Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem teszteket,de nem jutottam dűlőre teljesen,ezért kérném a segítségeteket.
Sikerült 2 gépre leszűkíteni a vásárlást, de tovább nem jutottam.a két gép ugyan az mindenben,csak a proci más
- Qualcomm Snapdragon S4 Pro (Asus MeMO Pad 10 )
- Intel® Atom™ Z3745 Quad-Core (Asus Transformer Pad TF103CX)Leginkább a páromnak lesz, (facebook,sorozat,egyéb csajos hülyeségek...) De! Nekem fontos lenne hogy a kedvenc androidos játékom (Darkness Reborn) fusson rajta
Xperia Z1 Compact-on tökéletesen fut.
Én kicsit a Snapdragon felé húzok,mert kicsit tartok tőle hogy az Atom gyengébb,bár a Geekbench(ami nem sokat mond) 5x annyi pontot csinál az Atom, viszont Antutu és 3dMarkban jobb a Snapdragon
Előre is köszönöm a segítséget! -
Atke
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem Aliexpressről egy tabletet és szívesen lecserélném a rajta lévő androidot elvileg 5.12.
Tapasztalat,ha valakit érdekelne:
A géptől nem vártam sokat, az überbrutál konfig ellenére se, tekintve az árát és ismervén kínai barátainkat....De tegnap mikor megérkezett és lefuttattam rajta a gyárilag telepített Antutut ,meglepődtem mert 69.000 pontot csinált, ami jóval bitangabb mint a Sony Xperia Z3-asom 50.000-e.
De valszeg valami mókolt Antutu van rajta mert nem lehet törölni sem és frissíteni sem...A kijelzőre mindenhol 2560*1600 van írva,de szemre sem akkora, meg youtubeon 720p fölé nem lehet a 4K-s videót sem állítani. Bár papíron 1280x800nak adták. Viszont ami nagyobb baj hogy a 4Gb ram szerintem 2 sincs..
A Geekbench 960-at írt rá...CPU-z 3810-et
Ezek miatt szeretném lecserélni az oprendszert, vagy amit kell (kernel,,stb), hogy valós adatokat lássak.
Ebben kérnék némi segítséget,leírást laikusoknak,mert sajnos nem értek hozzá. -
Atke
senior tag
Sziasztok!
Van egy Realme Tab 10-em, amiben kijelzőt cseréltem, mert berepedt és végig szaladt a sarka...Ali-ról rendeltem a kijelzőt, Van belőle Green és Blue , azt hiszem nekem zöld csatis volt, és kéket küldtek, vagy fordítva, a lényeg hogy a másikat mint amit kértem...
Az ALÁBBIT produkálja, teljesen random szerűen. Kérdés hogy ezt okozhatja-e az üvegfólia? Mert amúgy "tökéletesen" működik, vagy a kék/zöld közti differencia okozza, esetleg szalagkábel sérülhetett?
Előre is köszönöm -
Atke
senior tag
Sziasztok!
OTG használatban kérnék kis segítséget. Van egy M2 Sata SSD-m külső házban, amin filmek, sorozatok vannak. Ezt rádugva az eszközökre (realme pad 10, Realme GT Master, Samsung A54) nem az én általam felmásolt könyvtárak, tartalmak vannak, hanem egy Android könyvtár struktúra, ami teljesen üres, minden mappa, pedig jelzi hogy 101MB/256GB a szabad hely van a samsung USB meghajtón.
Ahogy néztem, elvileg FAT,exFAT és NTFS fájlrendszert is támogatja.
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest