- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz
cs.zs. #95745 üzenetére
Köszönöm neked és Dr.NX válaszát. Azt hiszem, hogy eldőlt a dolog a Honor mellett, mert ennyi pénzért verhetetlennek tűnik. Billentyűzetet nem akartam venni, de ha adják hozzá az kedvező. Méretben12-13 col körül gondoltam, bár a mostani 10 sem rossz, de a szemem az évekkel nem javul. Mégegyszer köszönöm nektek.
-
válasz
cs.zs. #95753 üzenetére
Lehet javasolni, persze!
Nyilván ezt én így önkényesen szerkesztgetem legjobb belátásom szerint, meglehetősen szubjektív.Korábban benne is volt ez a Lenovo.
Vissza már nem fogom rakni, ahhoz már túl öreg, kifutó modell.
Ettől persze még igaz erre is, hogy jó áron jó vétel lehet.A fő bajom a Lenovokkal a követhetetlen modellszám és modellnév.
Teljesen belezavarodtam a különböző régiókba szánt nevekkel, emitt Tab Plus, amott Pad Pro, de a következő évben a P11 Pad Plus ami megegyezik a Tab Pro Gen 2-vel...ááááááááá! -
rwin5
őstag
válasz
cs.zs. #95747 üzenetére
Pont most olvastam a hozzászólásokat, ott akadt meg a szemem a korábban említett Honor Pad 9-en, szerintem ez nekem is jó volna.
Még összehasonlítom azzal amit Dr.NX írt Xiaomi 7 pro-t, de szerintem az már az én pénztárcámnak magas (nem akarok ilyen sokat rászánni). A Honor viszont pont jó volna.
Ahogy öregszem egyre kevesebb türelmem van a telefont nyomkodni, a mostani 6.1-es a korábbi 6.7 helyett is már élvezhetetlen azokra amit fent írtam.
Van egy 13.3-as meg egy 15-ös laptopom, szóval a 11-es 12-es képernyő lesz nálam a befutó.Játék szempontból csak a várépítős clash of clans-ra, és hearthstone-ra használnám, ahol pont az az előny, ha egy kicsit nagyobbacska, meg a filmnézésre is előnyös.
MÁV-on szoktam utazni, de ott nem szívesen veszem már elő az elektronikus cuccaimatÍgy abba nem szól bele.
Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja?szerk: ha már friss frissítés, akkor átnézem az összefoglalót ismét
-
marcee
addikt
válasz
cs.zs. #95722 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Utánanézek ezeknek, bár első keresésre több ezek közül régebbi modell és nem kapható már.
Illetve nem vagyok biztos benne, hogy a dual BT elegendő képesség-e. Nekem például Oneplus 8 Pro telefonom van, 13-es androiddal, arra tudom csatlakoztatni egyszerre a két BT fejhallgatót, de ha elindítok lejátszást, akkor csak az egyiken szól, ha lejátszás közben átkapcsolom a kimenetet a másikra, akkor azonnal átvált arra, de az első elhallgat. Csatlakozik egyszerre a kettő, de nem tudom mindkettőre küldeni a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest