Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nos nekem a alldocube iplay60 nem jött be. újraindulgat, illetve most egy negyed órája folyamatosan újraindult. aztán abbahagyta. gyorsan nyomtam neki egy resetet és holnap küldöm vissza a feladóhoz.. most tudnám, hogy merrefelé keresgéljek mnásik tablet után.
valami hasonló kellene, böngészni, youtubozni illetve kisgyereknek a cicás játékaihoz. de jó lenne, ha a szemünk nem káprázna már fél óra után.
-
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá
-
A Lenovo yoga pad 13 megér 500 ercsit? Azt írja az amazon hogy a normál ár 750 € lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest