Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Én is vaciláltam többek között a lenovo és az asus között is. A lenovo ha jól emlékszem 4.4-el jött gyárilag, de később megkapta az 5-ös droidot frissítésként. Nekem az általános tapasztalatom az, hogy az 5-ös droid nem túl kiforrott, de az upgradelt verzók aztán főleg nem. Az N5-el, lenovo a7-10-el is szívtam az 5-ös droiddal, a 4.4 és a 6.0 sokkal stabilabb, gyorsabb. Custom ROM megint megosztó kérdés, én az N5-re vagy egy tucat oprendszert húztam már rá, egyik sem volt olyan stabil mint a gyári stock firmware. Ha van kedved mókolni vele, akkor hajrá, de ha én a lenovo mellett döntenék, inkább gyári 4.4-el használnám, az tuti. A Z300M gyárilag 6.0-al jön.
Ha 4G kell, akkor egyértelműen lenovo, a Z300M nem tudja. A felbontás nyilván szebb a lenovon, viszont mondhatni mindkét készülékben ugyan az a chipset van, csak a lenovoén húztak 200mhz-et
Én az időtállóság nevében, az asusra tettem le a voksom, a hardver biztosan könnyebben megbirkózik a sima HD felbontással. Ennek ellenére szerintem a lenovoval sem lősz mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Jövedelem
- Gigabyte alaplap topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő