- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
csibor #89139 üzenetére
Nézd, ez a tablet 655 gramm. Ez még egy felnőttnek is borzasztó nehéz, nemhogy egy gyereknek. Kérdés a használat módja. Ha letámasztva csak mesenézés lesz, akkor nem gond, de ha kézben/ölben tartaná, és nyomkodni is kéne neki (tanulós appok, játék), akkor majdhogynem esélytelen. Ilyen kis gyereknek nem vennék ilyen hatalmas cuccot (és ilyen drágát sem)
Lányom most elsős, 7 éves. Ő a korábbi 5" telómat kapta meg "szórakozni" (Sim nélkül, az én egyik google fiókommal, közösségi appok nélkül, általam felügyelt szoftverekkel). Ő legfőképpen a jegyzet appot használja, betűket és szavakat írogat, meg emojikat. Ezenkívül fotózgat, meg videózgat, hangfelvesz (énekelget bele, meg mesét mond). A videóhoz elsősorban a szefli kamerát használja. Mesét nem ott néz, nem hülye, igényli hogy tévén nézze kényelmesen ülve, nagyban. Játszani 1-2 egyszerűbb cuccal játszik (farmos, állatos). Nem foglalkozik vele sokat 2-3 naponta 10-15 percet. Ez így, hogy szokja a eszközkezelést, teljesen rendben van, de ehhez szerintem nem kell egy batár, drága cucc, totál felesleges.
-
cinemazealot
addikt
válasz
csibor #70126 üzenetére
Nem konkrét céllal, de egy ideje figyelem az okosteló/tablet piacot és úgy gondolom, hogy az alábbi paraméterekkel lesz egy készülék "vállalható":
- min. 2 GB RAM
- min. 4 processzormag
- relatíve friss OS
- megfelelő gyártói és garanciális háttérDirekt nem írtam képernyőméretet/felbontást, mert az egyénfüggő is, ráadásul okostelefonnál és tabletnál nem feltétlenül egyeznek az érvek.
A fentiek fényében az aktuális kínálatból nekem a Lenovo TAB3 8 a legszimpatikusabb ~42 eFt-tól (6.0 Androiddal), ezt a héten meg is tapogattam az egyik boltban, szerintem jó darab. Bár hosszabb távú tapasztalatom nincs vele.
-
hamyka
senior tag
válasz
csibor #21047 üzenetére
Ha tényleg Myaudió temékről van szó akkor az csak jó lehet, a többiek azt mondták rá hogy okés a cucc
Jó lenne ha jól lenyomnák az árát (mivel szegénység van) és ha esetleg ki tudnám probálni a mobilnetet az nagyon jó lenne és ha műkődik (mértne működne a 3g itt) a mobilnet akkor vennék 1 ilyen kütyüt.....
Erre a kérdésemre nem kaptam választ:
Ha valami megdöglik a tabletban akkor dobhatom ki az egész készüléket? mennyi az esélye hogy elromlik??
Ill valaki írjon már a mobilnetről bővebben, ill hogy mennyire ingadozó a sebessége? a fórumon olvastam róla és háát nem igazán ajánjátok a mobilnetet,
vagy a mobilnet meg a tablet 1 nagy baromság és felejtsem el, és maradjak az asztali pc-nél és a jó öreg vezetékes netnél? várom a szavazatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Ipad 10.generáció
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest