Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Az ASUS refurb tabletre edigitalban azt mondtak nem ajanlott frissiteni (4.4 van rajta). Ennek van valami alapja?
-
NNG
csendes tag
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M
üzenetére
Grat a géphez! Ezt az arctools-t nem ismertem. Ha találsz még hasznos programot, ne tartsd magadban
. A képernyőn a háló sztem egyáltalán nem zavaró, sőt, bekapcsolt állapotban nem is lehet látni. A vezérlő gombok viszont tényleg mindíg látszanak (mondjuk nekem eddig fel se tűnt). Az mitől lehet, hogy az alap browser viszi a flash-t, az Opera viszont nem használja? -
NNG
csendes tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M
üzenetére
Én is becseréltem pár napja a MyPad-ot (+20 ropit
) egy ilyen Archos 101-re. Nem bántam meg. A flash nagyon hiányzott, meg a 10" is jobban használható (mondjuk én nem hurcibálom). Érezhetően gyorsabb. Valami autóversenyt próbáltam rajta, az szépen futott. A 720p-s filmnél sincs akadozás. Idáig ami nem tetszik, hogy usb-ről nem tölti az akksit. -
NNG
csendes tag
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, kb 50e Ft-ot szánnék rá. Amire használnám: böngészés wifin keresztül, e-book, Excel+Word doksik szerkesztése, hd filmek (hdmi-n tv-re kirakva). Néhányat kinéztem:MyPad MA 700 (erről van valakinek tapasztalata?)
Icarus 701
Prestigio PMP5070C
Alcor e-PadMelyiket ajánlanátok (akár ezeken kívül is)? Van valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még várok a frissítéssel, jelenleg nem tudok mást, amire ráfizetés nélkül cserélném.
Nekem ME581CL van.

. A képernyőn a háló sztem egyáltalán nem zavaró, sőt, bekapcsolt állapotban nem is lehet látni. A vezérlő gombok viszont tényleg mindíg látszanak (mondjuk nekem eddig fel se tűnt). Az mitől lehet, hogy az alap browser viszi a flash-t, az Opera viszont nem használja?
Dr.NX