- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Keresek cikket az Androidos táblák használatbeli hátrányairól, mint pl.
- szopás magyar/egyéb billentyűzettel
- office, market, ilyesmi nyűgök
dobljatok egy linket, ha van, ha nincs, Z0d1ak meg is van az új cikktémád
Tetszik a tablet, de inkább egy használt umpc (ha már nincs új) vagy Win7-es tablet, ha ennyi vele a szopóálarc... -
harry
veterán
Tényleg durva. Na, ilyesmi áron lennének ezek a típusok reálisak - a kisebbek meg persze még olcsóbban. Azért érdekelne egy tényleges üzemidő, illetve, hogy mennyire gördülékeny, szép a felhasználói felület, vannak-e lassulások, stb - mondjuk nekem kb. ezek a fontosak a tabletnél az ára és mérete mellett.
-
rewentlow
csendes tag
Az igényeid alapján sztem neked is egy ilyen volna a legoptimálisabb:
http://www.slashgear.com/asus-eee-pad-transformer-gets-officially-detailed-04144149/
Most nekem is ő az új kedvencem.
Állítólag nem is lesz vészesen drága.
-
danih
veterán
válasz
petipetya #2988 üzenetére
Köszi a sok infót, bár azt hittem tablet típust fogsz ajánlani, és nem konkrét progikat
Érdekes, a google szinkronizáció folyton beragad ezen a tableten, mert se a reader-t, se a gmailt nem hajlandó szinkronizálni, a market a régi marad stb. Fel kellett tenni a k9mail-t. Úgy látszik, hogy normális rom nélkül ez a része nem is fog megfelelően működni...
Ezt nem értem, kifejtenéd bővebben picit (ha van időd)?
"Régi market"? Mármint régi felület, vagy ez elérhetőségbeli korlátozás is?
Ez a "nem normális rom" rész a kínai tabletekre érvényes? Tehát, ha veszek mondjuk samsungot, toshibát, acert, akármit, ott minden flott? -
AS
félisten
Samsung Szuper Tabletje a 10.1 gyári Android 3.0 val kapható lesz hazánkban csak vodánál!!!!
Ár még nincs
-
petipetya
nagyúr
Azt usb billentyűzet a legtöbbel működik, többek között az Apad M7009-el is. Az ebay-en láttam ilyen tokos usb billentyűzeteket, viszont csak akkor venném meg, ha az ékezetes betűket nem a betűre hosszan nyomva lehetne előcsalni. A Milestone-on az anysoftkeyboard feltelepítése és beállítása után működik az a megoldás, hogy egy betűt többször lenyomva egymás után jönnek elő az ékezetek. Például: e=e, ee=é, oo=ö, ooo=ő. Kellene egy pesti tulaj, akinek a tokos billentyűzetével ezt ki lehetne próbálni.
Az office-ra van megfelelő alkalmazás (word,excel, pdf és pps olvasása+szerkesztése, elbánik a docx és hasonló formátumokkal is), de erről csak privátban tudok nyilatkozni.
Távoli asztali elérésre a teamviewer-t használom - mivel a gépemen linux a fő rendszer, így főleg a kliens program nélküli megoldásokat tudom alkalmazni. De van pár win-es cucc is, ezeket nem próbáltam.
Ebook olvasó van egy pár (pl. aldiko reader-t próbálgattam a minap).
Van valami tőzsdei alkalmazás is, mert a kollegám kb. 1,5 hete megleste, hogy a telón feltelepül-e ez a tőzsdés androidos alkalmazás. Be tudott lépni és hozzáfért mindenhez. Ha érdekel, akkor megkérdezhetem majd a progi nevét, mivel azóta letöröltem.
Filmre van pár ajánlott lejátszó (pl. rockplayer stb.). Ezen a tableten még nem próbáltam ki egyet sem, mivel csak egy 2GB-os másik telefonból elcsórt sd van benne. Mondjuk egy 720-as sorozatrész ráfér, azt majd meglesem.
Játszani nem szoktam, arról nem tudok nyilatkozni.
Érdekes, a google szinkronizáció folyton beragad ezen a tableten, mert se a reader-t, se a gmailt nem hajlandó szinkronizálni, a market a régi marad stb. Fel kellett tenni a k9mail-t. Úgy látszik, hogy normális rom nélkül ez a része nem is fog megfelelően működni...
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2977 üzenetére
"Hú, gyerekek. Milyen készüléket fogok én fogdosni a héten!
Gyors teszt is lesz róla.
"
itt nem említi az árfolyamát ...
szerk: ja látom már - akkor sztornó a "Blacberry"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2965 üzenetére
Sajnos nem vagyok ilyen jó kapcsolatban a Vodafone-nal. Szívesen nyomogatnám pedig a Galaxy Tab 10.1v-t.
Kisebb, olcsóbb, hasonló tudással. -
LordD
csendes tag
Sziasztok egy gyors kérdés!
Point of view mobii tegra, haverom is vett egy ilyet és az app center neki nem megy rajta
ezt a hibát dobja ki neki:"Not trusted server certificate"
Feltettem neki az android pit app centerét és ugyanaz a hiba!
Valakinek valami ötlet?
A válaszokat előre is köszönöm! -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2953 üzenetére
Szeretnék segítséget kérni. Rootoltam és rom-oltam már Spica-t és Milestone-t is, ezzel a részével nem lenne gond.
Viszont még nem találtam leírást a neten erről a cuccról, és romokat sem. Másik gép rootolt rom-ja jó erre? Ha igen, akkor melyiké és hol találom meg a neten?
-
danih
veterán
Ide is beteszem, hátha valakit érdekel, és nem volt még.
Ha volt, akkor bocsánat, csak segíteni akartam -
z0d1AK
nagyúr
Hú, gyerekek. Milyen készüléket fogok én fogdosni a héten!
Gyors teszt is lesz róla.
-
jFox
addikt
Elvileg az (leírás szerint) enyém is tudja (Haipad M701), de szerintem válogatós. Rádugtam egy HP billentyűt és egy MS egeret is, de nem ment,.
Az egérnél annyi történt, hogy kirakta a képernyőre az egeér kurzort, viszont mozogni már nem mozgott.
Lehet, hogy csak olcsó kínai cuccokkal működik. -
Tim82
félisten
Sziasztok! Létezik olyan Android-os tablet, amelyik képes USB-s külső billentyűzetet kezelni (USB OTG, ha jól emlékszem, ahogyan hívják ezt a tulajdonságot)?
(Felmerült bennem, hogy az általam ismert legkényelmesebb hordozható billentyűzettel lehetne-e összekötni tabletet.)
z0d1AK: köszi, de esetleg példát (modellt) is tudsz mondani?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2765 üzenetére
Na, megjött a gép. Mint kiderült, ez egy Apad M7009-es modell. Töltőn van, de persze már belenéztem, hogy tényleg megy-e rajta a flash. A 10.2-es felment rá és elindultak a flash játékok a böngészőben. A sebességgel sincs gond, a kijelző pedig jó érzékenységű kapacitív, kb. mint a Milestone-é. A csomagban volt egy füles, töltő, micro/mini usb átalakító és egy HDMI átalakító. A súlya nem a legkönnyebb, de a ZT-180-hoz képest ég és föld a különbség minden tekintetben.
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2949 üzenetére
Van már hozzá 2.2 .
-
rakloo
aktív tag
Valakinek van zeithink zt-180 vagy flytouch 2-3 ?
Zt-180-on mennyire "élvezhető" az internetezés ? -
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2947 üzenetére
Nekem is elég sovány.
Ezért is szoktam kikapcsolni.
Így viszont lassan bootol be. Cserébe nem eszi az akksi.
Folyamatos üzemben olyan 4órát kibír wifis nettel. -
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2945 üzenetére
Na igen, de ár érték arányban nem rossz szerintem.
-
jFox
addikt
válasz
balpeter04 #2940 üzenetére
Nekem Haipad M701 van 720Mhz-en ketyegő telechip procival. Egy kicsit lassan indul, de ha már bebootolt akkor használható. Netezés, fílmnézés, játék, kiválóan megy.
(Flasht- leszámítva) A rezisztív érintője pedig elég jól használható.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #2942 üzenetére
Jó kérdés, nem hiszem. Talán a Galaxy Tab.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #2940 üzenetére
Járt már nálam több ilyen gép is. A Smartbook Surfer használhatatlan volt, míg a másik, kínai "használható".
-
balpeter04
tag
Telechip-es gépekről van valakinek negatív illetve rossz véleménye?
Ha van kérlek, oszd meg! -
TTomax
félisten
Nekem ma járt egy Dell Streak a kezemben,igen igen jól használható volt... a kijelző tűéles,és ugrott minden ahogy kell... a böngészés nem volt rossz rajta,pedig csak 5"...
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2931 üzenetére
ja az ujjam tényleg elég bénán mozgott a 125k-ás mobilon (Galaxy S)
kérdezek valamit
6"-on létezhet 1024x600-as felbontás
-
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2929 üzenetére
jó persze ha azt látom, hogy sorban lövik ki a webshopokban a cuccot akkor berusholok és megveszem hirtelen felindulásból 135k-ért akár még "T" függően is de azért szeretném a 80-100k-ás árfolyamon aktiválni a pénztárcámat
néztem a mobilokat is (Galaxy S, Galaxy Ace) de azok "borzalmasan" picik voltak
talán a legideálisabb a 6"-os cucc lenne (még látható de már zsebre vágható)
-
philoxenia
MODERÁTOR
A kérdés az, mi lesz a legalacsonyabb ár, amennyiért még kapható lesz....
anno a Pentax K10d-re is addig vártak páran, hogy a végén már sehol sem lehetett kapni...
Persze használtan még utána is lehet majd kapni, de nyárra lesznek olcsóbb alternatívák is valószínűleg...
Ellenben nekem most járt le a mobilnet előfizetésem, mindenképp újat kellett kötnöm, nem tudtam várni a ZTE tabra, ami szvsz lesz majd nyilván a T-nél is, de most nincs..... -
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2925 üzenetére
hát jh - tudom, hogy ha 1x végre megveszem akkor úgyis a "fullosat" veszem majd meg
de még várok nyárig hátha az árak lemozdulnak -
petipetya
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, nekem pont a 3G miatt kellett, a csak wifis szvsz. nem érné meg a többlet árat a Haipadomhoz képest, amit a gyerek /18,5/ megkapott....
Persze sokkal gyorsabb wifivel is nála, és a képernyő sem említhető egy napon, de wifivel használható az is. De, ha kiadsz egy százast, akkor a maradékot nem érdemes sajnálni, ha futja....
Sőt, nekem most csak 40k, a maradék 60 12 havi részlet, mivel új internetelőfizetéssel vettem, együtt is csak 100, persze az internetre rabláncot vállaltam, de mivel függő vagyok, valamilyen net mindenképpen kellene, országosan pedig saját tapasztalatom szerint a T a legjobban lefedett....
Ez persze helyileg eltérő lehet... -
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2923 üzenetére
irigykedés ON
én most spekulálok a 3G-és (135k) & a csak wifi-s (99k) motyón ... -
philoxenia
MODERÁTOR
Végül is Tab lett, nem bántam meg, olyan, amilyet mindig is szerettem volna....
Az árán kívül nem lehet kifogás ellene, sőt a T-nél már 2.2-vel kapni. -
jFox
addikt
-
harry
veterán
Flasht lehet tiltani, ha nem akarsz - ha viszont kéne, de nincs, akkor az gáz. Vannak honlapok, amik flashben vannak írva (kár csak a menü, vagy valamilyen része, mindegy), és akkor azért igen hasznos, hogy van. Lehet, csak havonta egyszer lenne rá szükség, na de akkor viszont kéne. Szóval inkább a lehetőség a fontos, hogy ha kell, elérhető legyen, legalábbis számomra.
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
petipetya
nagyúr
Ma találtam a cikket:
ZTE V9 Light teszt a mobilx oldalánNincs benne flash.
-
z0d1AK
nagyúr
(#2903) emleki & (#2904) LordD: Ha 3G-s verziód van, akkor kikapcsolt állapotban belehelyezed a SIM kártyát. Bekapcsolod, a beállításoknál a vezetéknélküli hálózatoknál keresd meg a mobil hálózatokat. Azon belül kell beállítani az APN-t (Access point name) a szolgáltatódnak megfelelő módon. Ha ez megvan, akkor lesz képes felcsatlakozni a mobil hálózatra.
-
emleki
csendes tag
össze szeretném kötni a pc a tablettal tudna valaki valami leirást magyarul
-
Unsign
tag
Megjött a Flytouch3-am
Szombaton adta le az eladó a DHL-nek a megbízást, vasárnap felvettét Hong Kongban és ma jött a DHL autó és kézbe adta a cuccot. Vám, Áfa nuku. Mondjuk digitális képkeretet rendeltem
Netre kábellel kötöttem, mert nincs wifi és szabványos csatlakozója van. Flash videók ugyan nem tökéletes minőségben, de futnak. Angry Birds száguld.Eddig bíztató. Ja, és a rezisztív kijelző kifejezetten jó.
Majd még írok róla. -
emleki
csendes tag
Hello point of viwe tabletom van az volna a kérdése hogy elvileg nem 3g-s de a sim foglalat megvan be is hejezhetö a kárty az szeretném megtutni hogy a menübe utolag be e lehet varázsolni 3g menüt
-
balpeter04
tag
FIRMWARE FRISSÍTÉS
Zenithink ZT-180 V2 készülékhez
Szoftver: 2011.03.12.FIGYELEM! A ROM CSAK A 4GB TÁRHELLYEL ÉS 512MB RAM-AL RENDELKEZŐ KÉSZÜLÉKEKKEL HASZNÁLHATÓ!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSERÉLJEN ROM-OT!A ROM leírása:
- Adobe Flash támogatás
- Számítógéphez csatlakoztatva a Windows XP/Windows 7 rendszerek adathordozóként felismerik a 4Gb beépített tárhelyet
- Angry Birds, Paper Toss és más 3D játékok telepítésének feloldása
- Élő háttérképek. . : : Mediafire letöltési link : : . .
Még egyszer mondom, mindenki csak saját felelősségre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged