Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fireman123

őstag

Sziasztok,

Adott egy Lenovo Tab2 A10-70F 10"-os [link] tablet, tavasszal vettem és már akkor is felajánlott egy frissítést amit nem telepítettem fel, mivel egy külföldi Lenovo topicban szó szerint mindenkinek rossz tapasztalata volt vele a világ minden részéről, gyakorlatilag nem ment végig a telepítés hanem hiba miatt kilépett. Ezt utólag állítólag a Lenovo is elismerte, hogy hibás volt a frissítő fájl.
    Nagyon nem foglalkoztam vele, mert a tabom jól működött (és a frissítés csak pár apró dolgot változtatott az 5.0-án belül), így nem tudom, hogy mi lett a sorsa annak a hibás telepítő fájlnak, javította-e a Lenovo vagy sem, feltelepítették-e végülis akik addig sikertelenül próbálkoztak korábban.

Azonban az elmúlt napokban tudtam meg egy itteni topicbeli kollégától, hogy Ő a nyár elején frisssítette az ugyanilyen tabletjét, viszont kiderült, hogy neki egy más sorozatszámú frissítést ajánlott fel, amely már Android 6.0-ra frissítette a rendszer, fel is tette és jól működik nála. Így ez a 6.0-s frissítés már engem is érdekelne, de az én tabletem a korábbit jelzi csak, a 6.0-st nem.

Igazából a kérdésem arra vonatkozik, hogy szerintetek várjak-e hátha nekem is felajánlja egyszer ezt a 6.0-ás frissítést (tudom a fájl pontos nevét, így felismerném hogy az-e) is, vagy először mindenképpen fel kellene tennem a korábbi frissítést, és csak ezután fog jelezni a tablet, hogy van újabb (immár az a bizonyos 6.0-ás) frissítés?
    Nem tudom, hogyan működik ez a dolog androidon :B

Új hozzászólás Aktív témák