- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
tjb007 #48903 üzenetére
Énis csak keresgélek, és szintén filmezésre (hosszú busz utakon), illetve böngészésre, levelezésre, minimális játékra. (kb 10 perc fruit ninja
)
Szóval filmezésre nem jobb ha nem 4:3-as a kijelző, és ezért mondjuk Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 esetleg? Nekem eddig ez tetszett a 2 év garancia, fém ház, üveg előlap, és nagy aksi miatt. Eddig 8 colos méretben nem mertem nézelődni, mert nálam is 30 000 a lélektani határ. xTab-700qci-t kilőttem, mert csak 1 év gari van rá, és kissebb az aksija is. Azt mondjuk nem tudom ettől függetlenül melyik merül gyorsabban, és melyik jobb. Pedig nagyon sokat olvastam utánuk a napokban.
Apple (főleg Machintosh) cuccokat használok, és ezzel foglalkozom, de arra, hogy filmet nézzek a volán járatokon, mikor vidékre utazom, nem gondolnám, hogy egy retinás iPad mini optimális választás lenne. Ezért keresgélek Android-os tabletet.20 000 FT értékben még esetleg vennék olyat ami 2 magos, 1giga rammal szerelt, és TN paneles, de normális fényerővel. Ez már csak feltételezés, hogy hátha van olyan aminek élhető minőségű a kijelzője. Ebből Concorde tab Rokee-t néztem.
Sajnos, mint mindenki, énis szeretném megúszni minnél olcsóbban
, mivel a felhasználás mivoltát nálam az képezné, hogy havonta 2- max 3 alkalommal, 2-3 napra leutazom védékre, és olyankor a buszon filmeznék, illetve megérkezés után böngészés kerülne előtérbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest