Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmsegri
csendes tag
válasz
Csabcy
üzenetére
mi.com-os global oldalon a redmi pad 2 pro áttekintésben szerepel a matte glass version. A magyar oldalra váltva minden ugyanaz, de ez a rész hiányzik. Szerintem itthon, de lehet hogy egész Európában nem forgalmazzák matt kijelzővel.
Persze akkor lehet, hogy megveszem mondjuk aliexpressen... -
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Eddig bejövős a REDMI Pad 2 Pro 5G.
Jó nagy, vagyis nem kicsi.
Gyorsan belaktam amivel kell, + amire szükség lehet.
Szerintem jó lesz, amire vettem.
Töltésnél szuper-gyorstöltést ír ki azzal a töltővel, amivel elsőre töltöm.
Van ennél gyorsabb Xaomi-n, vagy ez akkor optimális neki?
Nálam a töltés nem versenyfutás.
-
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Szerintem kell legyen GPS a wifi-s verzióban is.Akkor hogy navigálsz vele, ha töltesz rá offline térképet?
És tényleg nincs. Jó, h az 5G-t rendeltem meg.
Google AI válasza, ami tudjuk, h tévedhet, de ez vszínű így van."A Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi verziója nem rendelkezik beépített GPS-vevővel. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos, önálló GPS-navigációra, mely műholdak jeleit használja, nem alkalmas. A helymeghatározást hálózati adatok alapján végzi, ami kevésbé pontos. Általánosságban elmondható, hogy nem minden Wi-Fi-s táblagép rendelkezik beépített GPS-szel. A GPS-chip beépítése általában a mobilhálózati (cellular) változatok kiváltsága, amelyek mobiladat-kapcsolattal is rendelkeznek. A helymeghatározás működése Wi-Fi-s táblagépeken Mivel a dedikált GPS-chip hiányzik, a Wi-Fi-s táblagépek a következő módszereket használják a hely meghatározására, de ezek pontossága és megbízhatósága korlátozott:Hálózati helymeghatározás: A táblagép a környező Wi-Fi hálózatok és mobilhálózati tornyok alapján próbálja megállapítani a pozícióját. Ehhez internetkapcsolat szükséges.A-GPS: Az Assisted GPS (támogatott GPS) a mobilhálózati adatok segítségével gyorsítja fel a GPS-vevő műholdkeresését, de ehhez is szükség van mobilhálózati kapcsolatra. A Xiaomi Redmi Pad Pro 5G-s verziója támogatja az A-GPS-t.
Külső kiegészítők: Ha pontos GPS-funkcióra van szükség, egy külső, Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható GPS-vevővel lehet bővíteni a Wi-Fi-s táblagépet."
Ezt nem gondoltam volna.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Csabcy
üzenetére
Igen, a Pad 2 Pro most olyan 98 ezer körül van. A procitól tartok, nem szeretném, ha hamar belassulna. Igaz, csak filmeket és tévét néznék rajta, ezért is gondolkodom, hogy a nagyobb kijelző vonzóbb lehet-e ezen a téren. Viszont a Pad 7 jobb felbontású. 5g verzió csak a sim befogadásában különbözik ugye?
-
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Ha véletlen mégsem jön be, mennyire egyszerű itt a visszaküldés?
Mennyire szőrözősek, ha el akar állni az ember 14 napon belül?
Nem szoktam ilyennel élni, inkább előre jól megrágom, és csak ha biztosan tudom, h mit veszek, akkor rendelek.
Van esetleg vkinek ilyen tapasztalata velük?
MediaMarkt múltkor egy online rendelt okosórát nem akart visszavenni, mert h higiéniai termék. Mikor átvettem, direkt megkérdeztem, h ajándék lesz, ha nem tetszik visszahozhatom-e. Akkor persze mindent (is) megígérnek, csak vidd. -
naja
aktív tag
válasz
Csabcy
üzenetére
Köszi szépen, ezt nem is tudtam! Amúgy a szürke import kellene, hogy zavarjon engem? Mindegy hol veszem a két évet meg kell adniuk. Végül is mindenki ugyanott szervizelteti, nem?
Jól látom, hogy magyar kiosztású billentyűzetes tokról ne is álmodjak?
A ceruzát meg majd lengyel Aliról berendeljük, úgy 16k-ba belefér.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Dimensity 6300 5G van a Vivo telefonomban. Tökéletes, mindent megcsinál, nem akad, nem szenved. Alap dolgokra simán ajánlom.
Igen, drágább mint a 4G-s Redmi, de az ár/érték-aránya a tartozékok miatt is, és az országosan elérhető Telekomos gari miatt is
kb rendben van.
Ezért írtam úgy hogy korrekt ajánlat. Szerintem megéri a néhány x 10.000 pluszt, de aki ezt nem áldozza rá, a Redmivel is jól járhat.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Szia,
ha még nem vettél semmit,
érkezett egy korrekt gép a Telekomhoz.
Lenovo IdeaTab 5G 8/128GB (+ MicroSD akár 2TB-ig)
11" 2560*1600 90Hz IPS 500nit,
billentyűzetes tokkal, érintőcerkával csomagolva.
TB336ZU, az android 16-ot biztosan megkapja,
bizt. frissítés 2029 augusztusig
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX