- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mleslie
tag
válasz
philoxenia #2495 üzenetére
Nem látja a cuccokat, vagy párosítani nem lehet normálisan?
-
TTomax
félisten
Hát végül egy Galaxy Tab-ot vettem.Most arrol pötyögög a parkolóban,nagyon tetszik nem bántam meg hogy eladtam az Archos-t!!!
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2495 üzenetére
Akkor olyan mint linux alatt. Ott is elég macerás. Google-ék sem tudtak sokat javítani rajta ezexerint.
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2493 üzenetére
Hát igen, ez a bajom nekem is, hogy ezeknél a kínai cuccoknál sosem lehet tudni.
Igazábol a GPad tudás megfelelne, csak még egy Bluetooth jó lenne bele.
Esetleg nem tudok olyat ajánlani, ami hozza GPad tudását és van benne bluetooth, és kapható itthon és árba is hasonló? (Tudom: meg még minem kéne...)
mod:
Gondolkodom még ezen is : Ziio Ebben van BT és az ára is viszonylag kedvező. Erről van valakinek tapasztalata? -
z0d1AK
nagyúr
"Operációs rendszer: Android 2.1, (készülékeinket a legfrissebb firmware-rel adjuk át és állandó frissítést biztosítunk)"
Azért ez milyen jó biztosíték. A Honeycomb bemutatása után 1 hónappal 3 generációval régebbi oprendszert kapunk, mint legfrissebb.(#2486) TTomax: nem tudom pontosan, hogy milyen mennyiség került vajon legyártásra Commtiva néven.
Maga a Smartbook ha megegyezik a Vegával, akkor nem rossz vétel. Bár a régi Surfer nem varázsolt így el.
-
jFox
addikt
Az "external 3G" azt jelenti, hogy USB-n dughatsz rá 3G pöcköt. De álltalában csak 1 típust fogad el. Az RJ45 lan meg sima UTP. A Vatera van tele ilyenekkel, de álltalában VIA proci dolgozik benne. Ez komolyabbnak tűnik.
Más: Ez itt [link] olyannak tűnik mint a GPad G10. Viszont magyarországi forgalmazó és szervíz garancia. G10-et vett már valaki, vagy ilyet. Melyiket érdemesebb?
-
salp59
csendes tag
válasz
T-Rex450Pro #2226 üzenetére
Szia,nekem ugyanez a tablettem van és a jelenség ugyan ez énsem találtam rá még megoldást,látom már régen irtad és nem válaszolt rá senki,esetleg már sikerült megoldanod?ha igen akkor oszd meg velem légyszi.köszönöm.
-
rewentlow
csendes tag
Ezt láttátok már?
http://androidportal.hu/2011-03-06/zte-light-tartosteszt-david-goliatok-kozott
Mivel Telenor fogja árulni, így több mint valószínű, hogy lesz benne 3G, mert egyébként nem volna nekik üzlet.
Ja és hétcolos, bár rezisztív, de legalább a Froyot megkapta. A speckók alapján az ára sem lesz az egekben.
-
TTomax
félisten
Na mindegy csak ez lesz.. Variálom itt mint a kutya a szexet,de olcsóbban nem fogom megúszni....
az 512flash zavar csupán... de az nagyon!meg ha jól olvastam 4G-ig lehet bővíteni microsd-vel...
-
TTomax
félisten
És ez??[link] Mit jelent ez az "external 3G supported'???Meg RJ45Lan,ilyet még nem is láttam...
-
TTomax
félisten
Valami nem kerek a történettel mert az N700-at most is forgalmazzák.. nem tudom látszik-e neked a link [link]
250font és simfree... ha nem lenne 7"-os nem is gondolkodnék,mert a V7-es még mindig 300font körül van,és úgy látom csontra egyforma a két gép!
Így lehet jobban látod... [link],és a cikk novemberi most meg már március van.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem klón, olyannyira, hogy a Commtiva N700 előbb volt, mint a vp7.
Az egész úgy volt, hogy tavaly beindult a Commtiva készülékek kibocsátása, a Z71 hozzánk is eljutott. Volt N700-as tablet modell is, csak éppen a ViewSonic fogta, és felvásárolta az egész Commtivát, és így nem is lett kiadva az N700, hanem lett helyette ViewPad 7. -
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Viewpad7 meg a klónja,Commtiva N700...ez utóbbit elég olcsón tudnám 250fontért....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Igen, ezért mondom. a ViewPad 7 van még, legalábbis ahol készleten van még, mivel nem nagyon fog jönni egyelőre új szállítmány belőle az országba.
-
TTomax
félisten
Ezt örömmel olvasom,mert nekem normál sim-em van!
Ugy olvastam a Vega-ban nincs 3G modul,amikor kiadták akkor azt irták majd adnak ki olyat is,azóta semmi,ezért is lőttem ki.. merthogy cserélem az Archos-t a 3G modul hiányát nem tudom benyelni,ez van.Amúgy minden megoldás érdekel,még ha rezisztiv is! -
Sonek
tag
Megérkezett a következő versenyző (Mobii, Vega, zPad klón szerintem): Olivetti OliPad
Ebben is van 3G, és 399EUR... -
TTomax
félisten
Erre mondjatok már valamit,mert nekem nagyon bejövős...főleg hogy jár hozzá a dokkoló!
-
z0d1AK
nagyúr
Végre megvan a domain. A jövő héten beröffen a szerver, megkapja az oldal a motort és a dizájnt, és indulhat is a tabletekkel foglalkozó oldalam!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #2463 üzenetére
Maga a Folio nem ér véleményem egy 100-ast, de a név miatt nem nagyon fog félelmetesen lemenni szerintem az ára.
A PoV viszont a konkurenciával összehasonlítva (Archos 101, Folio 100), megérheti a 115 ezret, mert azért csak Tegra 2, és van 3G is, ami nálam előny. És a kijelző érintésérzékelése elég jó, az anyaghasználattal együtt. -
z0d1AK
nagyúr
-
jFox
addikt
Erről mi a véleményetek: [link]
Igaz csak 720MHz a proci, de a bemutató videó (termékinfó) elég meggyőző. -
z0d1AK
nagyúr
Sikerült rájönnöm, hogy a Point of View Mobii nem más, mint az Advent Vega
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igen, de mivel rezisztív a képernyő, nem túl nagy fícsör......
Gyakorlatilag nemigen használom ezt a lehetőséget, azért nemhiába 40k ez a gép.....
Nem egy Blade a képernyő, gyengébb sokkal a betekintési szög például, elég erős érintésre reagál csak...De pont olvasásra és filmnézésre teljesen alkalmas. Ha van 220 a közelben... Nagyon gyorsan merül az akku....Könnyű a gép, gondolom ezért is, hogy kicsi akku lehet benne.... /Nem cserélhető./
PDF-ekkel az a probléma, hogy nem találtam még programot, amivel nagyítani tudnék, alapból meg piciben jelenik meg..../market van, első wifis bejelentkezésnél azonnal működött..../Szerk.: gyorsan kipróbáltam, pl a nagyítás egy képen teljesen használható multitouch-csal....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2448 üzenetére
És tényleg multi-touch?
-
z0d1AK
nagyúr
Üzenet a Point of View tabletröl.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kelzsoca #2442 üzenetére
Ha 6 éve rendelsz, akkor Te is tisztában vagy azzal, hogy a királyi magyar postán az is nagy szó, ha megjön a csomag...
Szállítmányozási cégeknél valóban neccesebb, de ha Chen neked a dobozban lévő számlára 100usd+ingyenpostát ír, akkor azt veszik alapul.
Ennek az áfa+vámtartalma kb. 30 USD, ami kibírható az hiszem.Volt olyan esetem, hogy a "replacement" felirattal érkező motyómnál bizonygatnom kellett egy ideig, hogy a "value" és a "price" szó nem ugyanazt jelenti.... nyertem
És hidd el, én is sok mindent rendelek EU-n kívülről, eddig sokat nem vámoltattam, de lehet, hogy csak szerencsém volt... vagy a "replacement" a varázsszó, hiszen a szerencsétlen agyonhajszolt vámtisztviselő a 4-es ablaknál inkább rádhagyja, hogy cseredarab, minthogy csinálja magának a pluszmunkát azzal, hogy az "eredeti" darab összes számláját bekéri, összehasonlítja, iktatja stb stb.
(mivel ugye elvileg van egy másik, ugyanilyen terméked, amit anno egyszer beflödiesítettél, az elromlott, és ahelyett küldte Chen a cseredarabot...)Mellesleg egy avatatlan szemnek egy 80 dolláros és egy 360 dolláros tablet közt nem sok különbség van...
----
Másik lehetőség: cégre venni, áfa visszaigényelhető (bizonyos feltételek fennállása esetén persze)
-
hun_gery
aktív tag
OK, meghajlok előtted, ez korrekt magyarázat volt, gondolom a csillió 3szög számítása főleg játékoknál jön ki, részemről főleg a fizikai játékok a nyerők, nem a 3d szimulációk, így nem mélyedtem el a gpu-val kapcsolatos adatokban, de köszönöm, hogy írtad, ez pláne megerősített abban, hogy S510PV210 alapú gépeket nézzek.
-
smkb
őstag
válasz
hun_gery #2437 üzenetére
A Freescale IMX 515 egy AMD Z430 GPU-val rendelkezik, ami nagyságrendekkel gyengébb a Samsung S510PV210-ben implementált Power VR SGX 540-nél. Mindenképp a Samsung SoC-el szerelt eszközt venném meg hasonló áron.
ATI Imageon Z430: 22M triangle/sec; 133M pixels/sec
PowerVR SGX540: 35M triangle/sec; 1000M pixels/sec -
kelzsoca
félisten
válasz
hun_gery #2439 üzenetére
A Németből rendelek és a Kínából rendelek között van egy pici különbség, gondolom ezt Te is tudod, az egyik unión belüli ország a másik nem éppen.
A próbadarabot kérek, meg így úgy trükközés már erősen figyelve van, de nyugodtan próbáld ki rendelj vmi drága holmit Kínából, és irasd rá a csomagra hogy ajándék, vagy termékminta vagy bármi, és nyugodtan lehet ráírni nevetséges összegeket, majd kiderül hogy mi lesz a helyzet a csomaggal
(6 éve rendelgetek ezt-azt Kínából, amiben sima posta, de főként DHL, TNT stb..szállítás is volt)
Persze biztos lehet trükközni is, mint máshol is, de ez már más dolog.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kelzsoca #2426 üzenetére
vám/áfa kérdéshez egy pici adalék: ha rendeltél már németből akármit, akkor tudod, hogy a DHL=német királyi posta, és azok a szép dhl-es furgonok csak az expressz csomaggal szaladgálnak, a "mezei" dhl-es cuccok a határon átkerülnek a megyar királyi pota zöld furgonjaiba....
------
illetve azt sem kell komolyan elhinni, hogy Chen neked EMS-el fogja küldeni a szajrét, jó lesz az ajánlott levélnek is...
(mindezt 5 év, és közel 400 ebay feedback mondatja velem)----
Nem akarok én áfacsalónak tűnni, de:
Replacement-ként kell küldetni, akkor nincs hiszti a vámon...
boltosként kell próbadarabot kérni, akkor nincs horror postaköltség
Chen azt ír rá nekd, amit kérsz... papíron 99usd+ freeship a számlán, és nincs para a vámon
----
Garancia: 3100Ft a max 1000 grammos levélként feladott csomag akárhová -
hun_gery
aktív tag
Jogos az észrevétel, mentségemre szolgáljon, hogy itt v an előttem egy postit a monitoron, amin 3 szó van: herotab m802, apad8, herotab mid816
Teljesítményükete tekintve kb ugyanott vannak ezek a vasak, valamint az 1GMHz (kínai 1 gigaherz) még giaz is lehet egy kis overclock után...
-
wwhy
veterán
ha összejön, leszervezem a szállítást ingyé'
-
smkb
őstag
válasz
hun_gery #2423 üzenetére
"ez pontosan megegyezik az edigitalos navon t810-el"
A Herotab M816-nak meg az Edigitalos Navon T810-nek köze nincs egymáshoz. Az M816 samsung hummingbird alapú soc-el van szerelve a Navon meg Freescale IMX 515 ami valszeg az edigital speciben írtaktól eltérően inkább 800mhz lesz... totál más a két platform. A samsung alapú herotab jobb. A Navon a Herotab M802-re hajaz.
-
kelzsoca
félisten
Erre még számold rá nyugodtan a vámot, mert a DHL-nél nem fog sem ajándékként sem másféle trükközéssel bejönni az árú, 90%, hogy megfogják.
Ha trükközöl az árral akkor nem valós árat adtál meg, kérik a számlát, papírokat, meg mindent ami kell, ha ezeket nem nyújtod be, vagy nem a valóságot fedik, már le is foglalták a küldeményt
Tehát 50k lenne nagyjából mire megérkezne, és akkor ki tudja hogy nem hibás -e, garancia az nincs, ha mégis van és arra kerül a sor az ~20k, mire visszaküldöd a terméket stb..
-
hun_gery
aktív tag
-
maláj
addikt
én csak a 8" miatt vettem észre (najó - mellette van a Tab is
)
majd leteszteli valaki -
maláj
addikt
Edigitalban akciózzák eme 8-as motyót
-
Neurotoxin
őstag
Én konkrétan azon gondolkozok, hogy inkább veszek egy androidos telefont nagy kijelzővel,de 60-90között legyen, bár a jelenlegi E51emmel is tökéletesen tudok internetezni, most is arról írok, mellé egy 11.1-13.3as Thinkpadet, de legalább nem ütközök falakba és tudok csatlakoztatni adathordozót is, arra használom, amire akarom.Rájöttem, hogy nekem egy olcsó tablet kellene, CSAK egy kis netre és pdf magazin olvasásra.Egyáltalán van olyan, ami beolvas 100-150mb-os PDFeket?
-
rewentlow
csendes tag
Remélhetőleg a bejelentett iPad 2 nyom valamit az árakon...
-
hun_gery
aktív tag
navon t810 = herotab mid 816 (néhány hozzászólással előbb pont ezt javasoltam) aopex weboldala. alibabán is hirdetnek (http://yuqi.en.alibaba.com/), ott 140 usd körül adják (+posta) cca 30-35000 ft-ért itthon van. A fém hátlapú jobb minőségű
kezel pendrive-ot, billentyűt, egeret, meg valamelyik huawei 3g modemet is
-
jFox
addikt
Én ezt néztem ki: Navon T810
Csak még nem kapható. De a specifikáció alapján bíztató.
Mondjuk azért jó lenne látni róla egy tesztet, de az is aggasztó kicsit, hogy a Navon honlapján sem találni...Ha van rajta USB host akkor elvileg kezeli a pendrive-ot.
-
wwhy
veterán
És még egy kérdés: a tabletek általában a pendrive-ot felismerik
-
wwhy
veterán
én leírtam mire kell
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles? ők korrekt cég
pandawill? ők se a lehúzós dealextreme szintje.
wits a81-ek vannak 250USD körül kapacitívvel... na, arra aztán van közösség... szerintem kb a legnagyobb a klónok közül-------------
más: nem támadni szeretnék, mert jó ez a fórum, de kérlek titeket, világosítsatok fel? MIRE kell itt mindenkinek dual core tablet?
Angry birds-nek? vagy az indexet olvasgatni?Mert egy wits a81, vagy hasonló kaliberű társán is elmegy minden, mint a mesében, kb hozza azt a szintet, mint egy középkategóriás robotos telefon (motorola defy pl.)
Szóval tényleg érdekel, hogy ki mire ácsingózik, ha a tabletre gondol... mert gondolom kevesen renderelnének animáciüt, vagy dolgoznának 50-60 réteges psd-vel egy ilyenen...
(hd2-m van, azon robot, de nem tudom, hogy mitől lenne jobb nekem, ha pl 2x ekkora proci lenne benne. Megjegyzem kütyüfan vagyok, az elvárásaim nekem sem alacsonyak, útálom, ha egy rendeszer szaggat, döcög, röcög, tehát a LÉNYEG érdekelne, hogy MIRE kell egy ilyenbe 1gb RAM meg dcTEGRA)és mégegyszer: no offense
-
wwhy
veterán
Lenne is 0% THM, PhotoHall
Icarus T701
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest