- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
nextman #3699 üzenetére
131.500 forint vagy egy kicsivel többért az Extreme Digital -nál.
-
z0d1AK
nagyúr
Jelenleg a Google a kódot tudtommal még csak azokra a gépekre engedélyezte, melyeket gyárilag Honeycombra terveztek. Ennek köszönhető, hogy pl. a Dell Streak 7 és a Point of View Mobii Tegra 10.1 sem kapta még meg az update-et.
Ha minden igaz, immáron van adott hardver igény is, amit be kell tartani a gyártónak ahhoz, hogy használhassa a 3.0-t. Régebben volt szó arról, hogy csak kétmagos processzorral szerelt gépeken fut. Erre jó példa, hogy a referencia processzor az NVIDIA Tegra 2, és nem is kapható még más CPU-val rendelkező gép. Ennek némileg ellent mond, hogy a HTC rebesgetett már Honeycomb update-et a Flyerre...Az viszont véleményem szerint nagyon jó döntés, hogy meghúzták a határokat. Így abszolút megmarad az élmény. Itt az Iconia A500, csak ámulok, bámulok. Ugyan ez egy gyenge hardveren meg valószínűleg szenvedés volna.
-
Torry
addikt
Létezik már honeycomb-os kínai tablet?
-
Luissimo
veterán
Szépestét.
Tudom,hogy nemszépdolog ilyet irni a teraszrol a Dropadrol wifizve egy sör mellöl, de ha egyszer lecserélem a Dropadot, akkor csakis ilyen jöhet szoba:www.testfreaks.com/blog/information/wetab-linux-ipad-alternative/
-
hun_gery
aktív tag
@z0d1ak:
ezért írtam, hogy a szétszedés opciós.
igen, van olyan is, aki szétszedi, és közben szétbarmolja, meg sok olyan is, aki nem.
az azért csak tudja magáról az ember, hogy egy disassembly-videó alapján neki mer-e állni vagy sem.
ha igen, jó. ha nem, úgyis jó.
(nekem n95, i900, hd2, i8510 telefonoknál ment, pedig nincs ilyen kellegű végzettségem, se komoly felszerelésem, csak utánajártam, és megpróbáltam. sikerült.)@dim dim: ha tényleg superpad/flytouch a típus, akkor azt itton is forgalmazza pár bolt, próbálj velük is egyezkedni, ők szerintem jelen típus esetében tájékozottabbak az átlagnál.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
dim dim #3667 üzenetére
keress képeket ezekről:
Flytouch 3; Superpad 10
ha az alapján beazonosítottad, néz meg mennyi ram, milyen belső van a tiédben.
(kis szerencsével itt már tudod a típust, ezért találsz videót, hogy hogyan szereld szét)
végy egy nagy levegőt, kapd szét, hogy minden alkatrészről legyen info-dezután keress egy fórumot, ami a tableteddel foglalkozik (pl slatedroid), nézz firmware-t, szedd le, kövesd a frissítési utasításokat, és imádkozz.
ha elakadsz, írj ide, segítek
-
nextman
aktív tag
Szerintetek ilyet érdemes venni?
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_tablet_pc/egyeb_notebook/capacitive_tablet_pc_1ghz_samsung_processzor_7_1454980430.html
Miben sokkal rosszabb egy ilyen, mint egy ipad vagy galaxy tab?
-
rakal
senior tag
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Szia!
Nincs más lehetőség,csak végigbuherászni a netet,hogy végülis ez minek felel meg,melyik nagy gyártó firmware-e lehet rajt,ill. megtalálni a gyártó támogatói site-ot.
Ha nincs,akkor peched van,a kínaiak hajlamosak gyorsan befejezni a firmware támogatást(tisztelet a kivételnek).
Előbb kijönnek egy vadiúj modellel,mintsem FW szinten támogatnák a régebbi felhasználókat....az extrém mértékben felgyorsult termékciklus mellékhatásai kategória -
thomyerk
tag
WayteQ xPad-100ról van valakinek infója? videót csak valami wayteq prototype tabletról lehet találni a neten, de a specifikciók, amit ír stimmel (legalábbis addig hogy felbontás meg h cortex proci, de hogy mekkora...). esetleg tapasztalat a gyártóval, érdemes e ilyet venni, vagy semmiképp?
-
kelzsoca
félisten
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Eleve nem kellett volna egy noname gépet megvenni és akkor nem lennének ilyen jellegű problémáid, az pedig hogy full-full, ennek tudatában elég viccnek hat, de gondolom érted miről beszélek.
Használd rajta azt a rendszert ami van, ha próbálod mókolni, könnyen lehet hogy többet géped se lesz.
-
aag
őstag
Tudtátok?, hogy ARCHOS-ból van olyan is ami közvetlenül mp4-ben TV-re optimalizált rekordot képes csinálni analóg videóforrásból. RV-500-as a jele.
(#3671) jFox: Nem működik a linked.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dim dim #3667 üzenetére
Van egy jó hírem!
Mivel nem tudod, hogy milyen, nem is fogod tudni frissíteni. Egyrészt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy van rá frissítés. Másrészt, ha van is, akkor lehet, hogy nem is találod meg, mivel nem tudod beazonosítani a géped. Felrakhatod rá azt a firmware-t, ami ehhez hasonlító gépen van, de nem tartom kizártnak, hogy nem lesz jó és végleg oda a gép... -
rakal
senior tag
Kedvenc PMP gyártóm,az Ainol egész tabletpalettával jelentkezik.4-től a 8 collig.
Íme egy olcsó modell,jók a specifikációk ezért az árért,egyfajta olcsó Dell Streak helyettesítő.
Ainol Novo 5 tablet -
dim dim
tag
üdv fórum!
hogyan tudok updatelni egy no name kínai androidos tabletet:
a dobozon egyetlen felirat: Superpad.
ennyi egy betű nincs rajta más, se a gépen.
gyártó egyéb: ne is kérdezzétek.a menükben sincs semmi utalás a gyártóra, bár az egyik android infós program wowpad-ként detektálja.
egyébként egy full extrás 10"-es hdmi-s 2 usb-s 2 card readeres, gps-es kütyü.
csak jó lenne android 2.3 vagy 2.2 a 2.1 helyett.Köszönöm
-
thomyerk
tag
köszi, én nem láttam, most visszaolvasva sem, legalábbis a hszemre válaszként, ha valami másra gondoltál légyszi írd be, olvastam vissza, de csak a dealextreme-merimobile tanácsot láttam...roxaz-al kapcsolatban vagyok/próbálok lenni, néha nem reagál üzenetekre facebookon sem (vagy mindig újat kéne neki írnom talán...)
-
thomyerk
tag
azért a jobb kategória itt dupla annyiba kerül
ennyit nem szánnék rá
valaki tud:
10"os, androidos (lehetőleg 2.2 minimum), flashes, gyors gépet, ami esetleg avi/HD-t is jól játszik, max 70 ezer forintig? légyszi ajánljatok itthon is elérhető dolgokat/akár "megrendeli xy" útján isluissimo: köszi, amit én láttam már upgradelt állítólag, 2.2, 512ram. a prociból talán elég a 800as, ha cortex, nem? nem akarom széthajtani, nekem olvasásra, meg kisebb netes dolgokra, néha filmnézésre kellene...
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából a hátulja lesz amit legritkábban látsz majd szerintem.
A Transformer így nekem is adja, bár azt csak dokkolóval együtt venném, úgy viszont iszonyatosan drága, annyit tényleg nem ér meg, főleg hogy csak 3G nélkül lesz kapható. Amúgy ha jó az infó, a magyar beszerzés magyar billentyűzet lokalizációval is rendelkezik! -
z0d1AK
nagyúr
A Laptopszalon jóvoltából holnap kapok tesztre egy Acer Iconia A500-at.
-
tthom
senior tag
Ezzel találkozott már valaki?
Ha igaz, amit ír, akkor 7" - 1024x600 nem lehet rossz:
7" Android 2.3 1024*600 HD capacitive screen Tablet PC
Árban se vészes és EUn belül van.
-
z0d1AK
nagyúr
-
thomyerk
tag
válasz
thomyerk #3579 üzenetére
na válaszolok magamnak
szóval a fentebbi hozzászólásomhoz valaki ötlet?
illetve lehet hogy olyan 70ig is elmennék, de néztem egy viewsonic viewpad 10est, ez végül is tud flasht? mennyire megbízható? mondjuk nekem elég lenne az android os, de lehet h nem hátrány a win7 sem. valaki próbálta, vélemény?
köszi -
mArZsi
tag
Egy kis reklám:
7" és 10" ZT-180 v2 magyarosítás elkészült!
A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét. (De magyarosítás kérelemmel felkereshet engem is
)
-
rakal
senior tag
válasz
Luissimo #3645 üzenetére
Asztali billentyűzet+kávé,tea,cola etc. cukortartalmú folyadék=halál.
Nekem elhiheted,már 2 billentyűzetet is tönkrevágtam.
Főleg akkor van gáz,amikor beszárad,néha műxenek a billentyűk,néha nem.
Desztvizes áztatás,ultrahangos kezelés sem 100%%-os,nem éri meg a fáradtságot.
Még jó,hogy 1000 párszézért van már új... -
rtom
senior tag
Szevasz Jani! Ja, régen találkoztunk, mostanában nem érek rá a régi vackaimmal babrálni, így téged sem támadlak mindenféle forrasztanivalóval
Leírásod alapján tetszik a Haipad, de némileg elkedvtelenített, hogy valahol azt olvastam, már azt is hamisítják és valami gagyi procis cuccot adnak helyette. Ha megbízható forrásból jönne, akkor lehet, hogy bevállalnék egyet, bár kínai tablet esetében a megbízható forrás követelmény némiképp abszurdnak tűnik
PS: összejöhetnénk egy sör mellett, megnyomkodnám a gépet.
-
jFox
addikt
válasz
Luissimo #3645 üzenetére
Muszáj szétszedni az elektronika miat. Nekem az asszony öntött bele kávét nem rég.
szétkaptam, kivettem az elektronikát és ment a zuhany alá!On: Nemrég frissítettem a Haipad M701-em 2.3-as droidra. Más próbálozott már ilyesmi művelettel? Nekem azóta a Wifi vacakaol. De érdekels hogy csak akkor,ha youTub-ozni akarok, vagy a Market-et használom.
-
Luissimo
veterán
szépnapot mindenkinek.
nembiztos hogy verekedett, lehet, hogy csak ráesett valami, mikor söralátétnek használta :-)
pingpongozásra egyébként kiválo egy 7"-os kütyü
vagy nagyon nyomkodta, látjátok ezért (is) jobb a kapacitív, mint a rezisztiv.
egyébként tegnap nekem is sikerult beöntenem a teát az aszteáali billentyűzetembe sikeresen.
azota egyes gomboknak érdekes mozgásuk van és cuppognak.Valakinek valami jokis tisztitási modszer,szétszedés nélkül ?
vagy öntsek utána egykis forró domestosos vizet esetleg ?? :-) -
Pantok
aktív tag
válasz
philoxenia #3642 üzenetére
Valakit megvert azzal a tablettel a ficko hogy így széttört az előlapja?
Aztán rendelhetsz hozzá herotab szétszedő müanyag készletet is.Enyém tegnap jött meg és már most félek a naptól amikor majd szétkell szednem. pedig egy két dologhoz nem ártana (wifi antenna, az állapotled tompítása, esetleg 3.5 jack csatlakozó cseréje)
-
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3642 üzenetére
ezaz, igen.(az első)
a második videjóhoz csak annyit, hogy van aki előlről szereti, én speciel hátulról
Ja, éshogy a fickó Alsó-Szecsuáni tájszólása számomra teljesen követhetetlen volt.
És, hogy ezt az én körmömmel biztosan nemtudnám megcsinálni -
Luissimo
veterán
válasz
philoxenia #3639 üzenetére
forog a youtube-on közkézen egy video, igaz dropad a8 m7009-ről (irdbe a gugliba)
ott a hátlapot szedi le a muki valami vákumos tapadokorongos célszerszámmal(fürdőszobafogas)
gondolom a tied is hasonlo lehet, most nemtudom megnézni, próbacseresznye :-) -
philoxenia
MODERÁTOR
Hogyan lehet szétszedni a Haipadot? Nem akarom feszegetni, de a megrepedt előlap miatt rossz helyen érzékel, amúgy látszatra a kijelző jó....
-
maláj
addikt
szeretem ha 1 eszközön olyan általános dolgok is vannak amiket bár nem használok naponta azért ha 1x szükségem lenne rá akkor ott van helyben
pl. van már évtizedek óta imubszqlcskészletem - soha nem használtam
most, hogy építettem 1 bringát hát igencsak jól esett amikor megtaláltam -
z0d1AK
nagyúr
válasz
megalover #3630 üzenetére
Szerintem 2.1, de nem tudom pontosan. Alacsonyabb verzióval nem próbáltam még.
Itt érhető el. -
rtom
senior tag
Erről tud valaki véleményt mondani?
-
megalover
tag
Egy nagyon (de nagyoon) amatőr kérdés. Android alól vhogy kivitelezhető-e valami progival egy win7es gépnek a "távoli felügyelete" esetleg teljesen felejtős lenne???
-
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #3621 üzenetére
Nem nincs,de van kiváltó lehetőség,csak ez attól függ mire kell... lehet élni usb nélkül ...
-
Pikkolo^^
addikt
Ilyenje van valakinek?
-
jFox
addikt
válasz
philoxenia #3619 üzenetére
Mit csináltál vele? Ráültél?
Az enyémen már 2.3-as droid van. -
maláj
addikt
#3614-15-16
natív-ról volt szó
tehát ott oldalt beleágyazva a műanyag keretbea 20k-ás dokkoló meg nem játszik
a headset-et pedig elcserélném 1 olyan RCA-ás dologra
-
aag
őstag
Valami mindegyikből hiányzik. Gondolom direkt csinálják, hogy legyen hová "fejlődni".
-
z0d1AK
nagyúr
Az edigital a Galaxy Tabhoz is írja az USB-t, holott a világon nincs rajta... A hivatalos honlapon nem találtam említést a HDMI-ről.
A Prestigio szintúgy nem említ HDMI-t az 5070c-n, ahogy a Navon T810 sem.
Amúgy abszolút jó a 7". Ha nem volna élvezhető, valószínűleg az életben nem találták volna ki a netböngészést a kisebb kijelzőjű telefonokon.
-
NNG
csendes tag
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, kb 50e Ft-ot szánnék rá. Amire használnám: böngészés wifin keresztül, e-book, Excel+Word doksik szerkesztése, hd filmek (hdmi-n tv-re kirakva). Néhányat kinéztem:MyPad MA 700 (erről van valakinek tapasztalata?)
Icarus 701
Prestigio PMP5070C
Alcor e-PadMelyiket ajánlanátok (akár ezeken kívül is)? Van valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
-
jFox
addikt
Most frissítettem be Haipad ?701-emet Android 2.3.1-re.
Eddig tetszik, szebb és gyorsabb lett a kezelő felület. A 3D grafika is gördülékenyebb a játékoknál (3D Radioball). -
rakal
senior tag
Hello,
Ilyen hibával én 1x találkoztam,a SmartQ5-ös firmware-t felraktam a SmartQ7-re.
A készülékedet nem ismerem,de valószínűleg hasonló gond lehet,valamelyik más készülék(ami hardveresen szinte teljesen megegyezik vele) firmware-e lehet rá fölrakva,és nem 100%-os a kompatibilitás.
megalover:
A rajta levő 1.5-ös Android nem hiszem,hogy frissíthető,csakha gyári újabb firmware nem 1.6-os,vagy 2.1-es.Túl réginek tűnik nekem,valószínüleg már leálltak a készülék gyártásával,olyan raktárkisöprés célzatgyanús a kedvező ár is. -
megalover
tag
Azon gondolkozom most, hogy veszek majd egy ilyen kis 5"-os csoda készüléket menet közbeni internetezésre, böngészésre kéne leginkább nekem. Miért ilyen kicsike? Hát azért, mert nagyon nem hinném hogy bármikor elő mernék venni pl. buszon/villamoson egy 7"-os androidos masinát, anélkül hogy valaki ki ne kapná a kezemből egyszer....
Mit gondoltok, ez elég arra amire nekem kéne? És ha nem, akkor viszont melyek azok a "hátrányok" amelyek miatt szerintetek annyira mégsem ajánlott ezt a kisméretű tabletet megvásárolni? Mondjuk nem gond-e például ez a rajta lévő Android OS 1.5? És vajon nem is frissíthető ennél újabbra?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest