Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz tjb007 #21756 üzenetére
És akkor ezt tudva, hogy a 7000S van olcsósítva melyik éri meg jobban?
A 7000S mellett szól, hogy 4k-val olcsóbb.
A cc tab one mellett pedig, hogy valszeg jön rá a jb(ami nem nagyon hoz lázba) és hogy helyben meg tudnám venni.Ezeken kívül van valami különbség még ami miatt érdemesebb lenne megvenni az egyiket a másik helyett?
Továbbá van a ghoonak valami weboldala? Mert én nem nagyon találok.@laszlohu: Később írtad a kommentet, minthogy láttam volna. Én mint informatikus nem bízok magamban, szóval pl ha ki is jönne a jb nem hiszem hogy feltenném, mert tuti téglásítanám. Még milyen előnye lenne a cc-nek?
[ Szerkesztve ]
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
BigBlackDog
veterán
válasz tjb007 #21756 üzenetére
Egyenlőre akkor halasztom, kicsit gyűjtök még. Gondoltam, esetleg van valami jó vétel 25-35 környékén is, de vagy ipari hulladék, vagy csomó minden hiányzik belőle (erős vas, gps, bluetooth, ...). Jövőben várható valami tablet debütálás, ami érdekes lehet számomra szerintetek?
Azért köszönöm a válaszokat. -
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #21746 üzenetére
A 3G-s megjegyzeseddel egyet ertek, akkor valoban az SGT-P3100 a nyero.
Az USB OTG csak csatlakozo kerdese, szamomra ez azt jelenti, hogy tudja.
A HDMI hianyat megemlitettem. Ha jol latom, ez is csak csatlakozo/atalakito kerdes. Akkor elvileg ez is ok.
(Nem ertem, mit kel ezeken a csatlakozokon lovagolni. Nekem otthon semmikyen nincs, tehat venni kell. Akkor meg nem mindegy milyet?)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
szente
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz tjb007 #21721 üzenetére
Értem, tehát akkor nincs akadálya az e-könyvek olvasásának tableten, maximum a kép minősége nem lesz az igazi..
Ezek közül melyiket ajánlanátok?! (Szívesen vennénk jobbat, de most sajna csak 25k van a projektre..)
Prestigio PMP3370
MyAudio Series 7 708R
DPS Dream 7[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
afgk2012
tag
válasz tjb007 #21536 üzenetére
Ha egy olyan monitorba dugod be aminek:
A; nincs hangszórója
B; nincs HDMI portja
C; előbbi kettő együttesen
D; van hangszórója de nincs HDMI portja ezért átalakító kábelre lesz szükség
akkor sehogyan sem lesz hang.Picit túlvariáltad. A monitoromon van hangszóró, nagy valószínűséggel mégsem lenne hang.
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #21494 üzenetére
Ez akkor az SGS3 procija? Popec! Es BT is van benne!?..
Mondjuk az ara... kicsit borsos. (A listaarat neztem, de 320USD-t sem fizetnek a kinaiaknak. Ki tudja, hogy lehet ervenyesiteni a garanciat, ha fel ev mulva elromlik?!..)(#21495) marmil
Ezt gyonyoruen megfogalmaztad! Felek, nem lesz befogado a masik fel... de a remeny hal meg utoljara...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
afgk2012
tag
válasz tjb007 #21481 üzenetére
Még egy: Mi van ha ékezetes betűket szeretnék írni. Ahogy láttam, az nem volt a légegéren.
Meg még mindig nem válaszolt senki arra a kérdésemre, hogy egy ilyen légegér, a valóságban mennyire használható. Úgyértem mennyire érzékeny a mozgásra? Meg lehet szokni, vagy csak kínlódás lenne belőle?
[ Szerkesztve ]
-
afgk2012
tag
válasz tjb007 #21444 üzenetére
Köszi, akkor kérdeznék, mert nekem nem tiszta a dolog:
-ha jól látom a Youtubos videókon, akkor van hozzá egy távirányító-szerű dolog amivel levegő-egér és billentyűzet is elérhető. Nekem még sohasem volt a kezemben ilyen légegér. használható dolog ez?
-a másik, hogy ugye az Android tapizó kialakítású. Mennyire zavaró ez az egeres használatnál?
-és végül nem értettem tisztán, hogy a WiFi benne van, vagy bele kell dugnom kívülről?
Egyenlőre ennyi, meg azért elmondhatnátok, hogy mit gondoltok róla.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
JoceeHunt
őstag
válasz tjb007 #21275 üzenetére
Értem. És akkor eddig vagy most hogyan működik a nyomtatás a tabletekről és ipad-ról?
Ezek a plusz dolgok amikre szükségem van ingyenes programokkal megoldható, vagy mind fizetős cucc?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
spiritex
veterán
válasz tjb007 #21164 üzenetére
Kérlek segíts mit kell tudni a pandawill-ről történő rendelésről?
Megéri? Nem kockázatos? Hogy kell fizetni? Van-e vám? Mennyibe kerül a szállítás?
Mert ez a komoly kis Ainol Novo 7 Crystal gép átszámítva kb. 27000 Ft-ra jön ki, ami rettentően megérné..Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #21164 üzenetére
A crystalon nem tudok elmenni, kb A2 tudás, panel is hasonló. Árban 5$-ral olcsób, ugyanakkor az A2-ben 16GB tárhely van. Nem tudom mé volt az apropója a Crystal kiadásának, kb egykutya' a két gép, vagy valami felett nagyon átsiklottam. Persze ha jó touch elektronikát kapott A2-vel szemben akkor lenne értelme.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
csibe1
addikt
válasz tjb007 #21128 üzenetére
Biiiztos.Nem értek a lovakhoz.
Még csak nagyjából futottam át a tesztet.Ez a srác írt hsz-eket az extremedigital oldalán is a tabhoz,és a guggli dobta ki amikor rákerestem a kütyüre.
Azt viszont érdekesnek találtam amit a kijelzőről írt:
"Második blikkre viszont már előjönnek a kompromisszumok: a tablet talán leggyengébb pontja a képernyőt fedő plexi. Nem tudom, hogy más tableteknél ebben a kategóriában hogy van (gondolom hasonló a helyzet) de ONE kijelzőjét fedő anyag nagyon tükröz, erősen gyűjti az ujjlenyomatokat és NAGYON karcolódik. Már három nap alatt összeszedett néhány finomabb karcolást, amit fogalmam sincs hogyan okoztam, mert vagy a bélelt tokban tartottam, vagy a kezemben (se gyűrű, se óra, se egyéb). Ez sajnos olyan dolog, amivel együtt kell élni, nyilván nem fog Gorilla Glasst kapni az ember ennyi pénzért - de azért szokatlan, hogy a kb háborúkat átélt SE Xperia X8 telefonom érintőkijelzője még most is tükörsima."A teszt utáni hsz-ben írta:
"de nem vagyok fóliabarát, főleg nem érintőkijelzőn. Már a csomagolásból kivéve volt alatta levegő (sőt, még egy ujjlenyomat is) és az nálam használat során csak rosszabbodik, ezért gondolkodás nélkül leszedtem, nem is gondoltam, hogy hajlamos lesz karcolódásra. Azért nem olyan vészes, csak relatíve: a telefonom néha a kulcscsomó mellett van a zsebemben és még mindig nincs nyoma. Mindenesetre annyira nem zavar, csak akkor látszik, ha az ember keresi. "
Akinek esetleg van ilyen tabletje az írhatna a kijelzővel kapcsolatban,hogy tényleg ennyire hajlamos-e a karcolódásra fólia nélkül,illetve milyen a gyári fólia.
Esetleg azt is megnézhetné,hogy töltés közben működik-e rendesen az érintőkijelző.Most találtam:
Ainol Novo 7 Elf II teszt[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21115 üzenetére
Viszont az nem elképzelhetetlen, hogy esetleg készül európai verzió is, pl. Németországban elég rendesen jelen van az Amazon, illetve Angliában is, az LTE meg szerintem mind a két országban elérhető jobb kiépítettségben, mint nálunk.
Persze azt, hogy valóban lesz-e ilyen, csak akkor tudjuk meg, ha megjelenik Európában, bár van egy sanda gyanúm, hogy karácsonyig USA only lesz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21113 üzenetére
Hát igen, nem olcsó igazából egyik Kindle sem, bár ahhoz képest, hogy Amerikában ugyan annyi a Nexus 7, meg a Kindle Fire, itthon mégis olcsóbb az utóbbi. Az mellékes, hogy nem ér 80-at egy Kindle Fire.
Amúgy az LTE itthon is nyerő már, hiszen a T-Mobile és a Telenor is építgeti ki a saját hálózatát. Itt Debrecenben még nem sikerült kipróbálnom a T-Mobile 4G-jét. Pedig ha volna hozzá normális csomag ár előfőzetéssel még meg is venném. De hát nekem elég 1-2 Gbájt adatforgalom havonta, amiért viszont nem akarnék 3-4-5 ezreket kiadni. Egyszerűen vicc a hazai mobilinternet árazása...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21110 üzenetére
Az a 250 MB mondjuk édes kevés egy átlag tabletes számára, legalábbis ha csak a saját magam által felhasznált adatmennyiséget nézem. De hát Amerikában minden más.
Három az, ha jól veszem ki, van a Kindle Fire (2012), Kindle Fire HD (7") és a Kindle Fire HD (8,9")
Biztos fog egyébként érkezni hazánkban is ezekből a tabletekből magyar forgalmazásban, éppen csak nem az Amazon hozza be őket. Most is kapni az ebookokat és a Kindle Fire-t. Az más dolog, hogy tavaly karácsonykor a Kindle Fire volt a legnagyobb best buy gadget Amerikában, hazánkba meg csak július végén érkezett meg. Tehát szerintem a mostani modellek is jövőre lesznek itthon megvehetők..
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kissj83
tag
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #21009 üzenetére
Ghoo Tab 7000 S. Paraméterei ugyanazok, csak 4.00 van rajta, nem értek a droidhoz, de láthatólag teljesen más világ, mint a régi. Kicsomagolva, feltöltve, azonnal minden működött rajta. Az áruház is, megnyitja a word mellékleteket is. És azok a halacskás mozgó hátterek. Öröm és boldogság. Plusz 5000,-Ft, de az élmény megfizethetetlen. Üdv.
[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #20947 üzenetére
Raadasul, amiota itt van a Tegra 3, azota ne, is olyan nagy frankosag a SGT 7.7, hogy megerje a rengeteg penzt!
Apropo... Nexus 7. Magyar orszagon hogyan lesz elerheto? (Nem szeptember 1-re igertek?)(#20948) rizso
En 2 nappal a rendeles utan lattam a nyomonkovetest. (Masnapnadtak fel, szerintwm peldas gyorsan.) A magyar posta nyomonkovetese is meg volt 4-5 nap utan. Ket het utan erkezett meg. Hetfon adtak fel, kovetkezo penteken megkaptam.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
atike
nagyúr
válasz tjb007 #20936 üzenetére
Azért címzem hozzád a kérdést, mert úgy látom, hogy te tudod a legvalószínűbben meg is válaszolni... Szóval létezik olyan weboldal tableteknek, mint amilyen a telefonoknak a gsmarena.com? Én korábban keresgetve nem nagyon találtam.... Nagyon sokrétű szűrés, keresés van benne, naprakész és van benne készülék-összehasonlítás is.... Szóval van valami hasonló...?
-
Tbor
tag
válasz tjb007 #20936 üzenetére
Köszönöm !
Szerinted melyik éri meg jobban ? Mintha a 7 plus erősebb lenne, a GT 2 visszalépés ? Érdemes lenne várnom 1-2 hónapot esetleg új modellek miatt ? Tudom, nem iPad topik, de abból szerinted reális a 7" októberben ?
Tudom, nem láthatsz a jövőbe, csak a véleményed érdekelne.
-
-
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20746 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet.
Holnap vissza visszük a boltba, bár már 2 hete kínlódunk vele, remélem sikerül visszavetetni vagy másik fajtára kicserélni, de ilyet még egyszer nem kérünk.
Mondjuk a következő beüzemelésénél már figyelni fogom az Általad említett ikonokat.És a hasonló árkategóriában mint amennyiért vettük (30ezer) vagy kis ráfizetéssel melyiket ajánlanád, vagy melyiket nagyon nem ajánlanád ?(mármint ha tart olyat az Interspar)
Köszönöm.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20716 üzenetére
Változatlanul küzdök a Zöld Sárkánnyal.
"3. Hozz létre egy Google fiókot, enélkül nem fogsz tudni alkalmazásokat letölteni a Play Áruházból. Amint kész van menj a Beállítások → Fiókok és szinkronizálás menüpontba ahol is nyomj a Fiók hozzáadása gombra. Ezután nyomj a Google feliratra, Tovább gomb, bejelentkezés gomb, itt add meg a korábban regisztrált Google fiókodhoz tartozó adatokat (felhasználónév és jelszó) majd nyomj a Bejelentkezés gombra. "
Gyári beállítások vissza, csak kilép a böngészőből. Goggle nevünk és jelszónk van, be is léphetünk. A tableten megvan a beállítások menüpont, megvan a fiókok és szinkronizálás, megvan a fiók hozzáadása, de ezután egy árva Google felirat sincs, amire rányomhatnék.
Azt írja: Mindössze néhány lépésben beálíthat egy Exchange-fiókot. Alatta két sávban kéri az email címet és a jelszót. Alatta meg felugrott a billentyűzet. Beírom az email címet és a jelszót, majd a kész és a tovább gomb, felugrik a fiókadatok beolvasása, ott már automatikusan a Biztonságos kapcsolat SSL használata be van pipálva a Minden SSL tanusítvány elfogadása nincsen, majd a tovább gombra nyomok, felugró ablak: A telepítés nem fejeződött be. Nem lehet megnyitni a kapcsolatot a szerverhez. És egy kis ablak: részletek szerkesztése. Wi-fin van a tablet, szóval végem van mint a botnak. Egy kis segítség megint jól jönne. Köszi. Üdv. Langsam.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20703 üzenetére
Nagyon köszönöm.
1. Elolvastam az android oktatást, hát egy dolog rögtön kijött, nincs a tableten olyan ikon, hogy market, nincs olyan jelkép sem amelyen egy papírzacskón egy zöld robot üldögél.
Van egy app installer, de az a letöltött progikat szeretné telepíteni, olyanok meg nincsenek.2. Tévesen írtam, csak a reset gombbal próbálkoztunk, mert nem találok semmilyen olyan menüpontot, hogy alapbeállítások visszaállítása. Ez hol lehet ?
3. Megnéztem a Google Play-t is. Ha tablettel megyek a goggle playon egy böngésző progira, bejelentkezést kér, de nem látom hol kell regisztrálni. Lehet ez a legnagyobb gond ?
A tabletet csak böngészni meg emailezni használnánk, az előbbi mindig kilép, az utóbbi meg a mellékletekkel letérdel, ahhoz meg nem tudok progit letölteni, a kör ezzel bezárult.
Nem akarom ezzel telíteni a fórumot, ha esetleg lesz időd, privát üzenetben is jó lenne, ha tudnál segíteni. Köszönöm. Üdv. (szerkesztettem, mert közben is nézem a tabletet)
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20674 üzenetére
Köszönöm.
Nem próbáltuk másik böngészővel, sőt nem tudtam hogy lehet tenni rá másik böngészőt.
(teljes homály vagyok androidból, a telefonom is más rendszerű)Segítenél, hogy milyen böngészőt lehet rátenni még androidos tablet pc-re és hogyan ?
(Maxell, talán 2.3-as androiddal) Illetve hogy honnan, persze szabályos helyről.Próbáltunk progikat letölteni (pld. olyan szövegkezelőt amellyel lehetne olvasni az emailek mellékletét képező word doksikat) de az android marketből nem enged semmit letölteni.
Megköszönném a segítségedet, nagyot javulna otthon a tetszési indexem, most elég alacsonyan állok a nejem szemében a használhatatlan ajándékkal. Üdv. Langsam.
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz tjb007 #20554 üzenetére
Azt nem tudod véletlen, hogy a 2nd-init -et ha feltolom a noname tabomra, mi a legrosszabb ami történhet? Nem cseszem szét? Valahogy el kellene mentenem a tab ROM-ját, hogy ha elcseszem, legalább vissza tudjam tenni a "boltit".
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Crytek
nagyúr
-
3szli
tag
válasz tjb007 #20488 üzenetére
lehetséges hogy várni fogok még az Acer A110
de mostani mi van nagyjából fedi célokat mondtuk a játékok azért kerültek a listára mert voda 845 ös tellom van és ugye nincsen benne gpu és ha tap-ot veszek azért mi tudom én egy Asphalt 6 vagy ha már megy rajta 7 akkor nagyon jókösz a segítséget
-
hun_gery
aktív tag
válasz tjb007 #20421 üzenetére
Mondtam én, hogy majd kijavítasz
Mi egyszeres?
Akkor most mi van ez a kavarás az mp2-mp4-el?
Értem én, hogygőzgépfragment processzor, "de mi hajcsa"? Lassan nem értem ezt az egészet :S
Kifejted, ha van időd?rizso: jól beszélsz, jól látod. Így, erre, hibátlan lesz, és valóban nem bukhatsz
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
rizso
addikt
válasz tjb007 #20412 üzenetére
Nem ismerkedni akarok vele, inkább úgy mondanám, hogy a tablet mint eszköz létjogosultságáról kellene meggyőznie Ha azt veszem észre, hogy a pár nap/hét alatt bizony használom a már említett telefon és laptop mellett, akkor utána magamnak is beszerzek majd egy komolyabb masinát (persze ha az anyagiak is engedik).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest