Új hozzászólás Aktív témák

• paolinho

őstag

Tegnap megérkezett a Gshopper-ről az onnan berendelt POCO Pad-em. Egy egész napos nyomkodást követően meg kell mondjam, nagyon tetszik a "kicsike". Nem állitom, hogy minden részletre kiterjedően tudtam megvizsgálni, de amit eddig mutatott, az rendkívül biztató. Én kedvelem a MIU/HyperOS platformot, nagyjából jól el is igazodom benne, de pl. ami nekem új volt itt, az a Gomb-nyomkodós Rendszervezérlés-től eltérő Kézmozdulat-os irányítás. Ez utóbbinál a képernyő alján indulva lehet különféle mozdulatokkal a Vissza az Kezdő képernyőre, az Előzmények megnyitása, a Visszalépés, és az Alkalmazások közötti váltás lehetőségeivel játszani. Bevallom, nekem az alsó 3 ikonnal (Gombok) ez egyelőre még jobban kézreáll.
    Amit kifejezetten szimpinek találok, hogy minden alkalmazással tud valamit fektetve (amúgy tabletesen) kezdeni. A korábbi Teclast T60-nál simán beforgatta állítotra ezeket az app-okat. Ilyen volt pl. az Aliexpress, és a Facebook is. De egyébként remekül testreszabható.
    A Beállítások-on végiglépegetve egyelóre csak a MAX-et és a Prime-ot próbáltam ki, mint stream csatornák, valamint az M4Sport-on, és minden vonalon nagyon szépen futott minden, bár az utóbbi sport csatorna alkalmanként veszített az élességéből, de gondolom, mert az EB idején túlterhelve üzemel.
    Amit sajnálatosnak éreztem az eszköz kézhezvételekor, az az volt, hogy se tok, se fólia nem jár hozzá alapból, ezeket plusz költség fejében lehet beszerezni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés