Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
HONOR MagicPad 2 - 133e ft tokkal és tollal alin: [link]
Kérdés mennyire megbízható ez a bolt? Elvileg global verzió és EU raktár. -
kchryss
veterán
A certified original nem garancia semmire, simán megadják a csalóknak is. Én láttam az elmúlt napokban sok olyan hirdetést amiről ordított hogy csalás mégis ott volt a certified original jelzés. Ha rámentél az értékelés kommentekre azt lehetett látni hogy sok 5*os komment van de mind egy napon érkezett (botok), 1*osakra szűrve pedig mind azt írták hogy nem eredeti terméket kaptak.
Én is sok jó cuccot rendeltem már aliról de csak az alacsony árfekvésben.
Ilyen drága terméket csak alapos ellenőrzés után szabad megrendelni. Meg kell nézni az eladót is, ha régebb óta fent van már, magas az értékelése, és európában van bejegyezve, akkor szinte biztos hogy eredetit küldenek. Vannak olyan eladók amiken látszik hogy egy-egy kínai nagy márka hivatalos forgalmazói, azok a legbiztonságosbbak. De még ilyenkor is kérdéses hogy mi van ha a futár elkeveri a csomagot, vagy ha garanciáztatni kell. -
kchryss
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
11.11 nagyobb akció volt. Minden éveben megígérem magamnak hogy a 11.11 akció elejére odafigyelek, mégis minden évben lekésem a jó ajánlatokat. Pár nap után ahogy fogy a készlet elég gyorsan emelik az árakat.
Például xiaomi pad 7 (8/128) az első napokban 88e ft volt 14e ft-os kuponnal, tehát 74e ft, most 96e ft és 10e ft-os kupon van hozzá vagyis 86e ft. Így is a magyar ár alatt van, de azért jobb lenne a 12e ft-tal olcsóbb áron. -
kchryss
veterán
Sziasztok!
Ahogy nézem a nagy 11.11-es leárazásokról már lemaradtam. Ha be tudtam volna váltani az aliexpresses pontjaimat akkor 60e alatt kijött volna a xiaomi pad 7. Pár napja még 10-15e ft-tal olcsóbb volt mint most. Vajon várható még nagy leárazás fekete péntek akcióban?Médiafogyasztásra, netezésre kéne tablet 11-es méretben. Prioritás a minél jobb kijelző.
Wifi elég, mobilnet nem szempont. Kamera szintén lényegtelen milyen, úgysem használnám. Hangminőség sem fontos mert bluetooth fejessel vagy hangfallal használnám. Jack csatlakozó azért jó lenne ha lenne rajta.
Külföldi rendelés is játszik.
Kb 50 ezer ft-ból mi számít jó vételnek a fenti szenpontok alapján? Milyen modellekre keressek rá? -
kchryss
veterán
Miket ajánlotok ezekhez a feltételekhez?
kijelző: 10 col
max összeg rá: 40e ft
előlapi és hátlapi kamera
előny ha hd
Elsősorban itthon beszerezhetőek érdekelnek, de jó lenne ha írnátok mit lehetne ennyiért külföldről beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX