Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pixelblondie
üzenetére
Itthon még nem láttam. Szerintem hivatalosan nem is lesz forgalmazza. Így marad a külföldi beszerzés (ebay, amazon...) esetleg szurkeimportos boltok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
A kijelző szépségével nem lesz gond, a sebességgel viszont már lehetnek gondok, előfordulhatnak akadások, de filmnézésre, nem húszlapos böngészésre megfelelhet.
-
Magnat
veterán
válasz
pixelblondie
üzenetére
Arra figyelj, h a kinti vásárlásra elvileg 1 év gari van, az Asus hazai ügyfélszolgálata viszont többeknek azt írta, h a gari itthon nem érvényesíthető.. Én mindezzel együtt is nagyon gondolkodtam a megvásárlásán, aztán szerencsére sikerült egy magyar garis példányt találni jóárasítva.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
A touchscreen problémára még most is viszonylag sokan panaszkodnak, bár ennek a hibának az eredete kérdéses, nálam nincs ilyen gond.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
Mondhatni igen, bár gondolom ennyiért USA verziót kapsz, ami csak ott garanciális, itt nem.
Én 70 ezerért vettem a sajátom Németországban, nem bántam meg ennyiért. -
monti0222w
addikt
válasz
pixelblondie
üzenetére
Szia a Chuwi megéri megvenni, vannak már szép számmal tulajok, topicja van lehet, van rommolni és tényleg egy szép készülék!

-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
pixelblondie
üzenetére
Kínai garival?
-
Simba86
senior tag
válasz
pixelblondie
üzenetére
amúgy még sztem nézd meg a chuwi v88-at is

-
Simba86
senior tag
válasz
pixelblondie
üzenetére
jaja, nem rossz valóban, megnéztem ebayen a spec-t

az rk3188-nál nekem se kéne jobb soc egy tabletbe egy ideig

az akkuja is elégnek tűnik a 4800 mAh-val (abból kiindulva, amit az én fire-öm tud az 5 ezressel
)ha a novo 7 fire-t kiadnák rk3188-cal, az kb legyalulná a kínai piacot

-
Simba86
senior tag
válasz
pixelblondie
üzenetére
ha lehet kínai, akkor neked is ajánlom a logout blogos írásom

-
tjb007
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
Stickes megoldással már jóval nagyobb a kör.
Amit meg belinkeltél az minden csak nem erős, ez viszont igen és még a keretbe is belefér. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
35 ezerig 3G-s gépek újonnan nem nagyon vannak, talán 1-2 modell, de az is régi, belépő hardverre épülve. Ennyi pénzért vagy használtan, vagy előfizetéssel, szolgáltatónál találhatsz használható alternatívát. Pl. Galaxy Tab 2 7.0 P3100.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX