Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

válasz g0dl #70273 üzenetére

Szia! Én is vaciláltam többek között a lenovo és az asus között is. A lenovo ha jól emlékszem 4.4-el jött gyárilag, de később megkapta az 5-ös droidot frissítésként. Nekem az általános tapasztalatom az, hogy az 5-ös droid nem túl kiforrott, de az upgradelt verzók aztán főleg nem. Az N5-el, lenovo a7-10-el is szívtam az 5-ös droiddal, a 4.4 és a 6.0 sokkal stabilabb, gyorsabb. Custom ROM megint megosztó kérdés, én az N5-re vagy egy tucat oprendszert húztam már rá, egyik sem volt olyan stabil mint a gyári stock firmware. Ha van kedved mókolni vele, akkor hajrá, de ha én a lenovo mellett döntenék, inkább gyári 4.4-el használnám, az tuti. A Z300M gyárilag 6.0-al jön.

Ha 4G kell, akkor egyértelműen lenovo, a Z300M nem tudja. A felbontás nyilván szebb a lenovon, viszont mondhatni mindkét készülékben ugyan az a chipset van, csak a lenovoén húztak 200mhz-et :U Én az időtállóság nevében, az asusra tettem le a voksom, a hardver biztosan könnyebben megbirkózik a sima HD felbontással. Ennek ellenére szerintem a lenovoval sem lősz mellé.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés