Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
Xiaomi Mi Pad 3-ról írnék én is pár szót, hátha segít valakinek a választásban.
Gearbest-től rendeltem, EU expressz szállítással, így ÁFA és VÁM mentesen kaptam meg 11 nap alatt. A csomagban gyorstöltő fej, kábel és egy EU dugalj átalakító volt a tablet mellé csomagolva.
A háza nagyon minségi, pezsgő színű fém borítású, érdesített, így nagyon jó fogást biztosít, hűtésben is biztos szerepet játszik.
Kijelzője gyönyörű! Tűéles kép, betekintési szög hatalmas, a telt színek, valamint a fényerő kiemelkedően erős, napfényes időben tök jól használható a tablet.
Akkumlátor idő is nagyon rendben van. Youtube, messenger, facebook, netezés, háttérvilágítás felvéve 7-8 óra kijelzőidő simán hozható.
A 4GB memóriának köszönhetően rengeteg applikáció maradhat háttérben, gördülékenyen fut a legújabb Android a készüléken. CPU igényesebb alkalmazásoknál langyos a hátlap jobb felső sarka, ami nem zavaró és lassulás sem tapasztalható.
Kameráját őszintén szólva nem nagyon próbálgattam, de elmondható, hogy sok fénynél bőven használható.
Fontos szempont volt a hangszóró számomra. Na itt van alapból kettő, ami egymás mellett van, szóval a sztereó hangzás nem az igazi. Viszont a hangerő brutális. Nem torzít, maximum hangerőn hallgatva is szépen szól. Ágyra letéve nyilván halkabb, de nem némul el. A három érintés érzékeny gomb háttérvilágítása hamar kikapcsol, de ez megszokható. Értesítési LED-et eddig csak fehéren láttam világítani, de lehet RGB, nemtudom.
Összességében, akinek opció a kínai rendelés, bevállalja az esetleges macerásabb garanciáztatást annak nagyon jó vétel ez a tablet. Az itthoni 55.000 Ft-os tableteknél sokkal erősebb hardvert kap. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ha esetleg érdekel még valami konkrétum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest