- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Kaptam kipróbálásra egy iPad-et és egy első Nexust ami arra jó volt, hogy eldőlt számomra mégis az android a jobb. Mivel alapvetően 8"-ost keresek, a tesztek és az itteni hsz-ek alapján az LG G Pad lenne a befutó. Egyedül a 3G hiánya ami miatt hezitálok, ha lenne ilyen verziója nem is lenne tovább kérdés melyik tablet legyen. Ugyanebben a méretben és kb. majdnem ugyanebben az árban 3G-vel a Galaxy Tab3 8" (SM-T31110) -et találtam. Ez mennyivel "gyengébb" tablet az LG-nél? A mobilarénás tesz ugyanis kissé lehúzza miközben az LG tabletet dicséri. Mindkettőt megnéztem boltban, nyomogattam kb 10 percet. Számomra ott nem jött át, hogy egy átlagfelhasználónak a 2 magos Galaxy Tab 3 8" mivel nyújt kevesebbet az LG G Pad-nél. Miben érezhetem majd a korlátait, ha a ezt választom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged