Új hozzászólás Aktív témák

• lnk

aktív tag

válasz cidalain #93639 üzenetére

Felhő alapú excelt használom ami a gmail fiókom-hoz van. Hobbi szint. Statisztika szempontból jegyyzek fel dolgokat oda. Célnak tökéletesen megfelel. Gmail excel és böngésző között váltogatok kb 20 másodpercenként. Ezt az igényt az a52s tökéletesen kiszolgálta. És mivel a lenovo már nagyon bosszant a lassúságával lecserélném erősebbre. Ha már cserélek arra gondoltam a statisztikázás műveletét ha otthon vagyok nem a telómon hanem tabeleten végezném el. Ezért kérdeztem hogy a drágább vasak hogy viselik ezt az igénybevételt. Sajnos tényleg nulla tapasztalatom van. Nem tudom mire képesek. Köszönöm az ajánlást de a kínai termékeket inkább hanyagolnám. A szoftveres háttér miatt maradnék a samsungnál. Gondolkodtam azon is hogy telóban meg tabletben is váltok ios-re mert arról hallani, hogy szoftveresen erősen támogatott de ott még telefonos fronton sincs semmi tapasztalat. Így elvetettem a dolgot. Ha azt mondod nem érdemes plusz lóvét belepakolni akkor hanyagolom a dolgot. Fölöslegesen nem dobok ki pénzt. Max még agyalok az fe+-on a médiafogyasztási igényem miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés