- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok-e, de hátha. Furcsa dolgot tapasztalok időnként, miszerint ha wifi-re van kapcsolva a tablet (egy 2 éves Navon), akkor rendszerint feltelepül egy Media Service nevű program, amit a Clean Master is trójainak vél, és egyébként is feltűnő, hogy mindig létrehoz egy "baidu" nevű mappát, amit hiába törlök, mindig újra előjön, és böngészés közben mindenféle reklámokat dobál időnként.
A progit szerencsére könnyen le lehet szedni, akkor a probléma is megszűnik. Előtte is hallottam már erről a baidu hülyeségről, de nem gondoltam volna, hogy szinte minden wifi-re kapcsoláskor előjön.
Most azért tartom ezt furcsának, mert a céges wifi-n is előjön, de senki más nem tapasztal ilyet, előtte egy buszállomás wifi-jén fordult elő, ezt betudtam annak, hogy az egy forgalmas háló, nagyobb eséllyel lehet fertőzött, na de a céges hálózat, ami még nincs egy hónapos....
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki hallott már erről? Ez valami külső vírus, vagy talán a tablet szoftverébe van integrálva (mint pl a Clean Master), már az utóbbira is gondoltam, pont azért, mert meglepő, hogy minden esetben ugyanúgy előjön, és mivel elég noname a kütyü, nem lennék meglepve.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest