Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
A certified original nem garancia semmire, simán megadják a csalóknak is. Én láttam az elmúlt napokban sok olyan hirdetést amiről ordított hogy csalás mégis ott volt a certified original jelzés. Ha rámentél az értékelés kommentekre azt lehetett látni hogy sok 5*os komment van de mind egy napon érkezett (botok), 1*osakra szűrve pedig mind azt írták hogy nem eredeti terméket kaptak.
Én is sok jó cuccot rendeltem már aliról de csak az alacsony árfekvésben.
Ilyen drága terméket csak alapos ellenőrzés után szabad megrendelni. Meg kell nézni az eladót is, ha régebb óta fent van már, magas az értékelése, és európában van bejegyezve, akkor szinte biztos hogy eredetit küldenek. Vannak olyan eladók amiken látszik hogy egy-egy kínai nagy márka hivatalos forgalmazói, azok a legbiztonságosbbak. De még ilyenkor is kérdéses hogy mi van ha a futár elkeveri a csomagot, vagy ha garanciáztatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX