- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Barell #65510 üzenetére
Nekem az van, kb egy hete vettem, nagyon szeretem. Tényleg jól szól a sztereó hangszóró, szép kijelzője van, akksi is jól bírja, nem melegszik, és gps is rendben van. A wifije is jó erős. Az EMUI-t sokat dícsérik, én HTC-s vagyok, nekem azért a Sense jobban bejön, de ez is tök jó. Szerintem eléggé prémium hatású cucc, jól össze van rakva. Főleg film- és videónézésre használom, meg böngészésre. (Nekem épp ezért szimpatikisabb a 16:9-es oldalarány az ipad-ekkel szemben ) Nekem az árávaél sem volt bajom, én félnék egy 30ezres tablettől, remélem az M2 sokáig ki fog szolgálni. Bármi konkrét kérdésed van, csak nyugodtan!
-
-
-
csendes
addikt
válasz
Barell #63325 üzenetére
Ezeket ajánlották a FIFA 16 Ultimate Team-hez [link]: Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2
Más típusokkal viszont vannak kompatibilitási gondok. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Barell #45647 üzenetére
Én 79qci-t használok ami egész bika gépnek számít és az RR3 pont elfut rajta(2x1.6ghz-n,Mali 400mp4, 1024x768-on már laggolt,de a 700qci 1024x600-on már talán elmegy) új GTA már csak közepesben,GTR2 szintén közepesben8optimal).Ehhez képest az említett típusok jóval gyengébbek,tehát ha "gémer" tab kell a lehető leg olcsóbban,akkor 79qci/813ix/883H/Prestigio 7.85 Quantum közül kéne választanod.Ezekkel már el lehet játszogatni.
A Playt fel se hozd mert jóval kisebb felbontáson dolgozik mint ezek. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Barell #45639 üzenetére
A 708 F-ben 512mb ram van a gyártó szerint,de a Tesco 1gb-vel hirdeti ami több mint érdekes.Ezen felül virágbolti 4 magos a készülék,Allwinner A31-es procival szerelve amiben minden van csak a gyártó szerinti kegyetlen erő nincs. Ebben az árszegmensben valóban csak játszogatás lesz,mert komolyabb játékokat nem képesek futtatni(RR3/Asphalt 8/GT2 szint).Ha viszont a 25 alatti kategóriából kéne választanom akkor a Wayteq 700dc-t választanám.Ebben legalább tisztességes két erős mag van 1gb memóriával karöltve és 23-24 ropi körül van az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged