Új hozzászólás Aktív témák

• paolinho

őstag

válasz lautnermark #93848 üzenetére

A kérdésed első részére a Rotation Control Pro-t ajánlom, bár az is megoldás lehet erre, hogy böngészőből nyitod meg a kívánt felületet, ott csinálsz neki egy mentett Könyvjelzőt/Gyorshívót, amit kimentesz a kezdő oldalra. Sajnos nálam is ugyanezt produkálta a Teclast T60-asom, én ezeket használtam hozzá.
    A jelenlegi POCO Pad-em ezt a szitut másként kezeli. Az általad is említett felületeket fektetett eszköz mellett középen, függőlegesen jeleníti meg (mint egy kvázi állított mobiltelós képet a Windows). Ezzel elkerülöm azt, hogy torz, aránytalan széthúzásokkal töltse meg az oldalt.

Ami a videólejátszással kapcsolatos kérdésedet illeti, én is örülnék egy olyan lejátszónak, ami a sorozatokat folytatólagosan játszaná le, de bevallom erre nem sok esélyt látok. Ugyanis, ha az azonos mappába elhelyezett fájlok folytatólagosan kerülnének betöltésre, akkor az a Sorozatoknál még logikus lenne, de mi van, ha a Filmek között valaki úgy is kategorizál, hogy pl. Akció, Thriller, Romantikus, stb? A lejátszó ez esetben mit tegyen? Indítsa az aktuálisan lejátszott film alatt/után elhelyezkedőt? Az nem biztos hogy értelmes lenne!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés