- gerner1
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Létezik még a navon 2018 iq7-re valami twrp recovery + android másik verzio? vagy stock rom? Nem nagyon találtam google-n
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok van egy navon iq7 tablet, valami frp miatt nem lehet másik google accountal belépni, mivel más használta gondolom, valahogy meg lehet oldani, hogy a saját google accountal működő legyen vagy kikerülni valahogy?
-
zolokas
aktív tag
Akkor ezt a verziót érdemes meg venni?
[link] -
zolokas
aktív tag
kép egy régebbi amikor próbálgattam!
-
zolokas
aktív tag
japók jól kitalálták ezt sehogy se jöjjön rá a ember mit rakjon rá droidot
-
zolokas
aktív tag
Szét szedtem mediatek mt6580 van rá írva
-
zolokas
aktív tag
válasz
cidalain #82733 üzenetére
Régebben kiírta a típust, de most nem lehet be kapcsolni se! Pedig van reset is rajta benyomtam kis tűvel de semmi! wishes volt 2 éves kb azóta nem lehet kapni!
10.1" Inch Octa Core 4G+64G Android 7.0 WiFi Tablet PC Dual SIM Dual Camera Rear 8.0MP IPS Bluetooth MTK8752 3G WiFi Call Phone Tablet Gifts
de lehet ezek akkoriban false adatok voltak!
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kínai androidos tabletem 2 évig működött, ma nem akar be kapcsolni, mi lehet a baj vele? MTK8752 romot kéne hozzá keresni de neten nem találok sehol scatter fájlt! rá dugom windows 10 mediatek usb drivert fel telepíti hozzá, de nem reagál semmire! -
zolokas
aktív tag
Sziasztok no name tabletre lehet egyáltalán android 7 vagy 8at rakni? Van rajta de hogy milyen féle a fene tudja!
-
zolokas
aktív tag
válasz
cidalain #78002 üzenetére
Paypallal fizettem elméletileg vissza utalják a pénzt! Teljesen más a specifikációja! Legalább egy flasht találnák hozzá 7.1et rá varázsolni! Videókat kezeli rendesen youtubot is nem akad, de fele kamu tényleg
Elméletileg Mediatek k80 vagy mi! vagy overmax össze vissza írja a cpu-z is meg a aida is! -
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Vettem múltkor egy kínai tabletet, hát egy katyvasz a egész!
Nem tudni mi a márkája típusa hibába nézem meg cpu-z programmal semmi normális infó!Wishes tablet
29000ft volt
-
zolokas
aktív tag
aha értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest