Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ha megengeded én is leírom a véleményem.

Szerintem meg miért ne vehetne tabletet a gyereknek? Miből gondolod, hogy minden gyerek olyan mint a tiéd? Az én első lányom is 2-3 évesen kezdett játszani a iPhone-omon, aztán később vettem egy iPad-et. Mindig nagyon vigyázott rá, soha nem vadult. Ahogy a kisebbik se. Mint mindennél, ennél is a hangsúly azon van, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Az ugrálóvárazás se jó, ha túlzásba viszik. Ugyanúgy olvasunk nekik esténként meséket, járunk játszóházba, játszótérre, táncra, görkorira, stb. és játszanak a játékaikkal a szobájukban. Meg néha a tableten. Viszont a finommotoros mozgása a tabletnek (is) köszönhetően olyan jó lett, hogy most, amikor írni tanul, meg lett dicsérve, hogy mennyire ügyes, pedig balkezes...scabi78:
Kis gyereknek én nagyon gyagyi tabletet nem vennék, olyat válassz szerintem, aminek jó az érintő érzékenysége. Mi is próbálkoztunk olcsó sz*rokkal, de az kínszenvedés volt a gyereknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX