- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #5033 üzenetére
Csomag igénytől függ, ezért is írtam, hogy figyelembe véve azt, hogy ő milyen konstrukcióban tudja megvásárolni.
Mert csomagtól függően lehet, hogy éppen olyan kedvezményei lehetnek a T-nél, ahol mind a kettő kedvező áron megkapható, de ezt elsősorban ő tudhatja. -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #4352 üzenetére
nemleszjó, vazze, kifogyott belóle a tinta, azért ilyen olcsó :-)
-
válasz
philoxenia #4347 üzenetére
Jó ez a kis bill,gratula!
Én néha a logitech mk320-al (egér,bill) használom..
-
aag
őstag
válasz
philoxenia #4259 üzenetére
A beszédszintetizáció fejlődésével alighanem a fórumozás is elérhető lesz beszéddel, amit mondasz írva jelenik meg, az átviteli csatornák korlátai miatt, persze először nyilván angolul...
Azthiszem '96-ban láttam először reklámon ezt. Az IBM-nek nemes egyszerűséggel felrobbant reklámjában a billentyűzet. Mondván, ez az alkatrész többé nem fog kelleni. Igen, ilyen nagyra voltak a beszéd-szintetizációval akkortájt. És azóta a mai napig semmi. De egyetértek veled abban, hogy most már épp ideje lenne, ha valóban működne.
-
foxi69
tag
válasz
philoxenia #4266 üzenetére
USB-s stickről sincs?
-
Pantok
aktív tag
válasz
philoxenia #3642 üzenetére
Valakit megvert azzal a tablettel a ficko hogy így széttört az előlapja?
Aztán rendelhetsz hozzá herotab szétszedő müanyag készletet is.Enyém tegnap jött meg és már most félek a naptól amikor majd szétkell szednem. pedig egy két dologhoz nem ártana (wifi antenna, az állapotled tompítása, esetleg 3.5 jack csatlakozó cseréje)
-
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3642 üzenetére
ezaz, igen.(az első)
a második videjóhoz csak annyit, hogy van aki előlről szereti, én speciel hátulról
Ja, éshogy a fickó Alsó-Szecsuáni tájszólása számomra teljesen követhetetlen volt.
És, hogy ezt az én körmömmel biztosan nemtudnám megcsinálni -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3639 üzenetére
forog a youtube-on közkézen egy video, igaz dropad a8 m7009-ről (irdbe a gugliba)
ott a hátlapot szedi le a muki valami vákumos tapadokorongos célszerszámmal(fürdőszobafogas)
gondolom a tied is hasonlo lehet, most nemtudom megnézni, próbacseresznye :-) -
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #3621 üzenetére
Nem nincs,de van kiváltó lehetőség,csak ez attól függ mire kell... lehet élni usb nélkül ...
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #3619 üzenetére
Mit csináltál vele? Ráültél?
Az enyémen már 2.3-as droid van. -
atesss
addikt
válasz
philoxenia #3573 üzenetére
Köszi, ugyan sajnos csak 5"-os, de elég komoly darabnak tűnik.
Rá is kérdeztem pár dologra a topicjában.
Bt kihangosítás, FM transmitter, a Win CE felület gyárilag elérhető az egyik ikonnal, stb.
Az x960BT-vel pedig elvileg netezni is lehet megfelelő telefonon keresztül (BT- Dial Up Network): [link]
De vajon mit tudhat az Internet Explorer Windows CE, és a proci (SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz) ?"Sőt vedd figyelembe azt is, hogy nem zökkenőmentes a naviprogramok portolása, pláne úgy, hogy külső vevőt használsz...."
Mármint most az Androidra gondolsz, ugye ?
Hát a portolást a Nav N Go csinálta, csak nem tudom hogyan is sikerült az Androidos IGO.
Nincs valakinek tapasztalata ?
Főleg a hardver-követelmény és a sebesség lenne fontos (minnél több hardveren nézve), a funkcióknak, kezelőfelületnek utána tudok nézni.
A külső BT vevő meg Android alatt is ennyire probléma ?Találtam 7"-t PNA-t is, CNS Zeus: [link]
Csak ahol eddig találtam, és lehet még kapni ott pofátlanul baromi drágán, 70e-ért árulják: [link] -
atesss
addikt
válasz
philoxenia #3560 üzenetére
Igen, az ára miatt tényleg sokkal jobb lenne egy "navigációra való célgép".
De azon lejátszani miről lehet ? USB Host gondolom egyiken sincs.
A memkari meg gondolom csak a közös van, amiről a térképek is futnak.
Ja és az sem ártana, ha kezelne SD-HC-t, azaz 2GB-nál nagyon memkarit.De a legfőbb az, hogy min. 5,5-6" kijelzője legyen, de a 7" sem árt.
Na most ilyen naviból régen sem volt sok.
De mi az amit lehet is kapni még most is itthon, és használható valamelyest multimédiára is ? -
atesss
addikt
válasz
philoxenia #3558 üzenetére
Na ha így van, akkor az probléma...
(Ha esetleg valaki tud ellenpéldát, ne tartsa magában !) -
gipsztigris
addikt
válasz
philoxenia #3527 üzenetére
Azt hiszem, hogy egy pár féle-fajta PDA és egyéb 800x480-as vasdarab megfordult már a kezeim közt, de az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok egy 7"-os 800x480-as felbontású készülék képén.....kivéve, ha maga a kijelző sz@r! Fényerő, kontraszt, színkezelés, stb.
-
kolosanyi
veterán
válasz
philoxenia #3460 üzenetére
Ez lefordítva k*va nagy.
Kíváncsi vagyok mikor jut el a kugli fordító odáig, hogy értelmesen fordítson magyarra...
-
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3455 üzenetére
na azé, mer nekemse...
sokáig nemértettem, mértkell egyeseknek E-Book olvasó, mikor ott a tablet. (vagy az Ipad)aztán rájöttem, mert strandon pl. nemnagyonlehet látni a verőfényben.
na errevannak a háttérvilágításnélküli readerek , amik a verőfényben is jól látszanak.
(eztkellene még valahogy átültetni a tabletek világára, ezt a fajta kijelzőt.) -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3451 üzenetére
jaja, körülbelül annyira, mint a laptopon vagy az LCD monitoron olvasgatni...
mivan,mivan, mivan??
most belémkötsz, ha már a betonba nemtudsz??
Látsz Te ebben a mondatban valami pejoratívat?
Aztszerettemvolna kifejezni, hogy teljesen normálisan lehet olvasgatni rajta, én kiolvastam a galaxis utikalauzt stopposoknak, de nemkívánom most felsorolni a literaturális műveltségemet, mert igaz mi igaz , a javarészét a Guttenberg galaxisban szereztem be.TEHÁT.
OLVASNI jó, tableten mégjobb. (laptopon meg mégjobb, mert mégnagyobb a kijelzője.(ennek analógiájára a 60"-os LCD-n a legjobb, mert az a legnagyobb)
nemértelek, ma mindenki olyan "gyerekiahóra" hangulatban van? Mondjuk biztos a front teszi.
Nem az ukrán ... -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3445 üzenetére
jaja, körülbelül annyira, mint a laptopon vagy az LCD monitoron olvasgatni...
-
Numspa
tag
válasz
philoxenia #3379 üzenetére
...de ez nem az a topik....
...ha temondod...
-
Numspa
tag
válasz
philoxenia #3376 üzenetére
Nincs itt semmi probléma sem. Mindenkinek mások az igényei. Én például filmet a nappalimban szeretek nézni, kényelmes körülmények között. Van usb-lejátszási lehetőség a tévémen. Ma-már mindegyiken van. Például most megy a "Mert hülye azért nem vagyok!" boltban egy TV-akció, ahol 94cm-es lcd-tv-t adnak usb-s lejátszási lehetőséggel potom 100.000 Ft-ért. Ezért engem egyáltalán nemérdekel a tabletek filmlejátszó képessége 100.000 Ft-ért. Viszont érdekel a Skype. Minden ismerősöm-barátom-rokonom ezt használja. nehogymár pont egy új-hordozható eszközön ne legyen nekem ilyenem!
Egyébként nemértem a dolgot. Az Android linux alapu. Linixon meg vagy 5-6 éve használok Skype-ot videóhívással. Akkor most mi az hogy az Androidon 2011-ben ez nem megy? Nyilván direkt van ez így, de az is biztos, hogy amíg nem fog rajta működni én direkt nem veszem meg.
(Nem szürkítem ki ezt a beírást, mert véleményem szerint ez elvében idetartozik.)
-
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #3252 üzenetére
Szia!
Ha van türelmed kivárni,míg megérkezik HK-ból,van ilyen féláron is:
[link]
Én 7,10 USD-ért rendeltem tőlük bőrtokot,az szuperül bevált(hasonló nálunk 7-12000 FT-ért kapható) -
maláj
addikt
válasz
philoxenia #3244 üzenetére
már folyamatban van
még megválaszolják a gari kérdését (Samu vs. eu) és goszerk:
speedshop2 írta:
Samsung garanciás.akkor azt hiszem támadásba lendülök
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #3244 üzenetére
Már alapból nincs, hiszen csak rendelhető.
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3121 üzenetére
ZTE Blade topikban olvasgatni olyan, mint a Háború és békében megkeresni egy bizonyos mondatot
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3119 üzenetére
Az rendben, de legalább a legjobb dumpprogi felé iránybaigazíthatnál
ha nem gond
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3089 üzenetére
Köszi
(#3090) petipetya: szerintem olvasó-függő... nézz utána a pontos típusnak... Elnézve a szétszedős videót nekem is az jutott eszembe, mennyit gyorsíthat a herotab-on (mert gondolom arról van szó) egy magasabb class-os sd karira való csere (ill. nagyobbra)...
Egyébként grat, hogy szét merted szedni, sokan széttörték a képernyőt -
danih
veterán
válasz
philoxenia #3087 üzenetére
Köszönöm, nem, én általánosságban kérdeztem... Gaméknál is előjön? (Mondjuk ez nem fontos, csak mindennel szeretnék tisztában lenni
)
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3085 üzenetére
Hoppá. És arányában kb. mennyi azon programok száma, amit a Tab nem tud futtatni felbontása miatt? Vannak "kucslprogramok", nagy kedvencek, amik Tab-on nem mennek?
Ill: a széthúzás úgy néz ki, mint az iPad-on pl? Mert az marha ronda, egy hányinger. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #3077 üzenetére
Vagy nem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #3075 üzenetére
Simán.
-
petipetya
nagyúr
válasz
philoxenia #3062 üzenetére
Nálam nincs asztali gép, a rendes gép a netbook - ezt használom itthon. Mindenhol máshol a telefon van velem a nettel és 3,7-es kijelzővel. És a kettő közötti űrt tölti be a tab.
-
petipetya
nagyúr
válasz
philoxenia #3053 üzenetére
Szerintem viszont jobb a Blade-Herotab párosítás. Most nekem is androidteló-kínaitab van a készleten, és ezt a párhuzamot nem igen lehet pótolni, hogy mindkettőn ugyanazt látom - legyen az email, net, online jegyzettömb, gdocs stb. Ráadásul a rootolt telóról megosztom a mobilnetet, melyet a tab wifijével fogok be, így a 3G modult rögtön meg lehet spórolni.
Mivel a tab főleg wifivel üzemel, evidens hogy a telós sim-en van a netcsomag, minden klappol.
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3053 üzenetére
Köszi, még egy pont a Tab mellett... Szerintem az lesz - nagyon jó, hogy hatalmas az aktív community (előző szerkenyűmnek ez lett a halála, pedig nagyon használható), még azt is el tudom képzelni, hogy Honeycomb is lesz rá. (Vagy lehet, várok egy hónapot amíg becsorog pár Honeycomb, pl. az Iconia).
Mobilnet természetesen lenne mellé, kb. 2-4 gigás csomagokban gondolkodom (ahol nincs túlforg díj). -
danih
veterán
válasz
philoxenia #3016 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az input-ot.
Eldöntöttem, hogy ha ebbe az irányba mozdulok, akkor Galaxy Tab alá nem adom.
Tényleg fontos a gari. És pár óra olvasgatás után az is láthatóvá vált számomra, hogy az én felhasználói szokásaimhoz igazítva csak akkor van értelme a tabletnek, ha van benne 3G (lehetőleg beépített, hogy néz ki már ha kiáll belőle a stick)...
És egyetértek azzal, hogy általában, ami 2x-3x drágább az gyakran nem 2x-3x, hanem többször tovább kihúzza(#3013) z0d1AK: konkrétan mely Prestigio-ra gondoltál?
-
danih
veterán
válasz
philoxenia #3005 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam, bill-es tok...
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2977 üzenetére
"Hú, gyerekek. Milyen készüléket fogok én fogdosni a héten!
Gyors teszt is lesz róla.
"
itt nem említi az árfolyamát ...
szerk: ja látom már - akkor sztornó a "Blacberry"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2965 üzenetére
Sajnos nem vagyok ilyen jó kapcsolatban a Vodafone-nal. Szívesen nyomogatnám pedig a Galaxy Tab 10.1v-t.
Kisebb, olcsóbb, hasonló tudással. -
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2949 üzenetére
Van már hozzá 2.2 .
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2947 üzenetére
Nekem is elég sovány.
Ezért is szoktam kikapcsolni.
Így viszont lassan bootol be. Cserébe nem eszi az akksi.
Folyamatos üzemben olyan 4órát kibír wifis nettel. -
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2945 üzenetére
Na igen, de ár érték arányban nem rossz szerintem.
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2931 üzenetére
ja az ujjam tényleg elég bénán mozgott a 125k-ás mobilon (Galaxy S)
kérdezek valamit
6"-on létezhet 1024x600-as felbontás
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2929 üzenetére
jó persze ha azt látom, hogy sorban lövik ki a webshopokban a cuccot akkor berusholok és megveszem hirtelen felindulásból 135k-ért akár még "T" függően is de azért szeretném a 80-100k-ás árfolyamon aktiválni a pénztárcámat
néztem a mobilokat is (Galaxy S, Galaxy Ace) de azok "borzalmasan" picik voltak
talán a legideálisabb a 6"-os cucc lenne (még látható de már zsebre vágható)
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2925 üzenetére
hát jh - tudom, hogy ha 1x végre megveszem akkor úgyis a "fullosat" veszem majd meg
de még várok nyárig hátha az árak lemozdulnak -
petipetya
nagyúr
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #2923 üzenetére
irigykedés ON
én most spekulálok a 3G-és (135k) & a csak wifi-s (99k) motyón ... -
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #2884 üzenetére
Szerintem a legjobb a Galaxy Tab 7"-os GSM-s verzió.
Igaz,hogy 1 év rabságot vállaltam a T-Mobile-nál, most még egy kicsit költöttem rá:
-állványos bőrtok
-Bluetooth-os egér.
-van 3GB-s adatcsomag
Azt kell,hogy mondjam:minden mobil számítástechnikai feladatot kielégít(dokumentumszerkesztéstől a navigációig,játékig),leírhatatlan élmény használni...
A méret még jól kezelhető,valóban mobil eszköz.
A 10 collosak már nem azok szvsz. -
mleslie
tag
válasz
philoxenia #2888 üzenetére
Nem miért? De annyira nincs messze ahol lakom, mintha győri lennék!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2884 üzenetére
Kérdés, a méret mennyire számít neked. Bár ha az iPaddel is szemezgettél, akkor gondolom nem akadály.
Igazából jó kérdés, próbálnék szerezni belőle, de nem tudom, hogy lesz-e. Holnap ha midnen igaz 2 Prestigio jön, meg egy iPad 2. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2837 üzenetére
A samsung legnagyobb ellenfele az LG, szoval miatta van 8.9-es tablet.
-
mleslie
tag
válasz
philoxenia #2839 üzenetére
Mindenki meg akarja lovagolni ezt a tablet őrületet...
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #2837 üzenetére
Jelenleg roncs.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #2835 üzenetére
Ha fizeted a javíttatását...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2785 üzenetére
Mind a kettő csak egy honosított kínai. Sokat én sem várok majd tőlük.
-
ratkaics
senior tag
válasz
philoxenia #2738 üzenetére
Nah rádugtam a PC-re is. Semmi az ég világon nem történt.....
-
ratkaics
senior tag
válasz
philoxenia #2738 üzenetére
Amikor megkaptam az volt az elso, hogy firmware-t frissitettem rajta. Ahhoz kellett az APX driver. A frissites ota meg nem probaltam radugni pc-re, es most alkalmam sincs ra. Majd holnap kiprobalom. Mit kellene amugy latnom?
-
ratkaics
senior tag
válasz
philoxenia #2736 üzenetére
Szia!
Sajnos semmi nem tortenik amikor radugom a pendrive-t. A pendrive-on levo led sem villog. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2728 üzenetére
Jah, értem én.
Kínait még nem sokat lehet kapni nálunk sajnos, bár a márkás tabletek is arányaiban véve szolid választékkal rendelkeznek az országban. Remélem hamar változik ez. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2725 üzenetére
Ezt Kelzsoca hozzászólására írtam.
-
PEPE85
senior tag
válasz
philoxenia #2705 üzenetére
Hol látom az árát? Hogy tudom megvenni? Betettem kosárba, de csak levelezni tudok velük, megvételes opciót nem találtam, küldik ezt Európába?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2703 üzenetére
Nah, tök jó, hogy átfutom, aztán szépen kapom az infókat utólag, hogy mit is olvastam pontosan.
Külső 3G-s megoldás azért elég ómódi, legalábbis részemről. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2701 üzenetére
Jah, hát igen, az más.
Legolcsóbb beépített 3G-s tablet? Talán a PoV? -
kelzsoca
félisten
válasz
philoxenia #2632 üzenetére
Na jó de hát ezek filléres dolgok amiről most szó van
-
mleslie
tag
válasz
philoxenia #2495 üzenetére
Nem látja a cuccokat, vagy párosítani nem lehet normálisan?
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2495 üzenetére
Akkor olyan mint linux alatt. Ott is elég macerás. Google-ék sem tudtak sokat javítani rajta ezexerint.
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #2493 üzenetére
Hát igen, ez a bajom nekem is, hogy ezeknél a kínai cuccoknál sosem lehet tudni.
Igazábol a GPad tudás megfelelne, csak még egy Bluetooth jó lenne bele.
Esetleg nem tudok olyat ajánlani, ami hozza GPad tudását és van benne bluetooth, és kapható itthon és árba is hasonló? (Tudom: meg még minem kéne...)
mod:
Gondolkodom még ezen is : Ziio Ebben van BT és az ára is viszonylag kedvező. Erről van valakinek tapasztalata? -
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Viewpad7 meg a klónja,Commtiva N700...ez utóbbit elég olcsón tudnám 250fontért....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Igen, ezért mondom. a ViewPad 7 van még, legalábbis ahol készleten van még, mivel nem nagyon fog jönni egyelőre új szállítmány belőle az országba.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2448 üzenetére
És tényleg multi-touch?
-
wwhy
veterán
válasz
philoxenia #2295 üzenetére
kicsit elbeszélünk egymás mellett: én - rosszul - a kelzsoca többjét a 'minőségre' értettem;
-
Avicularia
veterán
válasz
philoxenia #2250 üzenetére
Emlékszem 97-ben kódoltam először mp3-at.Akkor valami 75 Mhz-es amd gépem volt,ami tuningolva 83 Mhz-en futott.Dos-os kódoló progival emlékeim szerint kb. 45 perc volt egy mp3 betömörítése wav-ból
-
Neurotoxin
őstag
válasz
philoxenia #2147 üzenetére
Tény, hogy van mindenféle díjcsomaggal olcsóbban(59ért akár), de én nem vagyok híve ennek, hogy mindenféle "XL"konstrukciókban tizenezreket fizessek 2 év hűségnyilatkozattal, a már meglévő havidíjas előfizetésem mellé.Ha lehet egyébként is wifit használok. Ha a cég fizeti, természetesen nem számít
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2147 üzenetére
Már 140-ért van Samsung Galaxy Tab újonnan, független.
-
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #2105 üzenetére
A gyors árukészletkisöprés utalhat arra,hogy tényleg jön az iPad2.
Bár mire az ideér..... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1790 üzenetére
Igen. Gondolom ismét sok időbe telik majd, mire az új megjelenik Magyarországon hivatalosan is. Aztán pedig nem 150 ezerrel fog debütálni. Azért ők sem fogják sz.rért, h.gyért adni.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1658 üzenetére
_sok_ kézügyességgel azzal is lehet
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1658 üzenetére
...én is most akarok venni egyet, de majd már csak januárban fogom megrendelni.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1655 üzenetére
az a vicces benne, hogy a motorola az androidnak köszönheti, hogy nem ment csődbe... de ha kihoz egy tablet-et, android helyett valami saját szarral akkor tuti becsődöl. max valami ubuntu-val lenne sansza, de az meg nem tapira van csinálva.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1655 üzenetére
pl megveszed az alkatrészt és beforrasztod. szerencsére a legtöbb tqfb tokozású és nem bga igy nem kell reflow, csak egy kis kézügyesség. g sensors-t már sokat forrasztottak fel, meg usb-t is.
vagy megveszed az a81g verziót abban benne van a szenzor meg az usb gyárilag +30$-ért.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1569 üzenetére
a valóságban a kinaiak gerneálják. nézd meg majd minden app kinai szerzőtöl jön.
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #1559 üzenetére
én a Windemre 2 évig gyűjtögettem
pda-m nem volt - túl picinek találtam
a Samu Tab már a legelején tetszett, az összes többi felejtős (mind tudásra mind vizuálisan)
van ahova nem lehet vinni netbookot - oda a Tab jön velem
notebookom nincs és nem is lesz - nagy, nehéz, nekem ugyan nem kell
Androidos motyóm sem volt még de annyit nyomkorásztan már, hogy nem fogok eltévedni benne (remélem)
belegondolva, hogy a netbook-ot 70k-ért vettem a Tab nálam olyan 80-90 közé férne be aztán majd kijavítotok -
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1574 üzenetére
OK, értem.
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1572 üzenetére
Az volt az első?
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1566 üzenetére
Igen, először a linux volt. Ez biztos. Mégis az Android szerinted milyen eszközön jelent meg legelőször?
-
Gakocsis
tag
válasz
philoxenia #1569 üzenetére
Természetesen! Tökéletesen egyetértek.
Ezek szerint kicsit pongyolán fogalmaztam. Alapvetően arra gondoltam, és erre is akartam utalni, hogy amikor a google kijött az android oprendszerrel, akkor már a Google körül volt egy divathullám, aminek voltak lelkes tagjai (sztereotípiák nélkül a 20-as, 30-as fiatal, technológia függő fiatalok, a modern kockák) Ezek az emberek azomban már rendelkeztek azzal a technikai tudással, ami találkozott a cég azon lépésével, hogy a platformot nyitottá teszi, és így katalizátorként szolgálhatott a technológiai fejlődésnek.
Alapvetően nem az Aple visszafogott terjeszkedéspolitikáját követik, hanem egy jól körülírt technikai alap melett, ezek teljesülése esetén lehet minden funkciót kihasználni, fejleszteni rá.. Ha jól láttam, akkor a kicsipuha is ezt vette át..
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1564 üzenetére
Ha a fejlesztés irányát nézzük, akkor először volt a telefon, -nem?
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1559 üzenetére
a tablet kb arra való amire a pda csak pc-s sebességével és szolgáltatásaival, már ami a webböngészést illeti. szterintem 99%-a a vásárlóknak youtube-ozásra fogják a népek használni. arra tökéletes a kis kijelző elég a videókhoz illetve gmaps, de arra egy telefon kényelmesebb.
-
maláj
addikt
válasz
philoxenia #1555 üzenetére
tudom, hogy másra van - van netbookom
ZTE Blade is lesz majd vagy 1 OSF (azt jobban szeretném)
Tab-om is lesz remélhetőleg nemsoká
wifi állandóan van
mind másra jó, ezért is kell nekem mindegyik -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1477 üzenetére
van benne valami. a reklámbevételt a szürkén felrakott programokból is megkapják.. de hogy a készitője megkapja-e..
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1473 üzenetére
/*
Fizetős rész jelenleg Mo-on hivatalosan nincs, az nyilván nem legális, bár érdekes az, hogy ha a júzer kimegy Mondjuk Németországba és ott tölt a marketről, az innen vitt készülékével, akkor mi a különbség
*/ez mondjuk nagy luzerség a guglitól, mert azt a 2..10$-t kifizetné az ember egy programért, igy meg letölti ingyen okosba'.
-
Peat;)
veterán
válasz
philoxenia #1467 üzenetére
Szerintem az a biztos ha már eleve 3g-s tableteket fogsz nézegetni...igen most nem sok ilyen van. De pl. a ZTE fog kiadni tabletet, V9 néven és abban 3g is lesz és talán t-mobile is felveszi kínálatába. A belseje korrekt, 768-as snapdragon proci, 512 memória és gps is lesz benne, a kijelzője viszont rezisztív. De ára nincs elszaladva, 100k alatt lesz elvileg bőven.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1469 üzenetére
WiFi routert alapesetben nem tudsz magaddal vinni. Mobil hotspotot igen, de az olyan, mintha beépítve lenne a 3G, csak vinned kell mellég egy külön kütyüt. Majdnem ugyan az, mint stick, csak valamivel kényelmesebb, elegánsabb. Mobilnet sincs mindenhol, így valóban nem korlátlan, de a szolgáltatók lefedettsége akár az országot, de akár a világot tekintve is magasan a WiFi-vel való lefedettség felé tornyosul (jah, már a Himaláján is...).
"amihez konkrét hálózat kell...../T-Mobilos, Telenoros stb..../ ennyi erővel...."
Az Android elsősorban telefonra készült operációs rendszer, és a Google a szolgáltatón keresztüli készülékvásárlást szorgalmazza (még ha ezt itthon nem is látni), ezért kizárni ezeket a partnereket lehetetlen.Tudtommal adott modellekre licenszelhető az Android, a Markettel együtt, vagy ugyebár külön is. Linkelnék, de jelenleg nem tudok.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1467 üzenetére
Market hivatalosan akkor lenne, ha a Google engedélyezné. A BluePanther elvileg támogatja (majd valamikor) a ZTE MF100-at, ezért lehet rajta Market. Én nem adnék olyanra Marketet, amibe sticket kell dugni a mobilitáshoz...
-
Peat;)
veterán
válasz
philoxenia #1464 üzenetére
Telechips kínai csoda.[link]
Archos majdnem ennyi és kategóriákkal jobb minden tekintetben. -
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1412 üzenetére
Elolvasom, köszönöm.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1395 üzenetére
Drága, drága, de én nagyon fenem rá a fogam. Akármilyen cucc is kerül a kezeim közé, valahogy sehogyan sem tudom felfedezni azt bennük, mint amit a Tabban. Mindezt úgy, hogy magát a Samsungot nem csípem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
philoxenia #1386 üzenetére
Ugyan nem látom át a témát, de a ClockWorkMod recovery nem érhető ám el minden androidos készülékre! Mindenhova külön portolni kell, SGS-re például több hónapba is beeltelt, amíg egy biztonságos verzió ki nem jött. Válaszolna valaki esetleg nekem is?
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia #1386 üzenetére
lementhető a rom, utána vissza is tehető az eredeti...
...majd ha magad megcsináltad, írd be ide légyszíves. Amíg mindenki csak hallott olyanról, aki tud valakit, aki már megcsinálta, valahol, valamivel, valahogy, addig bocsánat de én nem hiszem el.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1384 üzenetére
Nem csak belőlem áll a felhasználók tábora. De ennek ellenére sem biztos, hogy én is nekifognék több napi utána olvasgatás nélkül
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1321 üzenetére
Van új a nap alatt. Hogy én ezt eddig miért nem raktam fel a droidra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged