Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Az ASUS refurb tabletre edigitalban azt mondtak nem ajanlott frissiteni (4.4 van rajta). Ennek van valami alapja?
-
NNG
csendes tag
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3965 üzenetére
Grat a géphez! Ezt az arctools-t nem ismertem. Ha találsz még hasznos programot, ne tartsd magadban
. A képernyőn a háló sztem egyáltalán nem zavaró, sőt, bekapcsolt állapotban nem is lehet látni. A vezérlő gombok viszont tényleg mindíg látszanak (mondjuk nekem eddig fel se tűnt). Az mitől lehet, hogy az alap browser viszi a flash-t, az Opera viszont nem használja?
-
NNG
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #3866 üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3793 üzenetére
Én is becseréltem pár napja a MyPad-ot (+20 ropit
) egy ilyen Archos 101-re. Nem bántam meg. A flash nagyon hiányzott, meg a 10" is jobban használható (mondjuk én nem hurcibálom). Érezhetően gyorsabb. Valami autóversenyt próbáltam rajta, az szépen futott. A 720p-s filmnél sincs akadozás. Idáig ami nem tetszik, hogy usb-ről nem tölti az akksit.
-
NNG
csendes tag
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, kb 50e Ft-ot szánnék rá. Amire használnám: böngészés wifin keresztül, e-book, Excel+Word doksik szerkesztése, hd filmek (hdmi-n tv-re kirakva). Néhányat kinéztem:MyPad MA 700 (erről van valakinek tapasztalata?)
Icarus 701
Prestigio PMP5070C
Alcor e-PadMelyiket ajánlanátok (akár ezeken kívül is)? Van valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest