- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #93639 üzenetére
Felhő alapú excelt használom ami a gmail fiókom-hoz van. Hobbi szint. Statisztika szempontból jegyyzek fel dolgokat oda. Célnak tökéletesen megfelel. Gmail excel és böngésző között váltogatok kb 20 másodpercenként. Ezt az igényt az a52s tökéletesen kiszolgálta. És mivel a lenovo már nagyon bosszant a lassúságával lecserélném erősebbre. Ha már cserélek arra gondoltam a statisztikázás műveletét ha otthon vagyok nem a telómon hanem tabeleten végezném el. Ezért kérdeztem hogy a drágább vasak hogy viselik ezt az igénybevételt. Sajnos tényleg nulla tapasztalatom van. Nem tudom mire képesek. Köszönöm az ajánlást de a kínai termékeket inkább hanyagolnám. A szoftveres háttér miatt maradnék a samsungnál. Gondolkodtam azon is hogy telóban meg tabletben is váltok ios-re mert arról hallani, hogy szoftveresen erősen támogatott de ott még telefonos fronton sincs semmi tapasztalat. Így elvetettem a dolgot. Ha azt mondod nem érdemes plusz lóvét belepakolni akkor hanyagolom a dolgot. Fölöslegesen nem dobok ki pénzt. Max még agyalok az fe+-on a médiafogyasztási igényem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged