Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79335424 #102784 üzenetére
Oldalról alulról stb. beállítható, simítasz egyet és szintén beállítható ideig mutatja a navibart.
Sajnos nem a gyárit, tehát a hozzárendelt +funkciók ilyenkor nem elérhetőek, csak a home, alk.váltó és vissza.
Két mozdulattal ez a funkció kikapcsolható, és visszaáll a gyári navigációs sáv.
Tv nézés közben mindig használom, és weboldalas videóknál is. -
bexinho23
őstag
Olyan alkalmazást keresek, ami a Zooper-hez hasonló. Tehát teljesen személyreszabott widgeteket készítésére alkalmas app legyen. Sajnos a Zooper már eléggé elavult, és nbem teljesen kompatibilis az újabb rendszerrel, de már a v5-nél is akadtak gondok.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem linkelni valaki egy régebbi FB messenger verziót?
Az APK Mirror oldalról szerettem volna leszedni, de minidig valami szintetikai elemzés hibát ír ki telepítéskor.
Előre is köszönöm -
batai15
félisten
Egy bajom van a mesenger liteal. Képet nem lehet le menteni. Erre nincs valami megoldás ? Az is jó lenne ha az fb swipe azonnal értesítene ha jonne üzenet.
-
joysefke
veterán
Beregisztrálsz az amazonon.de oldalon (angolra is lehet állítani). megadsz valami kamu német címet, aztán letöltöd a telódra az Amazon Underground appot, és utána a neten ingyen megveszed a Navigon Europe alkalamzást. Magyarul is tud. Az undergound appal meg letudod tölteni a telódra.
Köszi!
telepítettem a Navigon-t és azt az üzenetet dobta fel a program, hogy an Amazon Underground alkalmazásnak installálva kell lennie és aktívnak kell lennie, hogy a navit használni tudjam.
A kérdés az, hogy ha nem navigálok (nem fut a Navigon) akkor ez nem lesz kihatással az üzemidőre, hogy fut az Underground?Vagy mit lehet tenni, hogy csak abszolút minimális kihatással legyen a telefonomra?
J.
-
Jakuu
őstag
válasz
juve600 #102778 üzenetére
Marmint milyen tisztitot ?
A rendszered elintez helyetted mindent, ha a memoriarol van szo. Csak egy kis attekintes, hogy erezd a technikai reszt.https://01.org/android-ia/user-guides/android-memory-tuning-android-5.0-and-5.1 Ha valaki melyebben ismeri az android mukodeset, akkor lehet piszkalgatni kernel aidutor es hasonlo alkalmazasokkal, de hozza nem erto kezekben, csak problemak jonnek majd csak elo. Tisztito alkalmazasnak egyedul az SD maidet ajanljuk, program maradvanyok vagy hasonlok eltakaritasara. Szoval csak ne piszkald a rendszert, hagyd a CM-re, az ugy is mar optimalizalva van, a leheto legoptimalisabb mertekben.
-
tekes
tag
Az Informant -hoz nagyon-nagyon hasonló naptár appot keresek.
Nem baj ha fizetős, csak a gyártótól közvetlenül is meg lehessen venni, mert nincs Google fiókom.
(Nem is lesz, hardcore OFFline user vagyok
-
Tökimanó
senior tag
A messengertt a facebookal együtt már letöröltem a telefonról. A swipe for facebookot használom. Most felraktam a messenger litet. Ez a célnak tökéletesen megfelel. Ezzel a két alkalmazással teljesen helyettesíteni lehet a nagy testvéreket,csak éppen jóval kevesebb helyjel és fogyasztással.
-
batai15
félisten
Srácok mi ez az idióta újítás megint az fb mesenger alatt ? Nem lehet kikapcsolni ? Kezd egyre pofatlanabb leni ez az app.
-
-
juve600
nagyúr
üdv
Redmi 3 Pro / 6-os alapu CyagoneMod 13-al
milyen tisztító programot ajánlotok? vagy kell -e egyáltalán ? -
Krill77
őstag
Hi. Nem tudjátok véletlenül, h miért tunt el az uc miniben a YouTube kommentek elolvasásának lehetősége speed módban? Egyszerűen nincs ott az opcio a lap alján. Megemelem a kalapom annak aki tudja.
-
törölt tag
válasz
Bozek #102773 üzenetére
Ha nincsenek navigombok, akkor a hozzájuk rendelt extra funkciók sem elérhetőek. Pl. nálam a vissza hosszan force bezárja a fókuszban levő alkalmazást. Nem mondom, hogy gyakori az, hogy egy alkalmazás telibe ráfagy a kijelzőre, de olyankor nagyon hasznos a force kill. A másik a screenshot. A hangerő-power gombos megoldás az enyémen hardveres károsodást okozhat (5 -ből, 1 -szer sikerül eltalálnom a jó időzítést, és ettől szegény teló többször, nagyon közel került a falhoz csapódáshoz). Ezért, a menü hosszan lett a screenshot. Sorolhatnám még a lehetőségeket, amiket bebuknék a szoftveres navi gombokkal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dr Bubo #102774 üzenetére
GMD Full Screen Immersive Mode. Az ingyenesnél nem lehet mondjuk eltüntetni annak a kijelzését, hogy hol kell felhúzni az ujjad a szoft gombok megjelenítéséhez, de csak egy vékony piros csíkkal jelzi. Én a TarrMobilTV-nél használom, mert jobb gombok nélkül nézni a TV-t.
Értesítésből is ki-be kapcsolható, de lehet alkalmazáshoz is rendelni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #102768 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem meg hardveres gombokkal ellátott telefon nem kell. A 4,7" a lélektani felső határ számomra, azt még átérem. Na, ha alul lennének hardveres gombok, akkor már nehezebb lenne azokat is elérni egy kézzel.
Szerencsére az Androidban alapból szereplő Immersive Mode-nak hála azoknál az alkalmazásoknál úgyis eltűnnek a szoftveres gombok, amelyeknél kell, így nem foglalják a helyet a kijelzőből. Amelyiknél meg nem tűnik el, kikényszeríthető, és még csak root sem kell hozzá.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
A sygic fizetős része mivel tud többet mint a nem fizetős?
Térképek folyamatosan frissek? -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #102764 üzenetére
Neutront nem nezted ezzel kapcsolatban?
"* Use Network device (NAS, PC, ...) with SMB/CIFS as music source.
* Use FTP server as music source.
* Use UPnP/DLNA® compatible device as music source.
* Manage files of a music source via local FTP server.
* Output to UPnP/DLNA® compatible devices (up to 24-bit/192 kHz)." -
Jakuu
őstag
Valamit felreertelmezel megint.
Mondom, nem is nehez az a valasztas, ha szoftbuttonos a keszulek, az mar nem is kell.
Ezert sem kellenek pl a Sony keszulekei.Alapbol storno nalam, lehet az barmilyen jo is. Szoftveres gombokat nem nehez, amugy sem elovarazsolni, de a kepernyon nekem se foglaljon helyet. -
törölt tag
válasz
mobilizmo #102766 üzenetére
A főképernyő egy nagy, kék felület, középen egy körrel, alul felirat: szüneteltetve. Van három, vízszintes pötty. Ha rábökök, akkor egy másik felületre dob. Itt három függőleges pötty a menü, az alábbi menüpontokkal:
A "new" - alatt csak lejátszási listát tudok hozzáadni. Sakk, matt.
6.x alapú, X86 RemixOS, 24" -os monitoron. -
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #102763 üzenetére
A webes vezérlés kíváncsivá tett. De, ez nekem nem csinál semmit. Csak valami playlistet erőltet. Az elején tettem egy pipát az SMB -hez, de semmilyen beállító felület sem jelenik meg. Próbáltam LAN -on, és Wifin is. A 192.168.1.111/Volume1/ music elérési úton vannak a NAS - on tárolt zenéim, előadó/album mappaelrendezésben. De, ezt hogyan tudassam vele?
-
szkorhetz
őstag
Mi a szar ez az új Messenger update? Csúnyán szét lett cseszve...
-
törölt tag
válasz
Jakuu #102753 üzenetére
Inkább bevállalom, hogy floating, vagy rolóra kirakott menügombot hozok létre az egérrel vezérléshez, mint hogy ne legyenek navigombjaim fullscreen -ben, vagy hogy helyet bukjak miattuk a kijelzőn. Arról nem is szólva, hogy a fizikai home -ba integrált ujjnyomat olvasót preferálom. Aki kitalálta a hátlapi olvasót, az biztos nem használ autóban telót.
-
beg
veterán
válasz
Jakuu #102753 üzenetére
A fizikai gombok előnyével szemben ez mit is segít? Ott van a képernyőn a virt. gomb ha kell? Igen. A hasznos területből veszi el a részt amikor kell? Igen. Akkor?
Nekem ne a kijelzőből vegye el az alsó sávot, mikor minden telefont úgy alkotnak meg, hogy a fizikai kialakítása miatt bőven elférnének a készülékházon a gombok. A kijelző meg teljes nagyságában hasznosan használható. -
-
zeon.hu
nagyúr
4.4.2-re keresek olyan xposed modult, ami a navi és értesítő sávot módosítja.
Gravitybox a navi sávon semmilyen változtatást nem csinál, értesítőn is csak részben.
(Flex, gyári rom, root van) -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki mondani olyan pdf olvasót ami magyar?
-
beg
veterán
App vásárlás. Nem működik. Play áruház visszatérítés gomb.
"Jelenleg nem áll módunkban visszatéríteni a vételárat. Próbáld meg eltávolítani később."Köszi Google
-
Zeki
nagyúr
válasz
joysefke #102738 üzenetére
Beregisztrálsz az amazonon.de oldalon (angolra is lehet állítani). megadsz valami kamu német címet, aztán letöltöd a telódra az Amazon Underground appot, és utána a neten ingyen megveszed a Navigon Europe alkalamzást. Magyarul is tud. Az undergound appal meg letudod tölteni a telódra.
Amúgy ezzel brutál sok játék lesz ingyen. És sok alkalmazás is. Bármely amazon underground oldalról. Csak az appban át kell állítani az országot.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
-offline navigációból mi az ami ajánlott?
-A Lumia 820-am mellé járt a Here maps/Here drive amihez a világ bármely országának térképét le tudtam tölteni. Át tudom ezt mozgatni Androidra anélkül, hogy fizetnék érte, vagy újra meg kéne venni?
J.
-
-
g_g_g
őstag
válasz
joysefke #102732 üzenetére
Szia!
Ugyan ezt végigjártam.
Megoldás nálam a következő lett:
Root - Device control - a menüben App manager és ott lehet tiltani a Google billentyűzetet.Azóta nincs aláhúzgálás
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Ért itt vki a MacroDroid app-hoz?
Szeretnék vmit beállítani, de sehogy sem jön össze.
2 dologra lenne szükség.1. GSM cella alapján ha hazaérek bekapcsolja a WiFi-t
2. Ha otthon vagyok, és megynyitok egy appot, akkor az csak
a 4G hálót használja, WiFi-t lője le. Ha az appot becsukom akkor
4G adat OFF, WiFi ON.Sajnos ez nem jött össze eddig, mert az 1. pont szerintem felülírja mindig
a 2. pontot, így mindig WiFi-n ment ki az app.
Úgyhogy most csak a 2. pontot tudom használna. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
A xiaomi-ban (MIUI8) alapértelmezett a google helyesírás-ellenőrző szótára, amivel az a bajom, hogy nem tud magyar nyelvet, így a billentyűzeten szépen pirossal aláhúzogatja amit éppen írok. Ez engem zavar, szeretnék olyan helyesírásellenőrzőt ami angol (teló nyelve nálam) mellett magyarul is tud.
A beállításokban megtalálom a helyesírás ellenőrzőt, de gyakorlatilag nem tudom szerkeszteni és nem tudom, hogy hogyan tudnék valami alkalmasabbat hozzáadni/beállítani?
így néz ki a dolog:
-
Regiee
aktív tag
-
batai15
félisten
[link]
Next locker eddig ez jónak tűnik
-ingyenes nincsenek reklámok
-minden értesítés ki íródik lockscreenen
-stabilan működik
-powerampvel megy a music controll is.
c locker ezeket nem tudta nálam. -
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102721 üzenetére
De nekem nincs is ra szuksegem, mivel csak kategoriankent omlesztek egybe mindent. Amugy meg hozzatennem, amator zeneszkent a legjobb lejatszo a Neutron Music Player, hangzasilag szvsz az a legjobb, mas alkalmazasok nelkul, persze ha nagyon ra van erre valaki cuppanva, annak ott a Viper4Android es azon keresztul szepen lehet tunningolni a hangzast. Szerintem ez az a lejatszo, aminek az osszefoglaloban szerepelnie kellene, mert talan az egyik legjobb ilyen lejatszo mindkozul, bizony kenterbe ver jo par ismert lejatszo szoftvert
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102721 üzenetére
De nekem nincs is ra szuksegem, mivel csak kategoriankent omlesztek egybe mindent. Amugy meg hozzatennem, amator zeneszkent a legjobb lejatszo a Neutron Music Player, hangzasilag szvsz az a legjobb, mas alkalmazasok nelkul, persze ha nagyon ra van erre valaki cuppanva, annak ott a Viper4Android es azon keresztul szepen lehet tunningolni a hangzast.
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102717 üzenetére
Te igy vagy vele, mas meg maskent.Nekem peldaul egyaltalan nem jon be a Sony lejatszoja es mas lejatszok is tudjak az altalad felsorolt funkciokat, persze tobbsegukert fizetni kell.Nekem peldaul a PowerAMP lenne a kedvencem, ha a olnline license ellenorzes nem lenne benne, mert az duhito, hogy megvasarolt appnal net nelkul hasznalhatatlanna valik. Ok, a Xiaomimon nem gond mert a lejatszoja rendben van, de mas keszulekeimen ugye nincs benne alapbol, igy mas alternativak utan kell nezni.
-
Bozek
nagyúr
-
darvinya
titán
Meg a könyvtár lejátszás miatt is
Nos, Sony ezt is tudja.
Miért is jobb Sony-s?
Alapból nem szippantja be az összes mappát, ezáltal nem kell vadászni, hogy mit ne rakjon listába beállításaiba.
Van egy Music mappa, ami arra való és azt listázza csak.
Persze mappa nézetben minden van.Jakuu
Már nézem is.
-
törölt tag
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102713 üzenetére
Na ugye ? Azt azert nem varhatod el tolunk, hogy meg el is menjunk hozzad feltelepiteni
Amugy pedig van ujabb Universal verzio (Stable es beta is), az elobbi linkemnel a 820. hozzaszolasban:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68650657&postcount=820
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102706 üzenetére
Nem, nem csak a Sony keszulekeken lehet elerni.
Igy probaltad mar feltenni ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728110
Ha esetleg nem menne a 670. hozzaszolas kornyeken van egy Sony Music Universal elerhetoseg mas keszulekekre is, esetleg tegyel azzal is probat:
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/78C09BD1DABD483DBBDFE43C9D59B104Y
-
zhata
senior tag
A legújabb ES File Explorerrel vigyázzatok, a telefonról a csatolt USB-re alig (csak többszöri próbálkozásra) tudtam csak egy pdf-et átmásolni, kb 6-8 perc alatt. Ezalatt a teló alaposan felmelegedett, és vagy 3 %-ot vesztett a töltöttségéből.
A korábbi verzióval semmi baj sem volt. Root jog is van. -
darvinya
titán
Van ugye ingyenes 6.x MB-os, aztán van párszáz Ft-ért pro 11.x MB-os.
De mi a toszra kell ≈20MB.?
Működése felhízik 100MB-ra, és akkor még semmilyen lejátszás nem történt.Sony app-ja csak Sony-k érhetik el, ami valljuk be harakiri magukkal szemben, mivel ezzel is lehetne csalogató.
Mint írtam, megoldom mikor lesz rá időm, mert ezek az alternatívák egyre borzasztóbbak.
Köszönöm
-
no1r
őstag
mondjuk az már más kérdés, hogy pont egy zenelejátszóért én sem szívesen fizetnék alapesetben.
a gyártók telefossák a készülékeket a saját sz..jaikkal és nem képesek egy rendes player-t beletenni? hagyjuk már...mondjuk az más kérdés, ha szeretnék mondjuk FLAC támgatást meg ilyen olyan extrákat. akkor azért fizetnék. de nem akarok
-
no1r
őstag
válasz
darvinya #102683 üzenetére
az mondjuk vicces, hogy WP-n pont egy csomó tökjó zenelejátszó van, itt meg nincs egy normális ingyenes?
és a BlackPlayert nézted már? én talán ezzel szemeznék, ha nem Xperiám lenne.
de egyébként a Sony appja is elérhető Play-ről nem?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Heisenberg69 #102691 üzenetére
A Play-ből csak időszakosan volt elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- League of Legends
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest