- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #102198 üzenetére
De, attól, hogy tiltod, az app még ott marad a frissítési listádon. Én most kb. nyolcat kerülgetek.
-
válasz
zeon.hu #102196 üzenetére
Frissítésből nem lehet kizárni alkalmazásokat (csak külső megoldással)''
Nalam az ellenkezoje ragyogoan mukodik, vagyis minden frissites tiltva, amikor adott app mukodeseben problemat eszlelek, ezek jellemzoen bongeszok, akkor felmegyek a playra, es rakeresve nyomok egy frissitest.
Akinek 459 applikacio van a keszuleken, annak persze igy maceras, de nekem megfelel. -
7Sony7
addikt
válasz
killer0015 #102194 üzenetére
Az első a 360 mobile security, a többit nem tudom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #102191 üzenetére
-Frissítésből nem lehet kizárni alkalmazásokat (csak külső megoldással)
-Frissítés után másnap jelzi ugyanazt a frissítést
-Kidobál a play (minden telefonon és csak a play)
-Nincs semmilyen szűrő
-Nincs kereső a saját alkalmazásokban
-De mindezeket ellensúlyozandó kapunk materialt, mert nyilván az a legfontosabb... -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan TV távirányító alkalmazás, ahol ki lehet választani, hogy melyik asztalt irányítsa? PC Remote a kiterjesztett asztalt mutatja. Nem tudom, lehet-e az asztalok között váltani?
-
killer0015
újonc
Hello
Lenne egy olyan kérdésem az alábbiak milyen app-ok????https://mobilarena.hu/dl/upc/2016-09/28/627108_ryeotrwcuvyomhc9_14470911_1201832739890067_803360382_n.jpg
-
MPite
tag
Sziasztok! Keresek egy alkalmazást, aminek elfelejtettem a nevét (évek óta minden telómon rajta volt, de most factory reset után nem emlékszem...) A lényege, hogy zárolt képernyőnél nem engedi kikapcsolni a telefont a power gombbal (elképesztő biztonsági baki alapból amúgy ezt így megcsinálni). köszönöm!
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár napja meghalt a galaxy s4 telóm,elővettem a régi xperia minimet. Adtam neki google fiókot,de furcsa módon rengeteg appot google playen úgy jelenít meg nekem,hogy tavalyi frissítés az utolsó. Pl opera böngésző az xperia miniről nézve google playen 2015 közepén frissült. Valami 29-es verzió. Ez miért van?? 4.0.4 van a telón.
-
tobias40
veterán
Hi!
Tud vki olyan appot amivel tudom korlátozni a kimenő hívásokat egy bizonyos összeg határ felett?
Gyerekemnek kellene kicsit korlátozni a számláját de a szolgáltatók nem segítenek ebben!Tehát pl.2000 ft vagy 60 perc kimenő hívás után nem tud hívást indítani!
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Létezik olyan app, amivel a saját képekből készített gif-ből ki lehet vonni az eredeti képeket? -
dokee78
félisten
Help!
Hol tudok helyeket hozzá adni az AMdroid ébresztő alkalmazásban?
Sehol nem találom,pedig már adtam hozzá korábban. -
HoTaZo
addikt
válasz
S e t h #102173 üzenetére
Amióta Huawei telefonom van nagyon megkedveltem a Swype-ot. Most kíváncsivá tettél ezzel a Kii-vel. Próbálgatom, állítgatom és egyre jobban tetszik.
Köszönöm!Mivel beállítottam a franciát másodlagos nyelvnek, ki is jelzi a szóköz gombon, egy kérdés merült fel. Miként tudok váltani a nyelvi szótárak közt? Vagy nem kell váltanom, mert mind két szótár él egyszerre és a szavakból meg tudja állapítani, hogy melyik nyelv szavaiból ajánljon?
-
S e t h
nagyúr
A Swype alkalmazás kedvelőinek lehet jó hír, hogy hosszú hallgatás( visszavonulás) után újra aktív a Kii keyboard fejlesztője és beta formában ismét elérhetővé tette az alkalmazást.
Nálam fej-fej mellett versenyzett anno a Swype alkalmazással és ugyan a második helyre szorult, de mindig is kedveltem.
Kii Keyboard 2 -
brd
nagyúr
válasz
darvinya #102170 üzenetére
1. Nem is tudom, plusz egy oszlop lenne tán? (Mondjuk miért kellene az összes rekordhoz egyenként hozzárendelni?) De még mindig nincs rá magyarázat, min segít az, ha begépelni be lehet, de másolni nem. Ha az oldal egy szokványos böngészőből egyébként működik, akkor nem különösebben nehéz egy programmal akár gépelést szimulálva bevinni az adatot (bár mondom, többnyire nem ez a legjobb módszer), még akkor sem, ha erre az oldal valamiféle saját billentyűzetet jelenít meg.
2. Homályos utalásokon kívül nem írtál semmi konkrétat, mit értesz kulcs alatt, így nem is lehet félreérteni semmit, legfeljebb találgatni... -
kovisoft
őstag
válasz
darvinya #102168 üzenetére
Hát ha a "maszat" alatt azt értetted, hogy a legtöbb esetben úgy lehet vele eltüntetni dolgokat, hogy észre sem veszed, hogy volt ott valami a képen, akkor tényleg ugyanazt írtad. Csak akkor nem értem, miért ne lenne ez alkalmas pl. a dátum eltüntetésére is. Persze asztali gépen, nem androidon.
-
brd
nagyúr
válasz
darvinya #102159 üzenetére
1. Úgy értem, hogy ez nem lehet probléma.
2. Nem érted. Csinál egy böngészőt, vagy legalábbis az adott oldalhoz szükséges értelmezőt (vagy egy már létező böngészőhöz csak egy extension-t, amellyel fel tudja dolgozni az oldal adatait), ami ugyanazt csinálja, mint amit egy ember tenne, csak automatizáltan, felhasználva bármilyen kulcsot is, ha az nem igényel emberi beavatkozást (ha meg igényel, minek a vágólap letiltása? a kulcs nyilván egyedi, tehát a téves/rosszindulatú rendelés költségeit a kulcs jogos használójának a nyakába kell varrni, vigyázzon a kulcsára, azért kapta, hogy őt azonosítsa). A kötelező gépelés ezt nem akadályozza meg. Egy átlagos böngésző oldalon használhatósága esetén viszont a fentiek miatt semmi értelme a kötelező gépelésnek, csak bosszantja a valid felhasználót.Mi köze ennek a warezhez?
-
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Huawei P9 Lite és a Nova párossal (prime, kifizettem), szóval:
Ha Nova alatt csinálok gyorshívás ikont, akkor ha rányomok, azt írja ki a telefon, hogy "hozzáférés megtagadva", mikor ugye hívnia kellene az adott személyt.
Mi gátolja? Hol lehet még engedélyt adni? Itt már megadtam neki: báll. - alkalmazások - Nova Launcher - Engedélyek (itt mindent engedélyeztem neki, de maradt a probléma, valamit alapértelmezetté is van téve, mint launcher.
-
Arween
senior tag
Sziasztok, olyan alkalmazás létezik amelyik .jpg-formátumú képekről a dátumot el tudja tüntetni?
-
válasz
Tesztelo.hu #102158 üzenetére
Köszi
-
brd
nagyúr
válasz
darvinya #102132 üzenetére
Egy captcha ellenőrzés, vagy egy szavakkal leírt matematikai művelet, vagy hasonló?
Nem hiszem, hogy ez komoly probléma lenne.
Úgy értettem, hogy a SPAM-elni szándékozó nem a beviteli módot hekkeli meg, hanem mondjuk saját böngésző (kiegészítőt) ír a SPAM célokra. Tehát őt nem fogja érdekelni, hogy egy valós, nem módosított böngészőből milyen problémás beírni a címet, mert ő beíratja a saját programjával, sőt, inkább a küldendő http kérést állítja össze megfelelően, ha az egyszerű, vagy lehetősége van rá. -
Narxis
nagyúr
Action Launcher 3-mat használ itt valaki android 5.0.2-n?
-
BullZeye
veterán
Cégem beszünteti az exchange szervert (nincs active sync), helyette egy ultra biztonságos programon keresztül lesz elérhető a levelezés. A baj, hogy ez a program megbolondítja a telefonomat a root és kínai mivoltjából, olyan dolgokat tilt amit nem kéne, így crashel, fagy, újraindul.
Ha az outlook és webmail működik, akkor ezekre alapozva létezik valami email kliens ami nem exchange protokolon keresztül akar csatlakozni?
-
beg
veterán
Még egy kurta fark a backup naplójára. Elfelejtettem miért nem csináltam legutóbb app data backupot. Ma beállítottam egy új vasra, kérdezte mentheti-e a mostani állapotot, leokéztam. Azt gondoltam ha kijövök wifiből, nyugszik. Aha. 500MB havi mobil keretet elvitte magával
Plusz folyamatos wake és kemence hőmérséklet.
Aztán kikapcsoltam a data mentést. Megint -
Sziasztok!
Hogy tudnám azt automatizálni, hogy autóban bekapcsoljon a telefon bluetooth-sza? Automateit program aktivitás felismerő kapcsolóját használtam, de valamiért az új verzióban ez nem működik jól.
Köszönöm. -
Üdv!
Operát használok, a data saving be van kapcsolva. A böngésző 24MB/64MB-ot ír, tehát effektíve 24MB ment le a keretemből, ehhez képest a rendszer 110MB-ot mutat. Kinek higgyek?
-
brd
nagyúr
válasz
darvinya #102117 üzenetére
Az vajon miért nem jó megoldás az ilyen weboldalak tulajainak, hogy ne szopassa a usereit, hanem pl. egy olyan kérdést kelljen megválaszolni, amit géppel nagyon nehéz/lehetetlen értelmezni? Azonkívül vajon mi akadályozná meg a SPAM-előt, hogy gépelést is szimuláljon?
-
rgeorge
addikt
válasz
Rivaul #102129 üzenetére
Nem próbáltam ugyan, de ez is egy alternatíva: Nemzeti Mobilfizetési Rendszer.
-
Rivaul
addikt
Hi.
Ma megszívatott a telekomos mobil parkoló. Kifagyott, hibát dobott én meg álltam mint a barom. Végül órán lévő adatokat használtam de az meg letiltott egyből 3x440-et az egyenlegemből így ahova mentem már nem tudtam csörögni. Agyfaxt kaptam. Szóval kéne egy sima start>stop alkalmazás. Nem kell gps meg fityfene. Csak elmentem a rendszámom és ha kell beírom az aktuális körzet óráját és nyomok egy "startot" (nem zárol előre semmit
) és végezetkor pedig "stopolok". Tudtok valamit ami megbízható és nem jön majd csekk a nem fizetett parkolásról? Telekomos vagyok sony z3c.
Előre is köszi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Lemaradtam a backup beszélgetésről.
Nem is folytatnam , de legalabb nem vagyok egyedul akik szerint ez nem igazán
user barat megoldás. -
Sziasztok!
AutomatIt programot használóktól szeretnék kérdezni.
Most figyeltem fel rá, hogy az Activity Recognition Trigger-nél eltűnt az érzékenység állító csúszka. Nem tudom, hogy ez egyedi jelenség, vagy kikerült a programból?Köszönöm
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Sd kártyán találtam egy CloudFont mappát.
Ez melyik app-nak a mappája?
-
oba
addikt
Olyan appot (tűzfalat ?) keresek amivel beállíthatom, hogy melyik appok nem mehetnek online még akkor sem ha egyébként be van kapcsolva a wifi/4G. Illetve a kérdésem az, ha ilyen appal korlátozom a facebook/messenger net hozzáférését akkor bekapcsolt net mellett nem fog látszódni hogy online vagyok? Ugye most úgy van, hogy hiába nem használom az appot jelzi, ha online vagyok. Ezt szeretném elkerülni
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Bandi8407 #101624 üzenetére
régebbi kérdésem erre:
Kihalt kedvenc Sunrise naptáram
- amúgy vmi miatt tablet-emen még fut, de okostelón már nem tudok belépni -
aminél egyszerre többet kezelőt még nyomában nem láttam:
Google & Tasks, iCloud, Facebook, Asana, Evernote, Producteev, Trello, Wunderlist, Github, Foursquare, Eventbrite, LinkedIn, Totdoist... és még csomó mást ("Holidays, Sports, TV and more")!!!Most max. olyat találtam ami Google & Tasks-ot / Facebook-ot / Evernote-ot / any.do-t kezel - de min. egyben ezeket egy sem
Mit ajánlotok helyette: "melyik tudja jelenleg a legtöbbet egyszerre"?
-
gulac12
tag
-
darvinya
titán
válasz
gulac12 #102115 üzenetére
Szállítási cím adatbázishoz kötött, ami ellenőrzést végez, emiatt érthető tiltás.
Egyik webshop sem szeretne rendelő spam -robotot, 2 fő okból:
1. Fals rendelés költséget generál bevétel nélkül, ami veszteség
2. Kezelhetetlen mennyiségű rendelést generálViszont Chrome-nak van egy kitöltő funkciója, ami legtöbb helyen működik, de még gyors telon is pár 10mp-be telik mire lerendezik adat cserét.
(#102116) HoTaZo
Messengert ne említsd, mert az egy bug halmaz, mint minden FB droidon.
-
HoTaZo
addikt
-
gulac12
tag
válasz
darvinya #102114 üzenetére
Nemcsak fórum, hanem pl webshop is van ilyen, ahol a regisztrációs adatokat, szállítási címet stb, nem lehet copy-paste módon bevinni, hanem csak gépeléssel. Jelenleg androidon a chrome alatt próbálom kijátszani ezt a korlátozást, eddig a prediktív szövegbevitelig jutottam, ami segít valamelyest.
batai15: A hangalapú bevitel is opció lehet, egy kipróbálást megér, köszi a tippet.
-
gulac12
tag
válasz
batai15 #102108 üzenetére
Nem kaptam fel a vizet, csak kissé csalódtam a közösségben, mert eleinte rám se hederítettek és ez deprimáló volt. Egyébként köszönet mindenkinek a kapott információkért, valóban, az összes fellelhető clipboard alkalmazást kipróbálva mindegyik becsődölt, ezért kérdeztem rá, hátha valaki esetleg már találkozott ilyennel és meg tudta oldani a problémát, ami persze pc-n simán működik. Jelenleg a prediktív szövegbevitellel könnyítem meg a dolgom androidon, de ez mégsem az a megoldás amire rákérdeztem. Üdv és köszönet, hogy meghallgattatok.
-
beg
veterán
válasz
batai15 #102105 üzenetére
"...ahol a kommentelésre kijelölt mezőben a vágólap le van tiltva, így a vágólap tartalma nem illeszthető be..."
Ezért nem jött válasz és a vágólap alkalmazások is itt fognak elhasalni.
Logikusan átgondolva persze ez a topik helikopter, mert egy másik fórum fejlesztői letiltották a vágólapot. Én akkor mehetek amoda toporzékolni ha itt megint kihal a szerver a rios alól?
-
HoTaZo
addikt
válasz
zeon.hu #102101 üzenetére
Szerintem érthető is, hogy azt támogatják, hogy csak Huaweire lehessen menteni. "Ösztönzik" az ügyfelet a hűségre.
S addig míg el nem száll a ló velük (vagy kényszer márkaváltásra nem kényszerülök)igazat is adok nekik.
Nekem ez a 2. androidos készülékem, volt már jónéhány más típusú készülék a kezemben, de nem gyöztek meg, hogy olyanra kéne váltanom. Sőt, a környezetemben csak gyarapodik a márka terjedése, így egymásnak is tudunk javasolni szükség esetén.
S, ha még a rootra is rászánom magam, még bővebben megismerem és kihasználhatom a készülék adta lehetőségeket. Tehát cserénél egyelőre maradnék a márkánál, így ehhez megfelelő alkalmazás.
Viszont, az rejtély számomra, hogy az erről a készülékről történő mentés egy másik hw-en, hogyan állhatja meg a helyét, vagy az optimalizálást a készülék és az alkalmazás magától végzi?Bocs a korai szóömlésért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest