Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nos nekem a alldocube iplay60 nem jött be. újraindulgat, illetve most egy negyed órája folyamatosan újraindult. aztán abbahagyta. gyorsan nyomtam neki egy resetet és holnap küldöm vissza a feladóhoz.. most tudnám, hogy merrefelé keresgéljek mnásik tablet után.
valami hasonló kellene, böngészni, youtubozni illetve kisgyereknek a cicás játékaihoz. de jó lenne, ha a szemünk nem káprázna már fél óra után.
-
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá
-
A Lenovo yoga pad 13 megér 500 ercsit? Azt írja az amazon hogy a normál ár 750 € lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Automobilista 2
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest