jó app, csak minimum atomfizikusnak kell lenned hozzá. Ppróbáld ki az E-Robot-ot. Amit szeretnél, annak az összeütése elég egyszerű. Ha jól tudom 4 parancsig ingyenes, ha többet szeretnél vele végeztetni, meg kell venni. De szerintem azt a rettenetes összeget röhögve megéri.
(#39665) Viktor0610:
99,9%-ban a Play-ről telepítek, az a maradék 0,1% is megbízható forrás.
Lopásgátlásra kb. egy 2,5 tonnás betontuskó többet ér. Ha valaki el akarja lopni a telefont, el fogja lopni. Csinálhatsz akármit. Ha egyszer megpróbálják de sikerül megakadályoznod, Inkább add el. Lopják el mástól... -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #39665 üzenetére
Csak kell hozzá net, mert nem küldi vissza sms -ben a teló koordinátáit. Az Avast viszont igen és sztem a többi funkció is hasznos.
-
Antivírust szerintem sincs értelme feltenni a készülékre. Megbízható forrásokból kell beszerezni a programokat, akkor erre nincs szükség, a lopásgátlást az Android alapból tudja már.
Illetve nem gátolja meg a lopást, mert arra csak te vagy képes (
), de legalábbis blokkolhatod/törölheted távolról a készüléket.
-
törölt tag
válasz
flash- #39661 üzenetére
Írtam korábban, hogy pilótavizsgás. De az is benne van a pakliban, hogy ezekhez a programokhoz (főleg amikor feltételeket is szeretnél megadni) muszály egy kicsit program -kompatibilisen gondolkodni. Próbáld meg az E-Robotot! Azzal sem fog menni elsőre, mivel a "ha x % alatt a töltöttség" az ugyebár egy feltétel. Talán vmi akkuőr programmal hamarabb sikerül.
-
tib78
tag
Sziasztok!
Android 4.2-es tableten elvileg van olyan lehetőség, hogy hdmi csatlakoztatásakor kikapcsoljon a képernyő, de valamiért nem kapcsol ki.
Tudtok valami megoldást?
A ScrrenStandby-t próbáltam, de nem tudtam jól belőni, hogy működjön rendesen.Az kellene, hogy ha kikapcsolva van és rákoppintok, vagy gombot nyomok, akkor visszajöjjön a képernyő, semmi extra...
-
flash-
veterán
Egy olyan Android alkalmazást keresek ami azt csinálja hogy ha merül a telefon(10% vagy esetleg más egyénileg beállitott töltöttség alatt) átállítja energiatakarékos módba,kikapcsolja a rezgőt,netet,wifit,gps-t..
van ilyen program?
-
zlatan77
aktív tag
Valami egyszerű videó vágó programot tudnátok ajánlani?
(#39596) Jadro
Köszi.Néztem.
Ennél is előfordul,hogy a képnézegetésnél nem nyitja meg egyből,hanem letölti,úgyhogy marad a Mega. -
blt.62
őstag
Tudtok olyan marketről letölthető programot amin külön tudom tárolni a képeim és videóim és esetleg jelszóval lehet védeni? Esetleg magyar nyelvűt?
Régebben volt ilyen program valahol és belehetett jelölni,hogy milyen alkalmazásokat lehetett csak jelszóval megnyitni. S4-re kellene. -
Bozek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39636 üzenetére
Sose próbáltam még, így arra nem tudok válaszolni. De majd megnézem, ha lesz időm.
-
Csabi42
tag
válasz
tamas.varga5 #39613 üzenetére
Ezt kerested?
-
LonGleY
veterán
válasz
Kunsztler #39635 üzenetére
Ez a lényege a közösségi/promóciós (híreleves) szűrésnek, hogy ne másszanak a pofádba. Olyat tudsz csinálni a webfelületen, hogy kikapcsolod ezt a funkciót a beállításokban (csak az elsődlegest hagyod becsekkolva). Ezután valószínűleg mobilon jelezni fogja a Facebook-levelek, de keverednek majd a beérkező levelekkel. Annyit tudsz még csinálni, ha kapod a jelzéseket, hogy innentől fogva manuálisan szűröd a levéltípusaid különféle címkék alá - ezeket a címkéket a Gmail kliensben ki tudod nyitogatni. Nem egy egzakt tudomány ez a Gmail-állítgatás, így ez a bekezdéss inkább tekintendő szimpla ötletforrásnak.
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Gmail-el van egy kis bajom megkapom az üzenetet de csak a elsődlegest,közösségi meg a promóciót nem jelzi.Mitévő legyek ?
Előre is köszi válaszokat -
grigo
őstag
Hali.
Ti milyen antivírus, lopásgátló kombót használtok? Ha használtok egyáltalán ilyet. -
mcsm88
senior tag
Köszi!
Ezt jó tudni.#39628 LonGleY Nekem is így volt eddig (de most kipróbálom a TB-s módszert), és nem zavart.
Ha jött frissítés jelezte a play, én meg ráböktem, hogy frissítse. Nem akkora érvágás, hogy nem lehet egyszerre mindet. Úgysem szokot egyszerre sok jönni.Az sokkal jobban zavart, hogy az új skype-ok egy rakat fosok!
-
droti25
őstag
Nem tud Vki beállítást call meter 3g-ben az új Vodafone go+ tarifára?
-
LonGleY
veterán
válasz
mcsm88 #39627 üzenetére
Tudom, írtam, hogy tudom.
De én nem akarom, hogy megjelenjen a Play áruházban
a Skype (hiába kapcsoltam ki rajta a frissítéseket).A baj vele ugyanis, hogy innentől fogva nem fogok tudni az
összes frissítése opcióra kattintani, mert akkor ezt is fel
akarja húzni - tök mindegy, hogy van-e pipa van sem.Az alkalmazásokat meg nyilván frissen tartom ezentúl is,
ez az opció nem játszik, hogy globálisan lelövöm emiatt... -
Gardo
tag
válasz
mcsm88 #39620 üzenetére
Pontszámot mutat, ill. grafikonos összevetést több készülékkel. Ez rendben is van.
Itt arra gondoltam, hogy egy korábbi verzióval készített (pl. ver 3.x) és a legfrissebb verzió által kapott érték megegyezik? Tehát pl. a 3.x adott 7000-et, akkor ez egyenértékű a 4.x -ben kapott 7000 -el?
A korábbi mobilarénás tesztekben értelemszerűen a régebbi ver. AnTuTu eredmények szerepelnek, ezért a bugyuta kérdésem, ami remélem érthető. -
S e t h
nagyúr
Telefon újraindításakor minden esetben elfelejti az alapértelmezettre beállított alkalmazásokat?
-
Bozek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39618 üzenetére
Vannak azért problémák a Nuance-al is. Például engem zavar, hogy a 111-re azt mondja, hogy Mindegy. Persze igaza van, de én nem erre gondoltam, amikor beírtam.
-
blt.62
őstag
Tudtok olyan marketről letölthető programot amin külön tudom tárolni a képeim és videóim és esetleg jelszóval lehet védeni? Esetleg magyar nyelvűt?
Régebben volt ilyen program valahol és belehetett jelölni,hogy milyen alkalmazásokat lehetett csak jelszóval megnyitni. S4-re kellene. -
tomy86
addikt
válasz
CoolBoy323 #39618 üzenetére
Privát ment Nuancera.
-
CoolBoy323
nagyúr
Mondjatok már nekem olyan progit, ami pl. DocToGo-ból fel tudja olvasni a dokumentumot.
SVOX Mariska fent van, eCID-del együtt használom, de ez a kombó csak sms és hívó név felolvasásra használható, dokumentumot nem tudnak olvasni sajnos, vagyis az utóbbi progi nem tud.Köszi a tippeket!
A Nuance Eszter tényleg jobb, mint Svox Mariska? Ráadásul ingyér
Valaki linkelni a how-to-t ehhez? -
Gardo
tag
Létezik olyan alkalmazás, aminek segítségével megállapítható, hogy milyen technológiát (IPS, PLS, TFT, stb.) használ a kijelző? Nem hiszem, de ki tudja...
Más: az AnTuTu Benchmark régebbi verzióival készült eredmények vajon megegyeznek azzal, amit a jelenlegi verzió értékel, vagy minden egyes frissítés különböző pontokat eredményez?
-
mcsm88
senior tag
válasz
LonGleY #39612 üzenetére
Nekem a 3.2-es Skype van fent, az tökéletesen működik.
https://drive.google.com/file/d/0B_3OrtzRfzETdUhJMnNPRGpyOUk/edit?usp=sharingHa használja valaki akkor tiltsa le a play automatikus frissítést, mert rögtön frissítené a jelenlegire, és oda a jól működő skype.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok!
Keresek egy progit,aminek a nevére nem emlékszem.Használtam régebben,de készülék váltás miatt feledésbe merült. Lényege,hogy elindítás után kirak a képernyőre ikon szerűen kb 120-150 video streames oldalt,köztük a YouTube-ot is,majd azokat helyi hálózaton keresztül tudom nézni smart TV-n párosítás után. Ha valaki emlékszik a nevére,megköszönném ha megosztaná velem. -
LonGleY
veterán
A Skype másnál is dobál? Nem is jelez, mikor elhallgat, így erősen gyanús a programhiba lehetősége. A Play-en is szanaszét oltják.. tényleg ilyen retek lett?
Alternatíva érdekelne, ami nem WhatsApp, Viber és hasonló automata induló / névjegyekbe beépülő akkuzabáló. Az imo messenger mennyire használható hanghívás téren? Annál mondjuk szintén baj, hogy nincs rendes exit benne, alkalmazáskezelőből kell kilőni, ha már nem kell.
Jó lenne valami értelmes megoldás...
-
psg5
veterán
válasz
atillaahun #39610 üzenetére
Köszi!
-
atillaahun
veterán
válasz
Lewzke #39608 üzenetére
Nincs értelme vírusolónak. Csinálj inkább egy root-ot, tegyél fel egy Autostarst-ot, azzal tudod állítani milyen programok induljanak a rendszerrel együtt, és általában milyen eseményekre aktiválódjanak. Plusz egy tűzfalat (Droidwall), amibe csak azt engedsz ki/be a netre, amire szükséged van.
(#39609) psg5
Ezt érdemesebb a készülék topic-jában megkérdezned. Nem ritkaság egyébként, hogy a Skype inkompatibilis a kevéssé népszerű típusokkal. Asszem van is hivatalosan támogatott készülékek listája a leírásában. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Létezik, hogy Concorde Tab One gépen lévő androidra a Google play-ből töltött skype alkalmazás nem megfelelően működik? Ha igen, hogy lehet Skyp-ot varázsolni rá?
-
Lewzke
őstag
sziasztok!
Végre lecseréltem a régi Nokiát, egy ZTE Kis Pro vette át a helyét amely a romániai Orange szolgáltató által átnevezett Orange Zali néven szerepel a polcokon, 512 MB RAM-ja van, Jelly Bean fut rajta . Elégedett vagyok a telefonnal, de megpróbáltam minden felesleges alkalmazást letiltani a beállításokból, pl. Orange Cloud, Deezer ... így a memóriából is több marad az általam használt alkalmazásoknak. Szerintetek érdemes antivírus keresőt telepíteni rá? Szeretnék egyet de azok amelyek a háttérben is futnak extra memóriát és processzoridőt zabálnak, maximum olyant telepítenék ami csak keresést végez ha manuálisan elindítom, van ilyen ? Kizárólag a Play Store-ról töltök alkalmazásokat.
-
artiny
őstag
Rootoláshoz használt már valaki unrevoked3 at?
htc desire rootolashoz mit ajanlotok? -
whiskeys
őstag
Sziasztok. Olyan programot nem tudtok ami egyszerre kezeli a Vibert és a Facebook - ot? Köszönöm
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Diamond500 #39601 üzenetére
Bár egy kikapcsolt telefon inkább asztalon van tartva, mint zsebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest