Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Hoppácska, a Lenovo Legion Tab 2025 16/512GB is fantasztikus áron van!
Lenovo Legion Tab 2025 tablet, ZAEF0078GR, Snapdragon 8 Gen 3, 8.8" 2.5K (2560x1600), 16GB RAM, 512GB, Wi-fi, Eclipse Black, FOLIO CASE + GLASS FILM
168.900 Ft -
cs.zs.
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Az adott termék emag-os linkjében benne van a cikkszáma: ZAFM0052GR.
Ezt beütöd a psref.lenovo.com oldalon a keresőbe, megkapod a termék részletes specs oldalát. Ez egy TB336ZU. Ha átlépsz erre az oldalra, akkor itt letekersz az Idea Tab TB336ZU-hoz, és láthatod, hogy az Android 16-ot még biztosan megkapja, biztonsági frissítései pedig 2029.aug.1-ig lesznek. Az még ~4 év.
Dimensity 6300-at használok a Vivo V50 Lite 5G telefonomban, amit szeretek.
Magyar billentyűzetet sehol nem fogsz külön találni, de ez ne tántorítson el, török vagy héber nyelvűt is megvehetsz, mert ez pl innen orvosolható. [kép] [kép] [kép] [kép]
-
Tomi0703
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
Procitól félek picit, meg a támogatás hosszától.
Látom Telekomnál van hozzá magyar billentyűs tok. Kerestem önmagában ezt a tokot, de nem találom sehol.
Még használt S szériás Samukat nézegetek, de nem adja ki árban.Köszi!

#96493 Dr.NX:
Tegnap délután még talán volt. Én délelőtt rendeltem, mondom majd délután utánanézek a tabletnek.
-
Csigavair
tag
Tegnap én is beszereztem egy redmi pad 2 pro 8/256-ot. Eddig elégedett vagyok vele. Ami egy kicsit fura, hogy hatalmas az ipad után, de majd megszokom.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ez jelentős árkedvezmény, igazi feketepéntekes ár. 90-100.000 Ft körül van az átlagára. Nem igazán fogsz jobbat találni.
Vedd az 5G simkártyásat! Ma még nem kell, de holnap lehet hogy igen. Ha nő az 5G hálózatok lefedettsége (márpedig növekszik) egy 5700-6500 Ft-os korlátlan adatkártyával kiváltható a lakás vezetékes internete és a mobilod internete is. A mobilod/tableted pedig = a routered... -
Tomi0703
addikt
Hali!
Mennyire jó vétel egy Lenovo Idea Tab 256GB 5G tokkal és tollal 62k-ért?
Vagy 51k-ért a wifis, 128 gigás verzió?Legolcsóbb használható tabot keresem. Főleg böngészésre. Van ennél jobb ezzel a 60k-s max kerettel? Inkább újban gondolkodnék, külföldi rendelés is szóba jöhet. Sim kártya megléte egyébként nem fontos, wifissel is el lennék. Kijelző mérete is kb mindegy.
Egyébként mennyire használható a Lenovo tolla mondjuk jegyzetelésre? Öcsémnek Samu S9 FE-jük van, azzal teljesen jól el lehet rajta írogatni. Ők egyetemen ebbe írják a jegyzeteiket.
Köszi.

-
cs.zs.
veterán
Tökre az az érzésem, hogy itt valami szuperkamu vagy szupergagyi dolog van a háttérben.
1.,
Nem tudják leírni azt, hogy Antutu-ban 1.600.000 pontot hoz? (sem a nevet, sem a számot? ATUTU 160,0000)
2.,
Monitorhoz párosítva mutatják, de az USB 3.0 mellé nem írják ki, hogy DisplayPort, vagy Video Out? A 96477 hsz-ben épp ezt írtam le.
3.,
PD 20 watt töltést írnak, de A-C kábel van a csomagban. A PD-töltés mindig is C-csatiból indult, ezért a PD- és PD/PPS-töltésű eszközökhöz mindig C-C kábel van a csomagban (Samsung, iPhone, NothingPhone, GooglePixel). [kép] [kép] -
Dr.NX
Topikgazda
A Banggoodról ismerős Headwolf márkának is jelenik meg 8,8" gamer tabletje:
Headwolf Titan 1
Dimensity 8300 12GB/256GB
2560x1600 144 Hz
4G kapcsolat, USB 3.0
6500mAh akku
208x129x7.9mm
325g450 USD-nek írja, de fog ez még lejjebb menni.
-
xeon forever
addikt
-
deadbody
tag
válasz
diegho
üzenetére
Ha külföldi beszerzés is játszik akkor:
Alldocube iplay 60 mini turbo
Volt ilyenem, jó kis gép árához képest. -
diegho
nagyúr
12 éves lánynak szerintetek 11" tablet nem túl nagy?
3 gép között vacilálok:
Honor x8a 4/128
Redmi pad SE 4/128
Redmi pad 2 4/128 vagy 8/256Sajnos 50-60k körül nincs 8GB Rammal 10" alatt semmi.
-
Dr.NX
Topikgazda
Emag Black Friday, néhány jobb ár:
Samsung S10 Lite 105 ezer Ft
Xiaomi Pad 7 100 ezer Ft -
Ciccuka
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Izopropil alkohol az azért nem jó, mert nem hab alapú. (egyébként van itt olyan is).
Alza Foam Cleaner nem olyan jó minőségű, mint a fenti T'nB (az a méretéből adódóan praktikus is volt és járt hozzá kendő is, viszont itthon nem tudom hol kapható).
Ezt még nem próbáltam, de lehet ez se jobb sokkal: Alza LCD/TFT/PLASMA CleanerA papír zsebkendő karcol még ha puha is (az olcsóbb nedves szemüvegtisztító kendők is hosszútávon ilyenek).
Egyébként a mostani TV OLED kijelzőket elvileg nem tanácsos LCD tisztítószerekkel letörölni.
-
-
kp78
veterán
Ezt találtam a mi.com-on róla
"Wi-Fi 6
*A Wi-Fi 6 képesség az adott régióra vonatkozó elérhetőségétől és a helyi hálózati támogatástól függően eltérhet.*Wi-Fi-csatlakoztathatóság (beleértve a Wi-Fi-frekvenciasávokat, a Wi-Fi-szabványokat és az IEEE 802.11 szabványban rögzített egyéb funkciókat) a regionális elérhetőség és a helyi hálózati támogatás függvényében eltérő lehet. A funkció OTA révén adható hozzá, amikor és ahol lehetséges."Akkor ezt nekem kell vhogy hozzáadni?

Telekom optikai net, a Telekomtól kapott gyári eszközzel (Sagemcom).
Eddig minden eszköz amit hazahoztam ette az 5GHz-es netet róla, csak ez nem. -
kp78
veterán
Az lehetséges, h a REDMI Pad 2 Pro 5G nem ismeri / kezeli a 5 GHz-es wifi-t?
Itthon van 5 és 2,4 is, de csak a 2,4 GHz-et látja / csatlakkozik, a másikat a listában sem hozza. -
cs.zs.
veterán
válasz
asdf74
üzenetére
Szia,
a 3.1, 3.2, stb jelölések leginkább a sebességre vonatkoznak, nem pedig arra hogy a csati mögött lévő vezérlő/hardver mi minden egyebet tud.
Egy 3.0 csatlakozó is lehet DisplayPort, vagy VideoOut-képes, ha olyan hardver van mögötte. Tehát alapvetően ne a sebességet nézd, hanem a specifikációkban keresd a kiemelt részeket!
-
asdf74
tag
Sziasztok!
Androidos (Xiaomi) tabletet vennék.
Fontos hogy külső kijelzőre tegyem.
Úgy tudom Usb3.2-t ki lehet tenni, de most látom már van 3.2 DP 1.4 is.
Xiaomi Pad 7 vs Xiaomi Pad Mini.
Utóbbi kétszer annyiba kerül.
Pad 7-t venném, az "csak" 3.2.
Köszi
-
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Van most valami értelmes ajánlat 40-45k környékén külföldről netezésre? 6 vagy 8 GB ram és IPS kijelző valami értelmes felbontással? 8-11 col között mindegy igazából.
Chuwi Aupad lenne 33 körül de arról szinte semmi teszt nincs. 1-2 komment volt, hogy darabos. -
xXxian
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Valójában a maximum, etil-alkohol esetén, ha csak simán desztillálják (mint mikor pálinkát főznek).
Az IPA nem etil-alkohol, hanem izopropil-alkohol.
Bármelyik jó lehet tisztításra, de ahol a víz korróziót okozhat, inkább IPA.
-
Tabletre fóliát szoktatok használni?
Az előzőn nem volt, én mágneses tokot használok, ami alapesetben csukott állapotban védi a kijelzőt.
De szeretem megóvni az eszközeimet, így most a Pad 7 kapcsán elgondolkoztam rajta.
Csak nem tudom, hogy ekkora képernyőre hogyan lehet felhelyezni normálisan?
Telefonokon is szenvedek vele. -
Oldman2
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Tiszta alkohol[96%+] plusz egy papirzsebkendo szetbontva, minden féle monitort takaritottam vele sok év alatt, es csak ezzel sikerult gyarira letakaritani. Vettem itt HA-n jo par tv-t monitort,tabot amit szinten sikerult felujitani. Gyermekek elol elzarando vegyszer Gyogyszertarban kaphato, pl: [link]
-
Ciccuka
veterán
Vajon hol lehet kapni olcsón ilyen Tablet tisztító habot?
T'nB Foam Mousse Tablet NEECTAB4
All Surfaces Clean 100ml
Made in EU
Létezik általános számítógép és képernyő tisztító hab is, de az általában nem ez a minőség sajnos. A fenti bevált, gyerekjátékra, okosórára, telefonra, stb.Ilyet találtam eddig, de ez nem tudom milyen.
-
tmsegri
csendes tag
válasz
Csabcy
üzenetére
mi.com-os global oldalon a redmi pad 2 pro áttekintésben szerepel a matte glass version. A magyar oldalra váltva minden ugyanaz, de ez a rész hiányzik. Szerintem itthon, de lehet hogy egész Európában nem forgalmazzák matt kijelzővel.
Persze akkor lehet, hogy megveszem mondjuk aliexpressen... -
cs.zs.
veterán
válasz
tmsegri
üzenetére
A gsmarena teszten a Pad 2 PRO matt üveggel szerepelt.
"One more thing, the tablet can be bought with a matte glass on top of its screen (our version), which boosts the visibility in demanding conditions and keeps nasty smudges and fingerprints away" -
Bagira01
veterán
Sziasztok! Netezésre filmezésre Xiami Pad 7 vagy Pad 7 pro lenne jobb, azonos tárhellyel kb 15e különbség van most köztük. Viszont hosszú távra keresek, úgy olvastam a pad 7 támogatása hosszabb.
-
cs.zs.
veterán
Még ha nem is versenyfutás, az egyre nagyobb akkuk miatt egyre nagyobb teljesítményre van szükség. Ebben a Xiaomi/Redmi évek óta nagyon jól áll.
15-20 Wattos töltés egy átlagos telefon 5000 mAh akkujával akár 2-3 órán át elszüttyög, de bánja a kánya, belefér. Ha ugyanez a töltés maradna, egy 12000 mAh akkut nem biztos hogy fullra tudnánk tölteni egy rövid délutánon, vagy éjszakán. -
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Eddig bejövős a REDMI Pad 2 Pro 5G.
Jó nagy, vagyis nem kicsi.
Gyorsan belaktam amivel kell, + amire szükség lehet.
Szerintem jó lesz, amire vettem.
Töltésnél szuper-gyorstöltést ír ki azzal a töltővel, amivel elsőre töltöm.
Van ennél gyorsabb Xaomi-n, vagy ez akkor optimális neki?
Nálam a töltés nem versenyfutás.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tmsegri
üzenetére
Szia,
nézz szét itt,
jó árak vannak, új regisztrációval 10% kedvezménykupont is kapsz.
67500 Ft-ért a Redmi Pad 2 8/256GB kifejezetten jó vételnek számít, és külön tok is van hozzá, azt is vehetsz.
Pad 2: 9000 mAh akku, 11" 90 Hz kijelző, takarékos MTK,
Pad 2 Pro 12000 mAh akku, 12,1" 120 Hz kijelző, erősebb Snapdragon
(33 ezerrel többért) -
tmsegri
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék!
10-12" tabletet keresek, amin csak pdf-eket fogok nézni, illetve néha jegyzetelni fogok. A szempontok a tűrhető üzemidő (6-8 óra legalább) és jó képernyő: matt, és kellően világos akár a kinti használathoz. Tokot és tollat is tervezek venni hozzá. Ezt leszámítva viszont a hardver igényeim nem nagyok. Még színes e-könyvben is elgondolkoztam, csak az 180k+ ebben a méretben, amit sokallok. Jobban szeretném 100 körül vagy maximum 100+toll áron kihozni.
Köszi előre is ha valaki ismer ilyet! -
Vasti74
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Még egyszer köszönöm az ötletet! Nézegettem mi merre hány méter ;-) , és rendeltem egy Redmi Pad 2 8/256 táblagépet meg tokot hozzá a mi-től. Szerintem is ez most árban - tudásban a legjobb, a mérete is jó, szóval remélem örülni fog neki az anyós :-)
A hosszú támogatás - rendszerfrissítés is tetszik benne, mert a Lenovo Tab P12 masinámon most Android 15 fut, de szerintem egy új verzió jön még talán hozzá, aztán el lesz felejtve...
-
lowzor
veterán
Alin kuponnal a Redmi Pad Pro 57k 8/128 kiszerelésben, 62k 8/256-osban: [link]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
snooze
üzenetére
Én is.
Banggoodon csak 256 GB-os 70 Mini Pro létezik, szóval nem teljesen értem te mire gondolsz. -
kp78
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Amúgy mire nem elég 128 GB?
Persze jobb a 256, de az ember a táblagépén nem őrzi a fél életét, mint a mobilján, hiszem elvileg nem a tablettel fotóz.
Akkor mit tárolnak rajta az emberek?
Ez amúgy tényleg érdekelne.
Filmeket pakolnak rá? Torrenteznek rajta? Lehet amúgy vele?
Persze ha számítógép / laptop helyett használja vki, akkor ott gyűlnek a fájlok.
Nekem (száz)ezer éve volt egy Samsung 7"-os tabletem, azon is csak böngésztem, de pár év után mikor belassult sem kellett róla semmit lementenem, mert nem volt rajta olyan dolog.
Kíváncsi leszek a hamarosan megérkező 12,1-es Pad 2 Pro--val mennyire jövünk ki jól a dolgokban, amire vettem.
-
lowzor
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Gyorsan elvitték. Tegnap reggel még raktáron volt >5db, délutánra már megszűnt.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ó, úgy tűnik a OnePlus Pad 2 kifogyott az Alzánál is, így kifutott.
Amazon.de-n van még. -
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Szerintem kell legyen GPS a wifi-s verzióban is.Akkor hogy navigálsz vele, ha töltesz rá offline térképet?
És tényleg nincs. Jó, h az 5G-t rendeltem meg.
Google AI válasza, ami tudjuk, h tévedhet, de ez vszínű így van."A Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi verziója nem rendelkezik beépített GPS-vevővel. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos, önálló GPS-navigációra, mely műholdak jeleit használja, nem alkalmas. A helymeghatározást hálózati adatok alapján végzi, ami kevésbé pontos. Általánosságban elmondható, hogy nem minden Wi-Fi-s táblagép rendelkezik beépített GPS-szel. A GPS-chip beépítése általában a mobilhálózati (cellular) változatok kiváltsága, amelyek mobiladat-kapcsolattal is rendelkeznek. A helymeghatározás működése Wi-Fi-s táblagépeken Mivel a dedikált GPS-chip hiányzik, a Wi-Fi-s táblagépek a következő módszereket használják a hely meghatározására, de ezek pontossága és megbízhatósága korlátozott:Hálózati helymeghatározás: A táblagép a környező Wi-Fi hálózatok és mobilhálózati tornyok alapján próbálja megállapítani a pozícióját. Ehhez internetkapcsolat szükséges.A-GPS: Az Assisted GPS (támogatott GPS) a mobilhálózati adatok segítségével gyorsítja fel a GPS-vevő műholdkeresését, de ehhez is szükség van mobilhálózati kapcsolatra. A Xiaomi Redmi Pad Pro 5G-s verziója támogatja az A-GPS-t.
Külső kiegészítők: Ha pontos GPS-funkcióra van szükség, egy külső, Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható GPS-vevővel lehet bővíteni a Wi-Fi-s táblagépet."
Ezt nem gondoltam volna.
-
Csabcy
tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem amiben nincs 5G abban nincs GPS sem, ha ez szempont, meg a PAD7 talán SD kártyát sem fogad, de más véleményét is kérdezd meg.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Csabcy
üzenetére
Igen, a Pad 2 Pro most olyan 98 ezer körül van. A procitól tartok, nem szeretném, ha hamar belassulna. Igaz, csak filmeket és tévét néznék rajta, ezért is gondolkodom, hogy a nagyobb kijelző vonzóbb lehet-e ezen a téren. Viszont a Pad 7 jobb felbontású. 5g verzió csak a sim befogadásában különbözik ugye?
-
Csabcy
tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szia, nekem PAD 2 Pro 5G 8/256 van, PAD 7 lett volna, csakhogy nincs mobilos változat, ezért az kiesett, meg a pad2 4G-t nézegettem, de hosszú távra lasúnak találtam. Most a mi.com-on érdemes nézelődni, és 10%-os kupont is könnyű szerezni. PAD 2 Pro elvileg 2032-ig kap támogatást Android 20-ig. Féltem, hogy a telefonomhoz képest lassúnak találom (S24U) de normál felhasználásba nem találtam semmi eltérést, minden megy simán. Wifi6, meg az 5G is simán tudja mait a telefon.
-
phoenix1989
addikt
Sziasztok!
Még mindig nem tudtam eldönteni, melyik tablet lenne megfelelő. A Pad 7 és a Pad 2 Pro között gondolkodom. Jó lenne a nagyobb kijelző, de a Pad 7 ereje hosszabb távon kifizetődőbb lehet. Komoly játék nem menne, inkább csak filmnézésre használnám. A frissesség miatt jobban megérné a Pad 2 Pro?
A Pad 7 csomagban a Band 9 Active-val 117 ezer forint.
Őszintén szólva, a OnePlus Pad 2-t vettem volna, de itthon senki nem árulja. Ha lenne akcióban kb. 140 ezer körül, azt venném — nagy kijelző, és az erő is meglenne.
Akinek van Pad 2 Pro, tudna írni pár sort, mennyire használható? Milyen tapasztalataitok vannak vele? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
stigma
üzenetére
Ha kisebb tablet érdekel, a Lenovo Tab 10.1" (TB311FU) a kisebb mérete, kis tömege és 3.5 mm jack kimenete miatt említendő, a gyenge hardver (Helio G85, 4 GB RAM, eMMC tároló miatt kevésbé ajánlott. 4G modell elérhető. - 54 ezer Ft
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Ismerösömnek keresek talábetet az alábbi kritériumokkal:
- új tablet , itthoni beszerzéssel(külföldi rendelés nem játszik)
- méretben max 11", de lehet kisebb is
- Átlagfelahsználás: netezés, Youtube, tartalomfogyasztás, olvasás
- kb FullHD felbontás
- Xiaomi, Huawei / Honor , Lanovo, SAmsung, Oneplus márkák, kínai Teclast,alldocube, stb nem játszik.
- Max keret 60-70kAmiket néztem és befutók:
1. Honor Pad X8a 4GB/64GB : Link
2. Xiaomi Redmi Pad 2 4GB+128GB : Link vagy hivatalos oldal: black friday: Link
3. Honor Pad X9a : Link
Picit ár felett van de ő is lehetne:
- Xiaomi Redmi Pad 2 : Link
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB+128GB : Link [link]Ha buget verziót nézek, akkor Honor Pad X8a 4GB/64GB lenne részemről a befutó, igaz 4GB ram nem sok, de elmegy.
Ha picit többért vennék tabletet akkor mindenképp 6GB rammal szerelt tabletet ajánlanék nekik a Xiaomi Redmi Pad 2 8+256-os hivatalos oldalon: Link 75k.Ti mit ajánltok még ezen kívül?
Választ előre is köszönöm.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
-Maci-
üzenetére
"...De 3 nap az alap fogyesztóvédelmi elállási jog..."
Nem, nincs ilyen, ez marha nagy tévedés.
Internetes rendelés esetén van 14 napos elállási jog, akkor is, ha bolti átvétel - csak internetes rendelés legyen. De ez is csak magánszemélyeknek adatik meg, céges adószámos rendelésnél ez sincs.
Ha a termék gyárihibás/elromlott, akkor 3 napig a boltba is vissza lehet vinni garanciális ügyintézni, másik ugyanolyanra kicserélni, de ez nem elállás. 3 napon túl, avagy a 4. naptól már a szervizt kell hívni, velük lebeszélni.
Ettől függetlenül a bolt saját hatáskörben simán visszaadhatja a pénzt, sztornózhatja a vásárlást, de erre semmilyen jogszabály nem kötelezi. Bárhol lehetnek ügyfélbarát megoldások.
-
abw6291
tag
Sziasztok
Hány hüvelykes legyen a kijelző? Lehetőleg 10-11"
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? Olyan 30.000 nagyjából/a legolcsóbb ajánlott.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? főleg böngészés, Youtube és TV2/RTL sorozatvisszanézés.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Lehetőleg új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Külföld is játszik.
-
kp78
veterán
válasz
Csabcy
üzenetére
Ha véletlen mégsem jön be, mennyire egyszerű itt a visszaküldés?
Mennyire szőrözősek, ha el akar állni az ember 14 napon belül?
Nem szoktam ilyennel élni, inkább előre jól megrágom, és csak ha biztosan tudom, h mit veszek, akkor rendelek.
Van esetleg vkinek ilyen tapasztalata velük?
MediaMarkt múltkor egy online rendelt okosórát nem akart visszavenni, mert h higiéniai termék. Mikor átvettem, direkt megkérdeztem, h ajándék lesz, ha nem tetszik visszahozhatom-e. Akkor persze mindent (is) megígérnek, csak vidd. -
Csabcy
tag
Tokot is itt megrendeltem, meg is jött vele, mágneses tok, elküldi aludni, ha ráhajtom. Igen 6291 Ft volt a 10%-os új user kuponnal, de most más kuponok is vannak 10%-ra. Azt gondold végig hogyha Only WiFi-st rendelsz akkor szerintem nem lesz benne GPS, a mobilosban van, bár az oldalon nem írják a Pad Pro 5G-hez. Amennyiben szükséged van a GPS-re.
-
Csabcy
tag
-
Csabcy
tag
Szia, hivatalos Xiaomi termékekre a TMX-el van garanciális szerződésük. A szürke importosra álltalában a bolt ad garanciát, aztán javíttatja, ahol akarja, tudja. Én mindenképp megnézném a mi.com-on, hogy ott milyen árat sikerül kikuponozni, ha nagy az eltérés akkor meg eldöntöd honnan éri meg neked. Billentyűs tokokat nem néztem, meg ceruzát sem. Csütörtök reggel rendeltem egy Redmi Pad Pro 2 5G 8/256 GB-ot, péntek 13h kor már a kezembe helyezte a GLS, 107991 Ft volt, annyiért még a régebbi Pad Pro 5G-t sem kapom meg.
-
cs.zs.
veterán
Szia,
a 2 közül a Redmi PRO mindenképp jobb választás.
Erősebb belső, 120Hz kijelző, majdnem 2x akkora akku. Billentyűzetet, vagy billentyűzetes tokot később is tudsz venni.
A sim-slot egy jó dolog. Nem tudhatod, mikortól lép be egy olyan szolgáltatói ajánlat (adatkártya), amire már rákattansz, nem engeded el, és onnantól a tableted lesz az általános wifi-routered... -
kp78
veterán
Olvasom a topicot egy ideje, és azt hiszem ez a kettő típus maradt ami szimpatikus (árban is).
Lenovo Idea Tab 5G 128 GB + magyar billentyűzet + toll
REDMI Pad 2 Pro 8/256 Ez tokkal meglenne .105e-ből.Nagyobb akksi és kijelző Xiaomi felé terel.
Bill. és toll Lenovohoz, ami munkához jól jönne, amikor nincs kéznél laptop, de a kisebb akksi (7040 mAh) nem kevés?
5G nem feltétel, ezért is nem az 5G-s verziót linkeltem Xiaomi-ből.
Amúgy tartalomfogyasztásra, néha munkára, és esetleg pár filmre kellene. Játékra kevésbé.Lehet olcsóbban ez a Lenovo wifi-s verzióban vhol, ahol a bill + toll ugyanígy jár hozzá?
Azt olvastam (talán) itt, h Lenovo rengeteg féle van, alig lehet kiigazodni.Vmi egyéb ajánlás max. 120e-ig? Kijelző lehet minél nagyobb.
-
cs.zs.
veterán
A garancia egy jó kacifántos dolog.
Az egyszerűség kedvéért szögezzük le, hogy ha egy cucc elromlik, azért lehet hogy a felhasználó hibás, lehet hogy a gyártó, de semmiképp sem a bolt.A bolt csak olyan dolgot szerez be és árusít, amit garis probléma esetén ő vissza tud vinni valahová.
A szerviz javít, és kiállítja a számlát valakinek: vagy fizetősen az ügyfélnek, vagy gariban az adott termék vezérképviseletének, akivel ugye logikusan szerződése van.
A magyar vezérképviselet viszont nem fog olyan garis javításért fizetni, amely termék nem tőle származik...Tehát a boltnak vissza kell juttatnia abba az országba a cuccot, ahonnan az származik, és majd az ottani szervizben az ottani vezérképviselet állja a cehhet.
Meg lesz csinálva, csak idő-idő-idő
B-lehetőség:
Nemhivatalos "garis javítás"
A bolt nem küldözgeti a cuccot a világ végére, hanem valakinél megoldja okosba.
Ilyenkor lesz kérdés az, hogy milyen cuccokkal javították az eszközödet ?Ezt kockáztatod, amikor nem a hivatalos (ÉS DRÁGÁBB) csatornákon veszed a terméket, hanem tudod jól hogy kintről származik, és így olcsóbb.
Mindenki mérlegel, és eldönti hogy neki mi a jobb.
-
-Maci-
addikt
-
wingman83
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani biztosra, hogy a Samsung Galaxy S10 Lite és FE tabletek CSAK WIFI-s változataiban van-e GPS egység? És az működik-e offline?
3 különböző Samsung boltot kérdeztem meg és nem tudták biztosra mondani, illetve a Samsung hivatalos osldalon két különböző csetemberke egymásnak ellentmondó infót mondott.
Köszi! -
naja
aktív tag
válasz
Csabcy
üzenetére
Köszi szépen, ezt nem is tudtam! Amúgy a szürke import kellene, hogy zavarjon engem? Mindegy hol veszem a két évet meg kell adniuk. Végül is mindenki ugyanott szervizelteti, nem?
Jól látom, hogy magyar kiosztású billentyűzetes tokról ne is álmodjak?
A ceruzát meg majd lengyel Aliról berendeljük, úgy 16k-ba belefér.
-
xeon forever
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Itt azert erdekes az is van e meglevo elofizetes esetleg one-nál...
Nekem 10+ éves szerzodesem van, 2 évre hoztam ki az s10 lite 5g-t, keszulek kedvezmenyek utan 99k ba fajt amit 2 evre osztottam el... Ennek is utana jarnek ha van meglevo elofizetes akkor milyen kedvezmenyeket tudnak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Látom Telekomnál van hozzá magyar billentyűs tok. Kerestem önmagában ezt a tokot, de nem találom sehol.

Az a minimum.