- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Na túl vagyok első Tabletem megvásárlásán és nyúzásán. A cél nálam az volt hogy olcsó legyen de mégis el-el boldoguljon játékokkal illetve gördülékenyen működjön. Amikkel szemeztem az elmúlt 2 napban az a Beex S2 illetve a MyAudio 708F. Ezek 18-23 ezer forintba kerültek volna. El is indultam ma a közkedvelt Tescoba ahol gyakorlatilag 0 volt a választék a Tabletek között. Meg is vártam amíg kinyit a szomszédságban a Media Markt és benéztem oda. Na ezt jól is tettem. Nézelődés közben megakadt a szemem egy Navon Raptor 7-es tableten. Olvasgattam a leírását, Cortex 9 1.6ghz proci, 1 giga ram, HDMI, 8 giga memória és egyebek számomra meglepően olcsón, 27 ezer magyar forintért. Azonnal le is csaptam rá pár perc fogdosás után annak ellenére hogy ezt a példányt nem is ismertem, a fentebb említett 2 között vaciláltam. Nos 1 nap nyúzás után nagyon elégedett vagyok vele. Akadásmentes a menü, gyárilag telepített Chrome nagyon jól teszi a dolgát és ami külön meg lepett hogy a játékélmény szintjét is hozzá már amit én elvártam. Amiket eddig próbáltam hibátlanul fut: GTA San Andreas, Dead Trigger 2, Minion Rush illetve PSP emulátorral a Family Guy és az egyik Dragon Ball rész.
Egyszóval eddig nagyon meg vagyok vele elégedve és aki olcsón keres tabletet ez a kis Raptor jó választás lehet. Videó nem igen van róla de a hétvége folyamán készítek egy bemutatót, hátha mást is érdekelni kezd ez a kis jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest