- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ha megengeded én is leírom a véleményem.
Szerintem meg miért ne vehetne tabletet a gyereknek? Miből gondolod, hogy minden gyerek olyan mint a tiéd? Az én első lányom is 2-3 évesen kezdett játszani a iPhone-omon, aztán később vettem egy iPad-et. Mindig nagyon vigyázott rá, soha nem vadult. Ahogy a kisebbik se. Mint mindennél, ennél is a hangsúly azon van, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Az ugrálóvárazás se jó, ha túlzásba viszik. Ugyanúgy olvasunk nekik esténként meséket, járunk játszóházba, játszótérre, táncra, görkorira, stb. és játszanak a játékaikkal a szobájukban. Meg néha a tableten. Viszont a finommotoros mozgása a tabletnek (is) köszönhetően olyan jó lett, hogy most, amikor írni tanul, meg lett dicsérve, hogy mennyire ügyes, pedig balkezes...scabi78:
Kis gyereknek én nagyon gyagyi tabletet nem vennék, olyat válassz szerintem, aminek jó az érintő érzékenysége. Mi is próbálkoztunk olcsó sz*rokkal, de az kínszenvedés volt a gyereknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged