Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanemmost
csendes tag
válasz tjb007 #58654 üzenetére
Köszönöm az ajánlásodat.
Sokat nézegettem a topicot és olvastam az xda-s fórumot.
Igazándiból szerettem volna egy Samsung tab S-t de az ára nekem nem megfelelő. vagyis a jövedelmem nem megfelelő, de ez itt off.
Szeretnék egy jó ár érték arányú tabletet minimum 8 coll és max 10 méretben.
A Cube Talk 9X-nek a hardvere és a paraméterei teljesen megfelelnek nekem.
a 2 Gb ram az egy minimum elvárás, mivel szeretném a gépet akár több évig is használni.
A sim foglalat és a 3G minimum elvárás.
Az ár max olyan 70.000-Ft.Ezeknek a paramétereknek megfelel a kínai verzió amit a Coolicool-ról fogom megrendelni.
-
B1T3
addikt
válasz tjb007 #58660 üzenetére
Köszönöm, én is az Asust néztem, de a Lenovo talán még jobb ár-érték arányúnak tűnik. Hogyan viszonyul egymáshoz teljesítményben ez a két Intel SoC? (Úgy látom, nincs szignifikáns különbség.)
ARM alapú rendszerek esetén egyébként teljesítményben melyik áll ezekhez a legközelebb? -
törölt tag
válasz tjb007 #58684 üzenetére
A Prestigo is támogatja a leírás szerint, nem?
http://www.prestigio.hu/catalogue/MultiPads/MultiPad_Color_7.0_3G#/product-specs?article=PMT5777_3G_D_BKLenovo-t annyira nem szeretnék, állítólag a szervizük nagyon rossz.
-
poirot
őstag
válasz tjb007 #58720 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mint az elöző, hozzászólásomban írtam, hogy csak megjelenítésre akarok tabletet, vagyis pdf, rtf, doc, xls file-ok olvasására. A válaszodból, viszont nem tudom egyértelműen kivenni, hogy a szerkesztésre is gondolsz, vagy csak a megjelenítés/kompatibilitásra is, és már az sem olyan gördülékeny, mint windowsos tableteknél.
Nekem csak az olvasás kell, semmi más. Ezt tudja-e teljesíteni az Android rendszer minden trükközés nélkül.
Ez a kérdésem.
Bocs az értetlenkedésért, de tisztázni szeretném, mielőtt "mellé nyulnék" a vásárlással.
Köszönöm a válaszod.
-
Kilmar
újonc
-
-
ot93
senior tag
válasz tjb007 #58720 üzenetére
Köszi a választ! Még lenne olyan kérdésem, hogy most nézegettem az Asus Memo Pad 7-et (ME176CX), amit most pár ezerrel olcsóbban adnak iponnál... Megérné inkább azt venni? Igazából LG-t amit ajánlottál meg ezt néztem ki és nem tudok dönteni... :-)
Asus mellett szól hogy valamiért jobban tetszik :-), elméletileg erősebb, ezt tudnám venni helyben is viszont az lg-ben van infralámpa (távirányító funkció), jobb kamera, rezgőmotor, viszont neten kéne rendelni ami garancia szempontjából nem tudom mennyire hátrány. Továbbá az Asus-ról valami üzemidő problémát olvastam, de állítólag már javították frissítéssel. Fényerőre gazából mindegyikre azt írták, hogy napsütésben már nem éppen jó, de hát valami kompromisszumot kell kötni ezen az árszinten :-)LG Iponnál kiszállítással ~40.500, PCX-nél meg csak 1 évet adnak rá, e-digitalban már csak fehér van, mediamarkt meg valahogy nem szimpatikus :-/
Asus Iponnál 38.500 kiszállítással (IPON garanciával), PCX-nél ~ 39.500 kiszállítással, E-digitalnál ~37.000 + tok
Tekintve, hogy nem vagyok jártas a tabletek között és ezen boltok közül csak a pcx-el volt dolgom (garancia), így segíthetnétek, hogy melyik boltot ill. tabletet válasszam....
Előre is nagyon köszönöm, bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz tjb007 #58741 üzenetére
Értem, köszi... Asszem Asus lesz és azt akkor helyben át is tudom venni E-digitalban. Egyébként asus-t mediamarktban teszteltem, kijelzője megfelelt nekem. LG viszont nem volt így nem tudtam összehasonlítani... Akkor meg is rendelem és személyesen átveszem remélhetőleg hétfőn és akkor írok róla véleményt ha akarjátok... :-)
Még egyszer köszi!
CRF300L
-
total90
veterán
1. kerdes, miaz az ADB?
1.1 honnan szedjem le?
2. kerdes, hogy telepitsem ha nem tudom feloldani a telefont? Tehat be kellene lepnek a g-fiokkal, de nincs halozat, nem lehet belepni
3. tanuljak meg latni, mert ott van a linkelt oldalon
koszi, megprobalom...
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
jolti05
őstag
Képernyőmentést nem, mivel nem írható a tárhelye a tabletnek (...?), de telefonnal lefotóztam.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Shingen
addikt
Azon is gondolkodtam lehet a memória szállt el benne?
Az ért nem tölt be az android rendszer?Mert azt mondta a gyerkőc, hogy játszott aztán kifagyott a tablet fekete képernyő és a játék hangja ment de akadozva.
Aztán kikapcsolta és mikor vissza akarta az történt mint amit feljebb leírtam.風林火山
-
Songo
senior tag
válasz tjb007 #58709 üzenetére
Na újrakalkuláltuk a dolgokat. 7-10col közöttit keresek. Ha ide nem fér be akkor majd a műanyagozás megoldja A lényeg a tudás lenne
Szóval navigációra kellene elsődlegesen. De nem lenne rossz ha komoly ki és bemenetekkel rendelkezne. hogy akár tolatókamerát is ráköthessek.
Árat nem szabok meg jöhet minden alternatíva.
Komoly hifi épül a járgányba így annak a bementére kötnénk rá a tabot így ha kell azon is megtudna szólalni.
Videólejátszás navigáció, netezés lenne az elsődleges cél.Köszi előre is.
-
total90
veterán
válasz tjb007 #58761 üzenetére
Azzal sem megy
Ha holnapig nem tudom megoldani, akkor megy fej E-Bayre mint szoftverhibas cucc, aztan ha kell valakinek megveszi. Gondoltam meg tudom csinalni, de ugy latszik nem. Szuleimnek akartam amugy adni, de akkor jon az eredeti terv, G Pad.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
csabyka666
veterán
válasz tjb007 #58753 üzenetére
Köszi! Ezt pont nem próbáltuk, de szerintem a készülék GPS vevője rossz, mert feltelepítettünk két másik appot, és egyikkel sem talált műholdat. Kikapcsoltam a repülős módot, hátha attól van, de sehogy sem talált, nyílt terepen sem.
Áttérek a másik topicba, köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Gyuc
aktív tag
válasz tjb007 #58781 üzenetére
Szia Tjb007,
Lenne egy kérdésem.Látom itt ezt az MHL adapter dolgot.Ez mit jelent?
Azon gondolkodtam milyen jó lenne a telefonomról(tabletről) videot lejátszani TV-n.
Találok olyan kabeleket ahol az egyik vég HDMI a másik micro usb.
Viszont azt írja csak Samsungokkal működik.Az én csájníz mobilom akkor ezek szerint nem alkalmas a lejátszásra?
Előre is köszi -
cidalain
veterán
válasz tjb007 #58802 üzenetére
Téma összefoglaló:
Talán lehetne olyan mint más tematikus topikokban, hogy ársávonként 2-3 ajánlott modell kiírva, esetleg a modell után zárójelbe kiemelve egy két fontosabb tulajdonságot (x", y Ram, z Rom, GPS, 3G, 2 év gari)
Ezt a listát elég lenne havonta kéthavonta egyszer frissíteni, ahogy változnak az elérhető gépek.
Ilyesmire gondoltam, mint a fülhallgató topic összefoglalóban a legvégén, szakmai részt elhagyva, vagy sokkal rövidebbre fogva.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Songo
senior tag
válasz tjb007 #58781 üzenetére
Köszönöm megnéztem őket, de engem mégis a videó bemenet része érdekelne leginkább
HDMI kimenetet a telefonomra is tudok varázsolni a bemenet sokkal fontosabb lenne.Pl ezen is van. csak totál nem értek a tabletekhez, de még mindig egyszerűbb megoldásnak tartom mint egy car pc építését.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest