Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Az első és négyes pontot egy Androidos tablet és az iPad is tudja teljesíteni.
A második már problémásabb. iOS -re létezett egy Print to PDF nevű alkalmazás ami gyakorlatilag egy virtuális nyomtató volt, hogy hogyan működött és hatásfokilag milyen volt nem tudom de igazából mindegy is mert tavaly kikerült az App Store -ból (nem tudom visszakerült azóta e már). Androidon nem találkoztam még ilyen alkalmazással, szóval meg nem mondom, hogy azon megoldható e.Szerintem vár meg a Windows 8 -as tableteket amik igaz nem lesznek olcsóbban de azokon gond nélkül megoldható lesz mindaz amire szükséged van
(#21270) CHIPman
Az még a legkisebb gond, hogy 2.3 van rajta, ennél nagyobb probléma, hogy nincs rajta a Play Store alkalmazás (meg ki tudja mi hiányzik róla) amit aztán sehogyan sem tudsz felrakni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX