- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Segítséget, tippet szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Ami a legfontosabb, hogy utazáshoz venném, és ha úgy alakul a neten való böngészést ne csak a 4,5"-ös mobilon hanem egy kicsit nagyobb tableten tudjam megtenni.
Semmilyen játék nem érdekel, a legfontosabb, hogy youtube, böngészés szépen fusson rajta. Tehát a lényeg hogy egy Wi-Fi képes eszköz legyen, 3G, 4G szintén nem érdekes, az van a telefonban, és ez egy olyan kiegészítő eszköz lenne, hogy arra az időre amikor wifi közelben utazgatok, vagy egy szálláson ahol van Wi-fi legyen néha valami amin tudok "netezni".
Tehát ami fontos az az, hogy stabilan fogja és tartsa a wi-fi jelet, és videókat, böngészést kiszolgálja.
Természetesen visszaolvasgattam kicsit, és Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell, 30 ezernél sokkal többet nem is szánnék rá nagyon...viszont a Mediaban kiállított darabok folyamatosan ledobálták a wi-fit képernyőkikapcsolás után kb mindig... ami kicsit elbizonytalanított, mert pl ha vonaton utazok, joggal aggódhat előre az ember hogy esetleg ezekben mégse olyan jó wi-fi cucc van ami kiszolgálná ezeket az alapokat amire nekem kellene.
A mellette levő Asus Zenpad 7 viszont nem dobta le a helyi wi-fit, és az egész gép egy kicsit "more smooth" érzést adott...pedig a leírás alapján kb tök ugyanaz, persze nyilván én is mint mindenki a legjobbat akarom a legolcsóbban..
Persze az is lehet, hogy a lenovo egy leharcolt darab volt, vagyis darabok, mert volt belőle több is kiállítva..szóval nem tudom.
Az Asus Zenpad 7 persze sokkal csinosabb volt, de azért már 45.000 forintot kértek. Tényleg ennyi lenne a felár, ha egy stabil smooth, készüléket szeretnék, alkalmi netezésre videó nézegetésre?
Ha esetleg van valami tippetek vagy egyéni tapasztalat azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest