- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ismét van akció a Yoga8-ra , kis megkötésekkel (reggel 8 és este nyolc között lehet rendelni a neten, dec. 8-ig)
Aki 8"-os tabletet keres az ne sokat gondolkozzon, mert nagyon jól optimalizált a rendszer, az akksi pedig verhetetlen.
(tegnapelőtt este feltöltöttem 100%-ra, 10 óra 50 perc után wifi nélkül még 99%-on volt, most töltés óta 1 nap 7 óra 17 perc után úgy, hogy alvóban is ment a wifi kb 30 órája, kb fél órát játszottam, kis net, még mindig 94%-on van)
Erős, stabil wifi, GPS, OTG, stb, és jól optimalizált a rendszer, mert én még nem nagyon láttam akadozni. A játékok sem finnyásak rajta, eddig ment amit kipróbáltam, és a kép az sokkal szebb mint az 1024x768-ban, itt már nem látszik a pixel. Ennyi pont elég a kijelzőnek.
Csak azért írom mégegyszer mert sokan keresnek itt tabot, és ez nem egy súlycsoport minőségben a kínai olcsóbb tabokkal. 80-at nem adnék érte mert akkor LG, de 54900-ig nem nagyon van szerintem ellenfele. ( a fentebb említett samsung 7"-os akcióban 49900 és sehol nincs a paramétereiben ehhez, külsőre meg pláne. Amellett hogy a samu kijelzői nekem teszenek, de lehet hogy az már túl színes is - mindenesetre szép)Tehát aki jót akar vágjon bele, és mivel netes rendelés, ha nagyon nem jön be vissza is viheti ha nem barmolja össze ( bár az nem a legszebb dolog, csak akkor ha valóban nagyon nem hozza az elvárásokat), de akció után ennyiért még eladható is karácsony előtt. A praktikumai miatt kicsit más értelmet ad a tabletnak a yoga
(pl nem kell kitámasztós tok, hanem az ember kinyitja a lábát, tesz elé egy bluetooth-os egér-bill-t , vagy usb-set és már meg is van a komplett szett)
Én speciel egyszer sem hajtottam vissza a kitámasztóját, mert ha kézbe veszem a vízszinte talp pontaz ujjak között van és igen jó így tartani a kütyüt.Utána simán le lehet tenni kis helyre is, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest