Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
ezt már én is megtaláltam. nincs 8gb-os verzió. más eladónál lenne, 167 euróba kerül. garanciát senki sem ír, csak hogy eu raktárról.
az alza.de-s is ennyibe kerül, de ott 24 hónap garit ír a lap. lehet, hogy az alza vállalja a garit és nem az eladó ?
viszont ott az értékelések mind csehországból vannak írva. gondolom az alza a cseh oldalt fordítja át nekem németre. lehet bevállalom ezt mégis, mert ha van gari akkor oké, ha nincs akkor olyan mintha az aliexpresszről rendeltem volna.
a tabletet apám akarja venni a lányomnak karácsonyra és már rágja a fülemet, hogy rendeljem meg, mert annyit gondolkozok, hogy addigra ki fog fogyni. kéréds, hogy pénteken lesz-e még árleszállítás? -
kchryss
veterán
A certified original nem garancia semmire, simán megadják a csalóknak is. Én láttam az elmúlt napokban sok olyan hirdetést amiről ordított hogy csalás mégis ott volt a certified original jelzés. Ha rámentél az értékelés kommentekre azt lehetett látni hogy sok 5*os komment van de mind egy napon érkezett (botok), 1*osakra szűrve pedig mind azt írták hogy nem eredeti terméket kaptak.
Én is sok jó cuccot rendeltem már aliról de csak az alacsony árfekvésben.
Ilyen drága terméket csak alapos ellenőrzés után szabad megrendelni. Meg kell nézni az eladót is, ha régebb óta fent van már, magas az értékelése, és európában van bejegyezve, akkor szinte biztos hogy eredetit küldenek. Vannak olyan eladók amiken látszik hogy egy-egy kínai nagy márka hivatalos forgalmazói, azok a legbiztonságosbbak. De még ilyenkor is kérdéses hogy mi van ha a futár elkeveri a csomagot, vagy ha garanciáztatni kell. -
deadbody
tag
válasz
vicces
üzenetére
Én [ezt] húztam be akcióba, bontatlan global verzió jött, bekapcsoláskor egyből frissítette is hyper os 3-ra. Mondjuk érdekes hogy már azt írja nem szállít ide, meg az is érdekes volt, hogy azt írta franciából jön, közbe pedig németből érkezett, de legalább minden rendben volt vele.
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én is napok óta nézegetem az aliexpresst. Redmi 2-t szeretnék. Tegnap az egyik hirdetesnel korrektül ki volt írva, hogy: a global verzió eladás előtt ki van bontva és felrakjak rá a global verziós rendszert. Es ez ezek után nem kap frissítést.
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
Én tabletet vettem volna a mi.com-on. De valahogy nem akarnak akciozni idén. Lehet marad a mediamarkt mint beszerzési forrás.
Illetve egy porszívó hirdetesnel is beleszaladtam, hogy fel kell rakni a mi-home-ot, atallitani a régiót kínára és csak utána lehet nyelvet választani, pl angolt vagy németet.
A garanciát 1000 hirdetesnel senki sem említi. Gondolom sehol semmire.
Várok egy 90 eurós visszatérítést egy korábbi visszaküldött vásárlásból, remélem visszakapom. A rendszer szerint legalabbis van még pár napom. -
kp78
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
a linket és a figyelmeztetést!
Én ezért csak kínai lottónak hívom az Aliexpress-t, amin "nyertem" már sokszor, hiszen vettem már nagyon sok jó (és olcsó) dolgot, de komolyabb (drágább) műszaki cikket még soha. Vhogy tartok attól, h nem eredeti, vagy nem global terméket kapok.
A certified original amúgy tuti garancia, h eredeti a termék?
-
cs.zs.
veterán
megvan ugyan a linkje,
https://www.aliexpress.com/item/1005009310443466.html
de az értékeléseknél sajna nem felhőtlen az élmény,
kínai rommal kapta valaki, és nem Lengyelországból
tovább kell megfelelőért kutatni -
RedCactus
senior tag
Csak úgy bedobom ide, hogy ma jött frissítés a Samsung A9-es tabletemre. One UI 8.0 és android 16-ra váltott.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Tomika86
üzenetére
Ha lenne, írtam volna.
Alldocube-ot szoktam ajánlgatni, de egyrészt azt nem lehet hazai webshopból kapni, másrészt annak is vannak hátrányai, pl. nincs rá frissítés.
Amazon.de-ről éppenséggel van gari:
https://www.amazon.de/-/en/ALLDOCUBE-iPlay-70-mini-Pro/dp/B0FKT8NH45 -
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék karácsonyra, 12éves gyerkőcnek.
Samsungokat nézem
8-9" felbontás ehhez mi az ami már elég?
Lte nem kell
Ha az alap dolgok rajta vannak(youtube, facebook, messenger) mennyi szabadhely marad ? Hogy ne teljen be a tárhely mondjuk 4 játéktól? 64GB elég lehet?
Ram elég a 8GB? Felette úgy láttam màs árkategória.Maximum 100e ftot szánnék rá, de inkább a 60efthoz legyen közelebb. Újan kellene hogy legyen garancia.
Egyébként ezt néztem, esetleg ez jó?:
[link]Köszönöm
-
blueye
veterán
válasz
Aweriot
üzenetére
A keresővel megtalálod ebben a fórumban (is).
-
csudri
őstag
Sziasztok! A feleségemnek keresek tabletet, most egy őskövület Ipad Airje van, de már nem jó arra, amire használni akarja. A felhasználás jellege csak böngészés és képzési videó anyagok nézése. Sajnos az Air valamiért nem viszi a Pentás videókat.
Van a családban egy Teclast P40HD, de még egyszer nem kötnék annyi kompromisszumot, mint amikor azt vettem.Elsőre a Redmi Pad2-t néztem ki (8/256), elég a wifi only. Mennyi ideig van erre a gépre frissítés? 3-4 évre jó vétel lenne? Ja és most nem akarok Alizni, meg egyéb kínai webshopozni, úgyhogy csak itthon garis cuccok jöttek szóba.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cs.zs.
üzenetére
A Snapi 8gen3-as Legion Tab Amazon.de-ről van olcsóbban is, 170 ezer Ft körül:
https://www.amazon.de/-/en/Display-Qualcomm-Snapdragon-Android-Eclipse/dp/B0DJWCTJHVXiaomi Pad Mini Aliról 140 körül van/volt, most is itt van a kezemben, igaz a gariról nagyvonalúan lemondtam.
-
cs.zs.
veterán
Így van, az ár/érték aránya nagyon jó,
de ugyebár ez nem egy gamer gép. A "gamer tablet" kicsike, 9" körüli, másképp körülményes az irányítás.
Ami erre a célra megfelelhet, az pl
- a 45.000 Ft körüli 8,4" Alldocube iPlay 60 mini Turbo
- a 100.000 Ft körüli 8,8" Alldocube iPlay 70 mini ULTRA,
- a most 135.000 körül beszerezhető (előző generációs, kifutó) Lenovo Legion TAB, 8,8" 144Hz,
- a 250.000 Ft os ár környékén az eggyel fiatalabb Legion tab, 8,8" 165Hz,
- és ugyanebben a negyedmilliós árban a Redmagic Astra , 9,06" méretben, szintén 165 Hz-en.Ebben a ligában a Xiaomi Pad Mini játszana, 8,8" 165Hz. Csak jönne már..! Angilaliban 250 Fontos induló árral állítólag már jelen van.
-
cs.zs.
veterán
Már csak EGER-ben és PÁPÁN van készleten:
-
kp78
veterán
srácok!
Ma reggel 10-15 percenként elindítottam a tvgo-t, minden bezárás után kilőttem a memóriából, szóval mindig újra kellett töltenie mindent.
Volt, hogy gyorsan elindult, volt, hogy homokórázott hosszasan. Ha betölt, akkor a műsorújságból az adott csatorna már elindul gyorsan. De 2-3-4 percig tölteni a műsorújságot, az nem igazán normális.
Viszont a PlayStore-ban sok tabletes felhasználó panaszkodik, lehet néha az app is ludas. -
kp78
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Magam is így gondolom
Jelenleg még a nemrég vett 8/256-os Redmi Pad 2 Pro is bosszant kicsit.
Aki vett ilyet, és használ Telekom TVGO-t, nála is borzasztóan lassan tölt be az app első induláskor?
A műsorújság percekig képes "homokórázni", a házikó ikonon lévő főoldal is csak tölt...
Ugyanakkor próbálva telefonon pikk-pakk betölt, szóval nem a kiszolgálóval lehet gond.
Vagy ez a Snapdragon 7s Gen 4 ennyit tud?
a válaszokat! -
Bigemperor
senior tag
Azt nem vágom hogy a tableteket miért nem akciózza a mi.com. Irreálisan magas az akciós telefonokhoz képest az áruk, a SIM képesekről ne is beszéljünk, a múltkori napi akciókban is csak teló volt. A -10% csak új belépőknek játszik,nekem kiesik és hiába van 4410 pontom,lehet hogy múltkor túl alacsonyan volt még a beváltás,de az hotziher hogy most átestek a ló túloldalára a jelenlegivel, 20e Ft csak 120 e felet, wtf?
-
kp78
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
A 8/256-os 75e - 10%-kal már jelentősen több.
Vagy a 4/128-ra gondoltál? -
kp78
veterán
Egy középkorú részére, böngészni, filmezni (Telekom TVGO, Netflix) 10-11" méretben van ennél jobb ajánlat most? ALLDOCUBE iPlay60 Pro >> 42-43e Ft (110 € )
Telekom TVGO akadás mentesen elmegy ezen?
-
kchryss
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
11.11 nagyobb akció volt. Minden éveben megígérem magamnak hogy a 11.11 akció elejére odafigyelek, mégis minden évben lekésem a jó ajánlatokat. Pár nap után ahogy fogy a készlet elég gyorsan emelik az árakat.
Például xiaomi pad 7 (8/128) az első napokban 88e ft volt 14e ft-os kuponnal, tehát 74e ft, most 96e ft és 10e ft-os kupon van hozzá vagyis 86e ft. Így is a magyar ár alatt van, de azért jobb lenne a 12e ft-tal olcsóbb áron. -
Csabcy
tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
mi.com, van hozzá még 10%-os kupon.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
Elindult az Ali- Black Friday, valami 5-10%-al is olcsóbb kuponnal.
-
Bigemperor
senior tag
Androidos tabletet vadászok én is,bízom benne hátha lesz még BF valamelyikre,főleg a Redmi Pad 2 Pro tetszene, meglátjuk. Nem tudom melyik helyről lehet még várni,elkezdte a gyártói website pl. a napi akciókat,ami két napig volt összesen.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Ma rendeltem egy Redmi Pad 2-őt.Szerintetek hol érdemes beszerezni hozzá billentyűzetes tokot és ceruzát?
-
Delirious
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy gyárilag magyar billentyűzetet csak a Lenovo forgalmaz (matricázás és egyéb házi barkács köszi nem érdekel!) Xiaomi Tab 7 billentyűzet gondolom nincs magyar. Köszi!
-
Joao
tag
Sziasztok!
Szüleimnek keresek 10” körüli androidos tabletet, alapvetően böngészésre, családi fotók, videók nézegetésére. Semennyire nem vagyok képben, tabletem és androidos készülékem 12 éve volt utoljára, így preferenciám sincs
A keret max 100-120k, köszönöm a segítséget! -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
-Maci-
üzenetére
Biztosan ezt vetted?
M-Pen model: AF62Ahogy elnézem, alig 10 különböző stylusa van a Huaweinek:
https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us00737675/ -
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Adott egy öreg Huawei Mediapad M5Pro tablet.
Megvettem a hozzá való tollat, de nem működik. A tabi beállításai között nincs ott a toll a kisegítő lehetőségek között. Gondolom ennek hiánya miatt nem kezeli a saját tollat.Kérdések:
-Létezhet ehhez valami plugin, vagy letölthető csomag, ami belerakja a menübe?
-Tudna valaki adni egy leírást, hogy hogyan kell ezt a tabit megrootolni és másik ROM-ot telepíteni rá? Mert akkor megpróbálnék olyat keresni, amiben benne van a funkció.
(Gondoltam, hogy márkán belül lehetnek közös dolgok, mint pl hogy hogyn kell ROM-t cserélni stb.)
Köszönöm szépen előre is.P.S.
A tabi saját topikjában próbálkoztam már.
Illetve más régiókban a látottak alapján működik ez a toll, kezeli a tabit. Szóval 99%, hogy szoftveres a gond. -
kchryss
veterán
Sziasztok!
Ahogy nézem a nagy 11.11-es leárazásokról már lemaradtam. Ha be tudtam volna váltani az aliexpresses pontjaimat akkor 60e alatt kijött volna a xiaomi pad 7. Pár napja még 10-15e ft-tal olcsóbb volt mint most. Vajon várható még nagy leárazás fekete péntek akcióban?Médiafogyasztásra, netezésre kéne tablet 11-es méretben. Prioritás a minél jobb kijelző.
Wifi elég, mobilnet nem szempont. Kamera szintén lényegtelen milyen, úgysem használnám. Hangminőség sem fontos mert bluetooth fejessel vagy hangfallal használnám. Jack csatlakozó azért jó lenne ha lenne rajta.
Külföldi rendelés is játszik.
Kb 50 ezer ft-ból mi számít jó vételnek a fenti szenpontok alapján? Milyen modellekre keressek rá? -
cs.zs.
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Ugyanolyan felhasználás mellett nyilván ebben is a 70 mini Ultra nyerne, hiszen abban van legnagyobb akku.
60 mini Pro/turbo 5500mAh,
70 mini Pro 6050 mAh,
70 mini Ultra 7300 mAh -
cs.zs.
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Szia,
nagyon jól sorba raktad, a kérdés csak az, hogy mire van szükséged?
60 mini pro 8GB ram, MTK, 4G sim-slot, 60Hz kijelző
60 mini turbo 8GB ram, Snapi 6 gen 1, játékhoz jobb, erősebb, 60 Hz itt is,
70 mini pro egy újabb MTK, 8GB DDR5 ram, 4G sim-slot, 90Hz kijelző, wifi6,
70 mini ultra 12 GB ram, 2560x1600 144Hz kijelző, Snapi 7+ gen 3,
azaz a legolcsóbb "igazi gamer" kis tablet
Tehát? -
blueye
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Ha elég a Wifi és szánsz rá annyit akkor 70 mini ultra, ha kell a 4G akkor 70 mini pro
-
scott_free
senior tag
Üdv,
van egy Alldocube M8-am, amit lecserélnék egy újabbra. Maradnék a márkánál, az alábbi típusok között mekkora különbség van teljesítményben, akkuidőben?
--> iPlay 60 mini pro / 60 mini turbo / 70 mini pro / 70 mini ultra
(ahogy most nézem az árakat: 38e / 46e / 49e / 88e)Megéri a felárat valamelyik az elsőhöz képest?
Köszi!
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Pad 7 Pro -nak a Matte Glass verziójához van kérdésem.
1. A színek dinamikája és az élesség ugyanolyan ezen, mint a sima Pad 7 Pro-n?
2. A Matte Glass verzióra ha edzett üveg védőt rakunk, akkor elveszítjük a matt üveg előnyeit? Van-e hátránya annak, ha a Matte Glassra plusz védőréteget teszünk?A tabletet kültérben nem tervezem használni, csak bent, és rajzoló sem vagyok, tehát stílust nemigen használok, és kézzel írt jegyzeteket sem fogok ráírni.
-
diegho
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de a redmi pad 2 csak a redmi pencil-el fog működni, vagy lehet hozzá bármilyen univerzális tollat venni?
-
orsolyka
csendes tag
válasz
Csigavair
üzenetére
Hmm, ráadásul a mi.com-on most 90ezer a Pad 2 Pro (a 6+128). Bár inkább kevesebbet terveztem költeni, mint 90ezer, a Lenovo kicsit impulzív vásárlás volt, meg hogy majd kitalálom, átvegyem-e. Arra, amire én használnám, gondolom elég lenne a sima Pad 2 is, vagy a filmekhez jobb lehet a Pro?
-
cs.zs.
veterán
válasz
orsolyka
üzenetére
A Lenovo Tab Plus-nak rendre jó értékelése van, a 8-hangszórós JBL hangrendszere nagyon ütős. Nekünk egy kisebb van itthon, 4-hangszórós Tab M10 Plus 3. gen, és ennél is tapasztalom a prémium hangzást.
A Redmi Pad 2-nek jobbak a specs-adatai. Nagyobb felbontás, nagyobb akku. Hogy ezzel együtt jobb-e, azt nem tudom.Ha az anyagi helyzeted megengedi, akkor internetes rendeléssel szerezd be mindkettőt, és van 14 napod hogy az egyikbe jobban beleszeress mint a másikba...
Aztán az egyik visszamegy
Magánemberként kell rendelni!
Adószámos, céges vásárlásnál nincs 14 napos elállási jog!
-
orsolyka
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni két tablet között, segítenétek benne? Jellemzően filmnézésre és netezésre használnám.
Tegnap a BF-en elcsíptem 90ezerért a Lenovo Tab Plust, ami alapvetően tetszik, de elbizonytalanít a gyengébb kijelző. És elgondolkodtam, megvegyem-e inkább a Xiaomi Redmi Pad 2-t 68ért.
Ti mit javasolnátok? Köszi szépen!
-
Dr.NX
Topikgazda
Én is csak azért vettem inkább Xiaomi Pad Mini-t, mert valamivel könnyebb és a kijelzője nagyobb fénysűrűségű.
Cserébe lemondtam a gariról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont ott az értékelések mind csehországból vannak írva. gondolom az alza a cseh oldalt fordítja át nekem németre. lehet bevállalom ezt mégis, mert ha van gari akkor oké, ha nincs akkor olyan mintha az aliexpresszről rendeltem volna.
geoblocking vagy minek hívják. csak akkor minek van az európai unió..a nagy dicső vámunió
De
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
a linket és a figyelmeztetést!