Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Jó vagy rossz irányban változott a véleményed?
A cikkben nem istenesíted, de nem is gyalázod, számomra olyan ajánlott kategóriába soroltad, mit inkább az akkori ára degradált némileg.
Mint a az általam linkelt oldal is mutatja, a cikkben általad optimálisnak tartott ár alatt elérhető már a készülék. Megnéztem a videót is róla, és nekem szimpatikus ez a gép.
Erős is, esztétikus is, és nem olcsó gagyi de nem is drága hi-tech.
A videó végén szó is esett arról amit épp kérdezni akartam tőled e készülékről, hogy a frissítéssel miként áll? Vagy forduljak közös barátunkhoz, guglihoz?
Kb. egy hónapja nézelődöm, ismerkedek a tabletekkel. Van egy androidos telóm, azt úgy vettem, hogy azt sem tudtam mi fán terem az android. Ebből a hibámból tanulván keresgéltem, olvasgattam. Most jelenleg ez a favorit nekem. Én nem vagyok egy nagy játék mániás, a zene és film engem kielégít e téren. Ha játszani támad kedvem, olyan puritán játékokkal szoktam játszani, mint a Tetris, Dáma, Mortal Skies, és cső játék, amőba... stb. Ezekhen meg nem kell nagy erőforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 7. Generációs Ipad
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX