Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszi a tippet!
Jónak tűnik a táblagép, erősen elgondolkodok rajta :-) Ráadásul jóval könnyebb, mint a Lenovo Tab Plus - ez is fontos.
(Bár a Xiaomi nekem olyan háááát kategória sajnos szoftveres szempontból, mert amúgy jól összerakott volt minden, ami eddig a kezemben volt: de a lányaimnak volt valami Redmi 3x jó régen, ami katasztrófa volt szoftveresen szerintem, az apósnak meg úgy 2 éve van valami Xiaomi telefonja, néha frissítem stb., de nekem még mindig fura ;-)
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ok.Mondjuk a 4-5g elérés nem s fontos. Wifi-ről használm.
Oled ebben az ársávban nincs.ips 120hz. és magas ppi.
8/128, 8/256 max ennyiért.
soc Snapdragon 7 Gen 2, MediaTek Helio G100-Ultra, Qualcomm Snapdragon 695, Mediatek Dimensity 7050, MT8781(Helio G99) .Na itt akadtam el, választani kellene.
Köszönöm a segítséget.
-
Pano
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Igazából csak a rendszer mérete okozza nekem a fejtörést (samsung tab), hogy mennyire várható, hogy meghízik a hosszútávon a cacheléstől meg az updatektől (amiket eltárol).
Én magam nem vagyok nagy tárhely faló hordozható eszközökön. Max telefonnál szoktam kicsit nagyobbat választani, mert már lassan minden bolthoz meg tevékenységez is külön app kell. -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
A yetteltől akartam rendelni tegnap, de nem engedte vmilyen hibára hivatkozva.
Nem is arról van szó, hogy "kellene bele", de szerintem egy 100k tablettől már elvárná az ember, ami a 90 évek végén már a telefonokban is benne volt. Jó dolog a feedback, gombnyomáskor, lezáráskor, passziánszozáskor.
Ugyanígy jártam meg, a Samsung A9 tablettel, a kis változatban pl nincs mágnesszenzor, ergó amikor behajtod-kinyitod a tokot mindig neked kell felébreszteni. Nem halsz bele, de azért alap lenne már ebben a kategóriában is. -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Az igaz, hogy nincs benne vibrációs motor, ergó semmi rezgés nincs a tabletben?! Mert így eléggé dealbreaker, még ha tollat-billentyűzetet is adnak hozzá.
Redditen is és egy indiai youtube videóban is ezt mondták...kiállítva nyilván sehol nincs, nem lehet kipróbálni.
edit:
[Vibration Motor No support] -
fabokf
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Csinosnak csinosak, erősnek is erősek, engem csak a szoftveres oldaluk aggaszt, abban valahogy mindig a konkurencia mögött voltak
ezért is lett 2 eve Rog Phone 6-om RedMagic helyett
Megkerestem közben a levelet, EU-n belül a Klarna-n keresztül lehet részletre megvenni (valami hasonló volt a Mobvoi-nál is, amikor az oraikat néztem) de még nem mentem bele, mert gondolom checkout reszen lehet kiválasztani de ezzel még várok
-
fabokf
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
A 16/512-es el van már téve kivánságlistára, csak most gondok támadtak meló körül, így amíg azt nem tudom rendezni nekem kedvező módon, addig nem merem elhozni részletre...de amint sikerül, már szedem is össze hozzá a papírokat
Az Astra is erdekelt volna de ugye az idehaza nem kapható viszonteladónál, az egy összegű fizetés meg egy darabig még nem járható út
mondjuk pár honapja kaptam tőlük hírlevelet és abban volt valami arról, hogy elvihető tőlük reszletre is de még nem néztem meg, az miképp is működne... -
headhunter
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
SIM mind a kettőben van vagy létezik csak wifi-s verzió is?
One oldala eléggé hiányos.Lenovo Idea Tab + pen
Honor Pad 10 5G + billentyűzet (EN)
Telekom viszont SIM-es típusnak írja.Lenovo Idea Tab 5G 8 + 128 GB + keyboard + pen
SIM-kártya típusa: nano SIM
5G-képes: igen
Honor Pad 10 5G 8 + 128 GB 5G + billentyűzet (ENG)
SIM-kártya típusa: nano
4G-képes: igen
5G-képes: igen -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szia,
Jól érzem, hogy a különbség a Redmi Pad 2 és a Lenovo Ideatab közt nagy vonalakban:
4G vs 5G
Billentyűzet
Toll
+40k HUF? - mert ezek alapján inkább a Pad 2 tűnik a jobb választásnak
A Redmitől egyedül a sok bloatware miatt félnék, akinek van, megosztaná légyszi hogy mennyire van tele reklámmal? -
Csabcy
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszi a segítséget, most nagyon erre hajlok:
[link] Redmi Pad 2 4G 256GB 8GB
Bár most felmerült közben a Redmi Pad pro, vagy ha elkezdenék forgalmazni a Redmi Pad Pro 2 5G is, bár még 5 G-st csak olvastam, eladót még nem láttam.
Mindenesetre valahol megnézem, hogy melyik méret fekszik jobbam a 11" vagy a 12,1". Aztán agyalok.
Mondjuk érdekes mert mintha a Pro-kra nem járna annyi támogatás.
Köszi:
Cs -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cs.zs.
üzenetére
Vagy Aliról:
Xiaomi Redmi Pad 2 4G -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem egyszerűbb natív reklámmentes Revanced Youtube appal?
Böngésző is tud kikapcsolt képernyővel lejátszást? -
VMatteo
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Ez az Alldocube eléggé ismeretlen márkának tűnik nekem, hogy kap ez később frissítést?Vagy inkább hogy nem?

Brave böngészőt megnézem, szintén köszi!
Az alternatív youtube-okkal az a baj, hogy nem vagyok bejelentkezve, emiatt mindig ki kell keresnem amit alapból feldobna. -
naja
aktív tag
-
lowzor
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
12GB-nál jobban terjeszkedik.
Minden app bezárása után: [kép]
Szokásos appok háttérben futásával: [kép]
Ettől függetlenül 6 giga ramos tabot biztos, hogy nem vennék.
Sőt a húgom 8 giga ramos Xiaomi Pad 7-esénél is érzékelek néha megakadásokat/bedadogásokat, és a multitasking sem olyan smooth, mint egy 12 giga ramos tabnál. -
lowzor
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Megnézem majd esetleg boltban ki lehet-e próbálni, de látatlanban a képarány még mindig túl hosszúkás, a méret meg túl nagy. Az feltételezem már csak rossz beidegződés részemről 10 évvel ezelőttről, hogy a Mediakek processzorok minden szempontból "eh" élményt adnak a Qualcomm társaikhoz képest?
A második hozzászólásban linkelt Yoga Pad, na az már sokkal jobban tetszik! Kíváncsian várom én is, hogy mikor érkezik, ha valaha érkezik.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cs.zs.
üzenetére
Igen, szerintem a 60 Mini Turbo lehet a legjobb játékra.
Alin a ALLDOCUBE Overseas Store-ból vettem, kerestem hozzá kuponokat, azzal volt 53 ezer a 70 Mini Pro. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Azért sem a redmi sem a samu nem egy középszint, inkább belépőszint, főleg hogy a Mediatek chip a samuban 12nm-es. Jézus, mennyinél járunk most? 3-4nm?

4G/LTE felesleges otthoni használatra szvsz (persze most rólam van szó).
A Legion Gen 2. valóban jó lehetne, ha nem ismerném a Lenovo-t, hogy tojni fog a frissítésekre, egy samsung legalább ad 3-4 verziófrissítést, a Lenovo-ból ezen a szinten max kettőt nézek ki.

Főleg úgy, hogy ott a Gen 3 és a Gen 4 is, persze a 4-est is kérdés mikor méltóztatnak behozni az EU-ba hivatalosan...
3-ast is alig kapni valahol, és ahogy írtam drága.
A Xiaomi Pad 7 tök jó lenne, ha nem lenne nagy
Sajnos tényleg, a 11" ülve kézben tartva vagy neadjég fekve aztán tényleg találos sebet tud ejteni elbóbiskolás esetén 
-
Ciccuka
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Redmi Pad SE 8,7 4G
ezzel az az egyik probléma, hogy EMMC 5.1 rendszerű UFS helyett (manapság legalább UFS 2.1 legyen)
kijelző felbontása kicsi, így PPI érték alacsony
ezek miatt az árazása kedvező viszont
belépőszintet célozza meg
gyereknek játszósnak még jó lehetAzért egy 5 éves Poco X3 NFC-hez képest ne legyen már gyengébb semmiben egy mai általános használatú Tablet vagy Phablet szerintem.
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Rohadtul nincs normális, mondjuk úgy középszintű 9" környéki tab itthon, a Lenovo Legion inkább gamer vonal, és drágán mérik, főleg ha bejön a Gen 3. és a Gen 4 rendesen, 180k fölött lesz, alatta mi van? gyerekeknek szánt bohócságok.
Vagy veszed az említett aldocube dolgokat, amiken a rendszer lehet elmegy, de hogy rendes frissítést nem kapsz rá, biztonságiakat és egyebeket, az eléggé sanszos, innentől mit csináljon az ember... -
laychi
veterán
-
-
beller
aktív tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszönöm neked és Dr.NX válaszát. Azt hiszem, hogy eldőlt a dolog a Honor mellett, mert ennyi pénzért verhetetlennek tűnik. Billentyűzetet nem akartam venni, de ha adják hozzá az kedvező. Méretben12-13 col körül gondoltam, bár a mostani 10 sem rossz, de a szemem az évekkel nem javul. Mégegyszer köszönöm nektek.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cs.zs.
üzenetére
Lehet javasolni, persze!
Nyilván ezt én így önkényesen szerkesztgetem legjobb belátásom szerint, meglehetősen szubjektív.Korábban benne is volt ez a Lenovo.
Vissza már nem fogom rakni, ahhoz már túl öreg, kifutó modell.
Ettől persze még igaz erre is, hogy jó áron jó vétel lehet.A fő bajom a Lenovokkal a követhetetlen modellszám és modellnév.
Teljesen belezavarodtam a különböző régiókba szánt nevekkel, emitt Tab Plus, amott Pad Pro, de a következő évben a P11 Pad Plus ami megegyezik a Tab Pro Gen 2-vel...ááááááááá! -
rwin5
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Pont most olvastam a hozzászólásokat, ott akadt meg a szemem a korábban említett Honor Pad 9-en, szerintem ez nekem is jó volna.
Még összehasonlítom azzal amit Dr.NX írt Xiaomi 7 pro-t, de szerintem az már az én pénztárcámnak magas (nem akarok ilyen sokat rászánni
). A Honor viszont pont jó volna.
Ahogy öregszem egyre kevesebb türelmem van a telefont nyomkodni, a mostani 6.1-es a korábbi 6.7 helyett is már élvezhetetlen azokra amit fent írtam.
Van egy 13.3-as meg egy 15-ös laptopom, szóval a 11-es 12-es képernyő lesz nálam a befutó.Játék szempontból csak a várépítős clash of clans-ra, és hearthstone-ra használnám, ahol pont az az előny, ha egy kicsit nagyobbacska, meg a filmnézésre is előnyös.
MÁV-on szoktam utazni, de ott nem szívesen veszem már elő az elektronikus cuccaimat
Így abba nem szól bele.
Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja?
szerk: ha már friss frissítés, akkor átnézem az összefoglalót ismét
-
marcee
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
Köszönöm a segítséged! Utánanézek ezeknek, bár első keresésre több ezek közül régebbi modell és nem kapható már.
Illetve nem vagyok biztos benne, hogy a dual BT elegendő képesség-e. Nekem például Oneplus 8 Pro telefonom van, 13-es androiddal, arra tudom csatlakoztatni egyszerre a két BT fejhallgatót, de ha elindítok lejátszást, akkor csak az egyiken szól, ha lejátszás közben átkapcsolom a kimenetet a másikra, akkor azonnal átvált arra, de az első elhallgat. Csatlakozik egyszerre a kettő, de nem tudom mindkettőre küldeni a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezért is lett 2 eve Rog Phone 6-om RedMagic helyett
mondjuk pár honapja kaptam tőlük hírlevelet és abban volt valami arról, hogy elvihető tőlük reszletre is de még nem néztem meg, az miképp is működne...

Dr.NX