Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Nekem is a lapos meg a teló mellé kéne valami!
Azért hogy a lapost ne keljen elővenni olyan sűrün ha levelezni netezni akarok, de hordozható legyen és mobil mint egy telefon ráadásul most egy P500-am van ami nem túl gyorsSzóval nekem ezért kéne meg hogy a csajom filmet néz a gépen(ki szokta rakni a TV-re HDMI-n mielőtt még valaki megkövez) akkor tudjak valami netezni.
Sajna pl az Xbox-ba csalódnom kellett multimédia téren (az enyém nincs kiütve) csak a szopás van vele az csak egy dolog hogy nem minden avi-val bánik el, az mkv is felejtős!
Én amúgy 2magosokat nézegetek, de már érdekes lehet egy Nexus 7-is és akkor nem veszek új telót helyette lesz egy tab
[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
Jájj. Ha lenne legalább egy HDMI rajta, azt mondanám, egy flymouse-szal médialejátszónak jó lehet TV-re kötve, de így... bár mérgesmadárra, ebookra, egyszerűbb játékokra, szolídan netezni jó lesz talán. Mondjuk a max payne-t ne akard majd ezen játszani
Bááár... ha bleegondolok, hogy az asszony s7 slim-je kb ugyanez a konfig, és a mai napig elvan vele... ki tudja. Ha nincs elvárásod, nem csalódhatszJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest