Hirdetés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Egy [Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7] vásárlásán gondolkodom. Amire kellene: böngészni, szakkönyveket olvasni pdf-ből. Játék nem különösebben érdekel, néha benézhet Plants vs. Zombies kategóriájú valami casual cucc de nem jellemző. Néha filmezés, 720p mkv-kkal szoktam általában mozizni, az gondolom egy MXPlayer-el megtámogatva már kb. semminek nem akadály. Kamera minősége teljesen hidegen hagy. Még notiban se használtam webkamerát soha beszélgetni, fotózni meg végképp nem fogok vele.
A kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak a Prestigio tablet-ek, életemben nem hallottam erről a márkáról. Mennyire jók a firmware-jeik, mennyire vannak szétbarmolva (képek alapján eléggé Vanila Android-nak tűnik), számítsak-e erre 4.2-es Android-nál jobbra hivatalosan vagy nem erről híres a cég? Úgy olvastam a WayteQ-nél érezhetően jobbak. Sebességben mit lehet várni a Rockchip SoC-tól? Attól félek hogy most Nexus 5-öm van és annak a sebessége mellett nehéz lesz megfelelni ennek
Viszont Nexus 10 itthon nem kapható hivatalosan és nem is túl olcsó.
Felbontásban nem szeretnék 10"-on 1280-as panellel vesződni. Már a Nexus 5-ben is Full HD panel van, ekkora méreten nagyon szembe ütköznék vele szerintem. Persze a másik oldalon ott van hogy vajon ez a Rockchip csodabogár képes-e kihajtani ezt a kijelzőt. Hmm.Neten nem nagyon lehet értelmes használt közbeni videót találni róla. Engem pl. kimondottan érdekelne hogy Chrome mennyire lehet stabil rajta. Több ilyen kisebb márka által gyártott tablet topikjában olvasom hogy a Chrome képes megölni a tab-ot, gondolom valami natív kódrészlet inkompatibilis valami driver-el.
Mod: most látom hogy babicsbalu-val kb. hasonló igényeink vannak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- LEGO klub
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont Nexus 10 itthon nem kapható hivatalosan és nem is túl olcsó.
Felbontásban nem szeretnék 10"-on 1280-as panellel vesződni. Már a Nexus 5-ben is Full HD panel van, ekkora méreten nagyon szembe ütköznék vele szerintem. Persze a másik oldalon ott van hogy vajon ez a Rockchip csodabogár képes-e kihajtani ezt a kijelzőt. Hmm.
Dr.NX