Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
Szervusztok. Segítséget kérnék, elnézést kérek ha nem idevaló a kérés, nem találtam mást.
Nejemnek vettem ajándékba egy Maxell Tablet PC-t (30ezer) talán Android 2.3 fut rajta.
Ha a böngészőben a google-al megkeresünk és megnyitunk egy oldalt, megnyitja majd azonnal kilép. Ugyanezt csinálja ha a kedvencekből nyitunk meg egy oldalt. Érdekes, hogy egy napig jól működött, és van egy-két kivétel oldal amelyet megnyit, de onnan egy linkre lépve már a megnyitás után megint kilép, vagy vissza a google-ba vagy a fő menübe.Mi lehet a hiba, mert ez így használhatatlan. És ha nincs megoldás, hogy lehet teljes hard resetet csinálni a gépen, még nincs rajta semmi fontos, mert így nem tudja használni.
Előre is nagyon köszönöm. Üdv. Langsam.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz Chaser #20666 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat.
Sajnos az alapbeállításokat már próbáltuk, de nem változott semmi, ezért kéne megoldás a problémára, vagy valamilyen hard reset.
Nem tudod hogy foglalkozik konkrétabb hibaelhárítással valamelyik fórum ? Köszönöm. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20674 üzenetére
Köszönöm.
Nem próbáltuk másik böngészővel, sőt nem tudtam hogy lehet tenni rá másik böngészőt.
(teljes homály vagyok androidból, a telefonom is más rendszerű)Segítenél, hogy milyen böngészőt lehet rátenni még androidos tablet pc-re és hogyan ?
(Maxell, talán 2.3-as androiddal) Illetve hogy honnan, persze szabályos helyről.Próbáltunk progikat letölteni (pld. olyan szövegkezelőt amellyel lehetne olvasni az emailek mellékletét képező word doksikat) de az android marketből nem enged semmit letölteni.
Megköszönném a segítségedet, nagyot javulna otthon a tetszési indexem, most elég alacsonyan állok a nejem szemében a használhatatlan ajándékkal. Üdv. Langsam.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20703 üzenetére
Nagyon köszönöm.
1. Elolvastam az android oktatást, hát egy dolog rögtön kijött, nincs a tableten olyan ikon, hogy market, nincs olyan jelkép sem amelyen egy papírzacskón egy zöld robot üldögél.
Van egy app installer, de az a letöltött progikat szeretné telepíteni, olyanok meg nincsenek.2. Tévesen írtam, csak a reset gombbal próbálkoztunk, mert nem találok semmilyen olyan menüpontot, hogy alapbeállítások visszaállítása. Ez hol lehet ?
3. Megnéztem a Google Play-t is. Ha tablettel megyek a goggle playon egy böngésző progira, bejelentkezést kér, de nem látom hol kell regisztrálni. Lehet ez a legnagyobb gond ?
A tabletet csak böngészni meg emailezni használnánk, az előbbi mindig kilép, az utóbbi meg a mellékletekkel letérdel, ahhoz meg nem tudok progit letölteni, a kör ezzel bezárult.
Nem akarom ezzel telíteni a fórumot, ha esetleg lesz időd, privát üzenetben is jó lenne, ha tudnál segíteni. Köszönöm. Üdv. (szerkesztettem, mert közben is nézem a tabletet)
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
És még egy dolog, ahogy olvasom az okítást, lehet már a tablet bekapcsolásánál el lett rontva a dolog, de nem tudjuk hogyan lehetne újra kezdeni a készülék felélesztését. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz f4lcon #20706 üzenetére
Igen gmail van.
Gmailes email címmel és jelszóval sikerült belépnünk a goggle play-be, hogy letöltsünk legalább egy árva böngészőt, jelzi is az oldal hogy be vagyunk lépve, de ha az alkalmazás ikonjára kattintunk bátortalan letöltési kísérletként felugrik egy ablak, hogy Ön még nem töltött le semmit az áruházból (ez így igaz a kis ablakban baloldalt további információk ikon (rákattintva: sajnos nem tudunk segíteni) jobb oldalt oké ikon, rákattintva nem történik semmi, letöltés persze sehol. Van valami tipped mit csináljunk ? Köszönöm. Üdv. Langsam.
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20716 üzenetére
Változatlanul küzdök a Zöld Sárkánnyal.
"3. Hozz létre egy Google fiókot, enélkül nem fogsz tudni alkalmazásokat letölteni a Play Áruházból. Amint kész van menj a Beállítások → Fiókok és szinkronizálás menüpontba ahol is nyomj a Fiók hozzáadása gombra. Ezután nyomj a Google feliratra, Tovább gomb, bejelentkezés gomb, itt add meg a korábban regisztrált Google fiókodhoz tartozó adatokat (felhasználónév és jelszó) majd nyomj a Bejelentkezés gombra. "
Gyári beállítások vissza, csak kilép a böngészőből. Goggle nevünk és jelszónk van, be is léphetünk. A tableten megvan a beállítások menüpont, megvan a fiókok és szinkronizálás, megvan a fiók hozzáadása, de ezután egy árva Google felirat sincs, amire rányomhatnék.
Azt írja: Mindössze néhány lépésben beálíthat egy Exchange-fiókot. Alatta két sávban kéri az email címet és a jelszót. Alatta meg felugrott a billentyűzet. Beírom az email címet és a jelszót, majd a kész és a tovább gomb, felugrik a fiókadatok beolvasása, ott már automatikusan a Biztonságos kapcsolat SSL használata be van pipálva a Minden SSL tanusítvány elfogadása nincsen, majd a tovább gombra nyomok, felugró ablak: A telepítés nem fejeződött be. Nem lehet megnyitni a kapcsolatot a szerverhez. És egy kis ablak: részletek szerkesztése. Wi-fin van a tablet, szóval végem van mint a botnak. Egy kis segítség megint jól jönne. Köszi. Üdv. Langsam.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #20746 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet.
Holnap vissza visszük a boltba, bár már 2 hete kínlódunk vele, remélem sikerül visszavetetni vagy másik fajtára kicserélni, de ilyet még egyszer nem kérünk.
Mondjuk a következő beüzemelésénél már figyelni fogom az Általad említett ikonokat.És a hasonló árkategóriában mint amennyiért vettük (30ezer) vagy kis ráfizetéssel melyiket ajánlanád, vagy melyiket nagyon nem ajánlanád ?(mármint ha tart olyat az Interspar)
Köszönöm.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz kovaripeti #20977 üzenetére
Szia. Szerintem vidd vissza. Én egy hetet szívtam vele, segítettek itt a fórumon (köszönöm ez úton is), a neten is utána néztem, de hiába, alapvető dolgok hiányoznak róla. Mikor visszavittem, azt mondták hogy sajnos már másnál is előfordult ez. Mondtam hogy nem kérek új cseredarabot. De nagyon korrektek voltak, visszaadták a pénzt.Kis ráfizetéssel vettem egy másikat, amely azonnal működött, minden tökéletes rajta. Kopp.Kopp. Szerintem ne kínlódj vele, sanszos hogy egy hibás széria kerülhetett forgalomba, nem tudom hogy a vas-e vagy a szoftver, de így is-úgy is használhatatlan. Nem sajnáltam, mert amit vettem azon már a 4.0-ás van, sokkal jobb is. Sajnos ez nem megoldási tanács, inkább csak probléma rövidre zárási. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz tjb007 #21009 üzenetére
Ghoo Tab 7000 S. Paraméterei ugyanazok, csak 4.00 van rajta, nem értek a droidhoz, de láthatólag teljesen más világ, mint a régi. Kicsomagolva, feltöltve, azonnal minden működött rajta. Az áruház is, megnyitja a word mellékleteket is. És azok a halacskás mozgó hátterek. Öröm és boldogság. Plusz 5000,-Ft, de az élmény megfizethetetlen. Üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest