Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VMatteo

őstag

Xiaomi Mi Pad 3-ról írnék én is pár szót, hátha segít valakinek a választásban.

Gearbest-től rendeltem, EU expressz szállítással, így ÁFA és VÁM mentesen kaptam meg 11 nap alatt. A csomagban gyorstöltő fej, kábel és egy EU dugalj átalakító volt a tablet mellé csomagolva.
    A háza nagyon minségi, pezsgő színű fém borítású, érdesített, így nagyon jó fogást biztosít, hűtésben is biztos szerepet játszik.
    Kijelzője gyönyörű! Tűéles kép, betekintési szög hatalmas, a telt színek, valamint a fényerő kiemelkedően erős, napfényes időben tök jól használható a tablet.
    Akkumlátor idő is nagyon rendben van. Youtube, messenger, facebook, netezés, háttérvilágítás felvéve 7-8 óra kijelzőidő simán hozható.
    A 4GB memóriának köszönhetően rengeteg applikáció maradhat háttérben, gördülékenyen fut a legújabb Android a készüléken. CPU igényesebb alkalmazásoknál langyos a hátlap jobb felső sarka, ami nem zavaró és lassulás sem tapasztalható.
    Kameráját őszintén szólva nem nagyon próbálgattam, de elmondható, hogy sok fénynél bőven használható.
    Fontos szempont volt a hangszóró számomra. Na itt van alapból kettő, ami egymás mellett van, szóval a sztereó hangzás nem az igazi. Viszont a hangerő brutális. Nem torzít, maximum hangerőn hallgatva is szépen szól. Ágyra letéve nyilván halkabb, de nem némul el. A három érintés érzékeny gomb háttérvilágítása hamar kikapcsol, de ez megszokható. Értesítési LED-et eddig csak fehéren láttam világítani, de lehet RGB, nemtudom.
    Összességében, akinek opció a kínai rendelés, bevállalja az esetleges macerásabb garanciáztatást annak nagyon jó vétel ez a tablet. Az itthoni 55.000 Ft-os tableteknél sokkal erősebb hardvert kap. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ha esetleg érdekel még valami konkrétum.

Új hozzászólás Aktív témák