- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
hun_gery
aktív tag
Rena3 in da haouse!
Alapból EMS-el jött volna, de külön kértem a sima, ajánlott küldeményként történő postázást.
Így volt 3 hét, mire megjött..."Digital picture frame"-t kaptam, 20USD értékben
Most kibontom, flashelem, elkezdek telepítgetni, tesztelgetni, ha van valami, ami érdeklel bárkit, írjon, megnézem.
-
harry
veterán
válasz
megalover #4287 üzenetére
És a 10" változat mennyi, még 2 hónap?
Van arról valahol lista, hogy mely tabletek vannak kiállítva? Vagy amiket árulnak, azok kipróbálhatók? Megnéznék már egymás mellett 7-10"-ból 1-1 gépet - sőt, akkor már 4:3 és 16:9 arányokat is (vannak is ilyen gépeik amúgy, pl. Samu Tab, ViewSonic10; WayteQ, iPad). -
keccsa
aktív tag
válasz
I.T.E.M #4289 üzenetére
Ő elég régen árulja már...
Az új szériában sokat reszeltek a szoftvereken, és valószínűleg erre is felhúzható frissítésként, minden esetre ez közel 20 rugóval drágább, mintha Te rendelted volna meg.
Viszont ez meg itt van, a rendelésre meg várni kell, kipróbálni is csak a kézhezvétel (és fizetés után) tudod...Viszont 20 rugó az 20 rugó...
-
megalover
tag
Érdeklődésemre a gyors válasz:
"A WayteQ xPAD-70 tablet pc várhatóan 2 hét múlva érkezik meg. A termék üzletünkben kipróbálható.
A 3G-s modemet érdemes lenne behozni és azt is kipróbáljuk.
A termékhez gyárilag jár egy tok, mely a dobozban benne van..."Szuper!!! Még 2hét a megjelenésig....
-
psanchez
csendes tag
válasz
hun_gery #4277 üzenetére
Mivel jött (DHL, UPS stb?) volt vmi gond a vámon?
Én ezt rántom be:2.3 Android 7"
Remélem nem sokat szőröznek majd, bár DHL szerint a vám+Áfa tuti lesz rajta -
tthom
senior tag
Amióta megrendeltem a tablet, azóta folyamatosan csökken az USD. Ehh.
-
keccsa
aktív tag
Ismét rendelhető a Notion Ink ADAM.
Az ára 375-550$, attól függően, hogy csak WiFi, vagy WiFi+3G, normál LCD vagy PixelQi...
Most kaptam a következő értesítést:
Dear Notion Ink Enthusiast
Greetings!
Here's an opportunity for you to own one of the hottest tablets around -
The Notion Ink Adam!First off, we have some really exciting news for you - Gingerbread 2.3, Eden 1.5, Amazon Kindle and Dolphin Browser HD!
Kindle Dolphin Eden
We are proud to announce that the Adam now supports Gingerbread 2.3!
We have also gone ahead and given the entire UI a facelift and are proud to present to you Eden 1.5 - with a cleaner and fresher user experience along with some major tweaks for performance improvement.
We have also bundled a couple of new apps we developed just for you. Chords - our very own music player and a brand new To-Do app.
Love reading? Well, your reading experience just got better with the Amazon Kindle eBook Reader for the Adam! That's right! The Adam now comes with the Amazon Kindle eBook Reader for you to enjoy your reading on. You will also have access to the vast ebook collection available on the Amazon Kindle Store.
We are also pleased to announce that the Adam will now have Dolphin Browser HD preinstalled along with the improved and re-skinned Notion Ink browser.
You can now buy an Adam by visiting the Notion Ink Store and logging in using the credentials below.
E-mail address: XXXXXXXXXX
Password: XXXXXXXX
This invite expires in 5 days of receipt of this e-mail.Kindly login and choose the variant of the Adam you wish to purchase.
Please write to us at support@notionink.com for any queries or assistance that you may require.Warm Regards
Notion InkHa valakit érdekel...
-
Chaser
legenda
Adott évi 5M termék...teljesen mind1 nekik, ez hogy oszlik fel notebook, tablet vagy desktop fronton. Hiába akarnának ők még ezenfelül évi xM desktopot eladni ha nincs rá kereslet, azt adják el amire van. A cpu gyártók is már a mobilszegmensre fókuszálnak, nem véletlen született meg a core i, brazos, tegra, okostelefonok' stb.
-
Chaser
legenda
Jó gondolat. De arra nem gondoltál, hogy oly mind1 nekik, hogy 1M desktopot vagy helyette notebookot, vagy ahelyett tabletet adnak el?
Amint látjuk itt is be tudják skálázni az árakat a belépőtől a highend-ig. Nem is azt mondom, hogy 100%-ban eltűnik a desktop meg notebook -majd 1x igen- de már jelenleg is utóbbi 2-nél van az előny. Nem véletlen ám az amd brazosa, vagy a tegra. Aztán meg ha valamikor odajutunk, hogy a világon mindenhol extra sávszélességű atombiztos net lesz, jönnek a cloud-ok -már most is vannak-, ha kell a kraft egy gyenge hw-es gép is lehet erős.
aag: Ez még gyerekcipő tényleg. A W7-be épített akármivel próbálkoztam, azért már megyeget, de még messze van a tökéletestől. Pedig el tudnám viselni
-
hun_gery
aktív tag
'Estét!
Úgy néz ki, holnap végre kihozzák a Rena3-t.
Tervezem, hogy írok egy tesztet, meg egy video-bemutatót, ahol ugyanaz megy majd HD2-n (ultimate droid rom-mal), mint a Rena-n.
Ha van valami kívánság, hogy mit teszteljek a szokásos dolgokon kívül, írjatok ide, igyekszem majd kielégíteni az igényeket.
(skype nem fog menni, max a teszhanggal, mert nincs senki, akivel használhatnám.) -
foxi69
tag
Én nem látok, ezért kérdezek:-)))
Ezek szerint nincs és a műszaki adatlap pontatlan az eladó oldalán. Stimmelek? Vagyis a mobilnet megoldhatatlan rajta és számítógéppel, külső tárolóval se könnyű a kapcsolat. Jól értem?
Láma vagyok
Ezért is írtam, hogy "buheramentes" megoldást keresek. Van valami ajánlatod?
Szeretnék egy tabletet, ami nagyobb buhera nélkül alkalmas az alábbiakra:
- net (mobil és WIFI-s)
- multimédia
- e-book olvasás
- navigáció.Max. 80k-ig
-
foxi69
tag
Kapcsolatok:
* Bluetooth: 3.0
* Bluetooth Profilok: GAP, SSP, SDAP, HSP, HFP1.5, A2DP, AVRCP, SPP, DUN, FTP, SAP, BPP, OPP, PBAP
* USB: 2.0
* WAP: Igen (WML)
* USB háttértár: Igen
* Internet HTML böngésző: Android
* SyncML(DS): Igen
* SyncML(DM): Igen (Fum)
* WIFI: 802.11 a/b/g/n
* AGPS: Igen
* TV-kimenet: Igen (HDMI, kompozit)
* PC Sync alkalmazás: Samsung KiesEzt írják. Ez akkor kamu????????
-
aag
őstag
válasz
philoxenia #4259 üzenetére
A beszédszintetizáció fejlődésével alighanem a fórumozás is elérhető lesz beszéddel, amit mondasz írva jelenik meg, az átviteli csatornák korlátai miatt, persze először nyilván angolul...
Azthiszem '96-ban láttam először reklámon ezt. Az IBM-nek nemes egyszerűséggel felrobbant reklámjában a billentyűzet. Mondván, ez az alkatrész többé nem fog kelleni. Igen, ilyen nagyra voltak a beszéd-szintetizációval akkortájt. És azóta a mai napig semmi. De egyetértek veled abban, hogy most már épp ideje lenne, ha valóban működne.
-
foxi69
tag
válasz
philoxenia #4266 üzenetére
USB-s stickről sincs?
-
Pantok
aktív tag
Pontosan, és az emberek akarják:
- új szarságokat
- a régi szarságaiknak az új verzióitA lényeg hogy soha nem fognak kihegyezni készüléket arra hogy az teljesen átvehesse valaminek a helyét (és persze teljesen kiszolgálja a saját feladatait). Mindig csak kompromisszumokkal.
-
foxi69
tag
Üdv!
Szeretnék egy tabletet, ami nagyobb buhera nélkül alkalmas az alábbiakra:
- net (mobil és WIFI-s)
- multimédia
- e-book olvasás
- navigáció.Ezt néztem ki: Samsung P1010 Galaxy Tab WiFi 16GB tablet (Android) + ajándék Sygic Mobile Maps 10 Európa navigációs szoftver 79 900 Ft
Van ennél jobb választás max. 80k-ig?
Előre is köszönöm a tanácsokat, javaslatokat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A mai trend már az szerintem, hogy beköltözik a tévébe a nagy része a dolgoknak, a PC előbb utóbb azzá válik, ami eredetileg volt, munkaeszközzé....
A beszédszintetizáció fejlődésével alighanem a fórumozás is elérhető lesz beszéddel, amit mondasz írva jelenik meg, az átviteli csatornák korlátai miatt, persze először nyilván angolul... -
Pantok
aktív tag
Erős túlzás azthinni hogy valaha is lecserélik a tabok az asztali gépeket.
Igen, megtörténhetne, nekünk hasznos lenne, de akiktöl vesszük azoknak nem.
Miért csinálnának valamit ami miatt nem fogod megvenni a másik terméküket? -
Chaser
legenda
És tudja és tudja és tudja....! Akkor nekem nem is kell pc hanem inkább ez
Mobilizálódik a világ, a desktop szépen lassan majd átalakul, de jól van ez így. Szépen visszakanyarodunk a kezdetekhez, arra veszünk gépet amire használjuk is, nem csak felvágásból xxxx magos cpu-t...kb olyan mint anno a c64, amiga korszak, csak immár miblizálva -
Kal-El, a következő generációs Tegra SoC - Techdemo
A Kal-El alapú tábla PC-k várhatóan még idén forgalomba kerülnek. A korábbi pletykák őszi megjelenésről szóltak, de hogy sikerül-e tartani a tervezett ütemtervet, az egyelőre rejtély.
-
Ez meg egy másik,amibe betölthetőek az apk file-ok is: youwave.com
-
-
megalover
tag
ez házhozszállítva kézbeadva 34 rugó kb...
Na most ha én adok a kezedbe 34 000-et, akkor rendelsz nekem innét egy ilyet???
(Ui.: ez csak vicc volt ám, mivel a durván 10-11k-s különbséget számomra olyan túlzottan nem nagyon érné meg hogy aztán ne egy ilyesmi hazai garis tabletem legyen végül...)
-
Chaser
legenda
Csak notebookból indultam ki, ott a nagyobb felbontáshoz jobb minőségű monitor is társul. Bár hogy hivatalosan IPS-e azt nem tudom, de ha TN akkor premium kategóriás. Láttam már pár fHD-sat, mindnek jó szinhűsége és betekintési szögei voltak. De normál HD felbontásban ilyet még nem láttam. Ahogy olvasgattam tabletnél már attól is elvileg jobb a kép minősége ha kapacitív a kijelző, mert a másik megoldásnál a plusz réteg ront a minőségen valamennyit.
-
smkb
őstag
Hát, először is, housefodap-on az árban benne van a szállítás költsége, másodrészt 179 usd 8gb-os kapicitívért nem igazán a szokásos... ez házhozszállítva kézbeadva 34 rugó kb... dropad c8-at kapacitívban nem láttam még 179usdért hászhozszállítva.... rá kellett volna arra linkre nyomni és elolvasni miről is van szó...merimobilesen is 205$ a 4gb-os...
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék megtudni, hogy a tablet-hez kapható-e valamilyen dokkoló? Vagy létezik egyáltalán ilyen? Még jobban is mutat esetlegesen mintha csak úgy leteszem tölteni.
-
Pantok
aktív tag
+$20 a szállítás, amivel ez a szokásos Herotab C8 árba kerül,
C8-bol most került ki a +os verzió +4GB beépített memóval (mint ez), hangerőgombokkal és Bluetoothal. Ugyanakkor tudtommal ugyanazok a hibái maradtak mint az eredetinek.
Hogyha ez a link a C8+ akkor olcsó, egyébként a szokásos. -
smkb
őstag
Na ez egy korrekt ajánlat..179 usd galaxy tab soc-jével, 8 giga flash, 512mb ram, kapacitív, kamera...
-
Pantok
aktív tag
-
Chaser
legenda
Legyen igazad
Arról tudtok valamit, milyen panellel szerelik ezeket? gondolom 2 lehetőség van nagyjából, TN v IPS mint noteszeknél, esetleg OLED? Gondolom minél nagyobb a felbontás annál jobb minőségű a kijelző mint notebooknál. Kis felbontáshoz elég kommersz TN, nagyhoz már nem. Az xpad 70 vajon milyen? Nem átlagos 800x480, hanem valamivel nagyobb..esetleg panel is jobb benne? vagy ezért is meg kell várnom a teszteket? -
NNG
csendes tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Korábbankérdeztem egy halott Apad M003-al kapcsolatban. A problémám megoldódott firmware frissítéssel, de sajnos az új rendszerrel most nincs hang sem mikrofon. A Volume gombra kijelzi, hogy a hangot állítom, de sajna semmi hang nincs. Android 2.2 UBEROID van rajta. Kernel: 2.6.32 Build:1.3.0 CPU: VIA8650
Valaki a hang visszacsiholásában tudna segíteni?
Köszönettel -
Honduras
csendes tag
Egy FlyTouch2 tabletra fel lehet tenni Android 3.0-át? Vagy ha azt nem, akkor 2.2? Hol találok erről részletes leírást? Néztem már sok helyen, de sehol nem találok.
-
megalover
tag
Úgy legyen!! (De én már akkor se bírok magammal. Az igényeimnek valószínűleg megfelelő lesz, tehát csak ki kell várni a megjelenést! És rohanok is a boltba, még az se érdekel hogy 2-3 hét vagy hónap múlva lesz dömping és áreső... )
Amúgy ha meglesz, én nem értek hozzá annyira - így szívesen átadom majd egy gyorsteszt erejéig bárkinek! Hallod z0d1AK...?
Például ha máshonnét nem lenne!!!
-
aag
őstag
válasz
megalover #4214 üzenetére
"Talán írok is nekik ezügybe."
Ne türelmetlenkedj! Hamarosan lesz itt annyi-féle tablet, hogy még az Isten sem látott annyit. Majd kell valamiféle táblázat az összehasonlításukhoz, hogy el tudjunk igazodni köztük. Egy biztos, ha eddig nem vettem, most már bizony kivárom a bőséget!
-
megalover
tag
No, hamarosan már megjelenik a kicsikém eme helyen is ...
Bízzunk benne, hogy Speedshopnál (és a többi boltnál) még 2-3 nappal korábban is és akkor tutira ott vesszük.
Amúgy a bemutatkozójukban a következőket írják:
"Az MP3Center üzemeltetője a Wayteq Europe Kft."
Ami még érdekes lehet, hogy forintra pontosan megegyezik az ár..
-
Chaser
legenda
Azon vagyok. Papíron mindenképpen ellenfele az epad-nak, persze csak a 35k-s árazásúnak, mert elvileg 45k körül fog jönni az xpad és a többletszolgáltatások megérik azt a kis felárat, ott már esélytelen is lenne a 2-t hasonlítgatni, közel azonos árban nyilván mindenki a jobbat veszi. Sztem nagyon el kéne qrniuk ahhoz, hogy használhatatlan legyen. mivel navigációban régóta utaznak, bízom benne hogy ide is be akarnak törni.
I.T.E.M: Akkor jó eséllyel a 4:3 arány se lesz probléma döntő többségben..kipipálva
-
psanchez
csendes tag
Nekem ez lesz, remélem beválik, jövőhéten megrendelem:2.3 =" android tablet
DHL szállítaná, van vkinek vmilyen tapsztalata vele? Vámot hogy lehetne kikerülni?
Köszi -
válasz
megalover #4204 üzenetére
Gyakorlatilag a képpont sűrűségről és a felbontásról, képarányról ír,amit az android alkalmazás fejlesztésnél egy erre kialakított emulatorban tesztelhet a fejlesztő. Azaz megnézheti,hogy valójában hogy fog festeni a programja.
Az android SDK (fejlesztőkörnyezet) miatt,gyakorlatilag még androidos készülékkel sem kell rendelkeznie,hogy alkalmazásokat fejlesszen,teszteljen és feltöltse őket a marketre.
-
Na hogy kicsit tisztázzuk a fejekben lévő zűrzavart a képarányok és kijelzők miatt.
Az android fejlesztőkörnyezetben van lehetőség különféle méretű kijelzőkre való fejlesztésre tesztelésre. A kérdés az,hogy amíg nem nagyon léteztek 4:3 formátumú kijelzővel rendelkező készülékek az alkalmazás fejlesztője letesztelte-e a saját művét vagy sem ezekre is. Én azt mondom,hogy kezdetben nem,de ma már szerintem többféle kijelzőre optimalizálnak a fejlesztők. Viszont az eddig kifejlesztett és már a marketre feltöltött alkalmazások bizonyos %-a valószínű,hogy nem megfelelően fog megjelenni egy nem támogatott megjelenítőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged