- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Tegnap megérkezett a Gshopper-ről az onnan berendelt POCO Pad-em. Egy egész napos nyomkodást követően meg kell mondjam, nagyon tetszik a "kicsike". Nem állitom, hogy minden részletre kiterjedően tudtam megvizsgálni, de amit eddig mutatott, az rendkívül biztató. Én kedvelem a MIU/HyperOS platformot, nagyjából jól el is igazodom benne, de pl. ami nekem új volt itt, az a Gomb-nyomkodós Rendszervezérlés-től eltérő Kézmozdulat-os irányítás. Ez utóbbinál a képernyő alján indulva lehet különféle mozdulatokkal a Vissza az Kezdő képernyőre, az Előzmények megnyitása, a Visszalépés, és az Alkalmazások közötti váltás lehetőségeivel játszani. Bevallom, nekem az alsó 3 ikonnal (Gombok) ez egyelőre még jobban kézreáll.
Amit kifejezetten szimpinek találok, hogy minden alkalmazással tud valamit fektetve (amúgy tabletesen) kezdeni. A korábbi Teclast T60-nál simán beforgatta állítotra ezeket az app-okat. Ilyen volt pl. az Aliexpress, és a Facebook is. De egyébként remekül testreszabható.
A Beállítások-on végiglépegetve egyelóre csak a MAX-et és a Prime-ot próbáltam ki, mint stream csatornák, valamint az M4Sport-on, és minden vonalon nagyon szépen futott minden, bár az utóbbi sport csatorna alkalmanként veszített az élességéből, de gondolom, mert az EB idején túlterhelve üzemel.
Amit sajnálatosnak éreztem az eszköz kézhezvételekor, az az volt, hogy se tok, se fólia nem jár hozzá alapból, ezeket plusz költség fejében lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest