- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Végre idetaláltamKellene némi segítség, mert elkavarodtam a tabletek között. Eszméletlen mennyiféle fajta van már...
Nos.
Az anyagi határom kb. 35k körül húzódik. A gép nem baj, ha minimálisan használt, nem feltétlen ragaszkodom az újhoz, csak, hogy megbízhatóan működjön. Pontos méretet azért nem írok, mert tisztában vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában az összes elvárásom nem tud teljesülni, ezért valahol kompromisszumot kell, hogy kössek, de a minimum a 7".
Ami lényegesen fontos, hogy egy viszonylag erős gép legyen, akadozásmentes működéssel és útközben is tudjak vele netezni, ne legyen wifihez kötve.
Ezt nem tudom itt hogy hívják, de azt hiszem 3G-nek.Előre is köszönöm a segítségeteket, és ha valamit b@lf. módon fogalmaztam volna, akkor elnézést, igyekszem korrigálni a későbbiek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest