Új hozzászólás Aktív témák

• turbobusa

senior tag

Szevasztok!

Mobil mellé szeretnék egy táblát venni, mivel sokkal mobilabb, mint egy laptop több szempontból is.
    Fontos lenne a teljesítmény, valamint a ips ledes kijelzővel legyen szerelve, melynek mérete 7-10 coll.
    Igazat megvallva szemezgettem az iPad-el is, szép és pofás a rendszere, sok látványos grafikai elemmel van vértezve, de az ára eltántorít. Habár ott a retina meg a sok extra, de használat során egy hd kijelző, illetve egy jó rom a felhasználási élményt tetézi. Használat terén még úgyis ugyanarra venném igénybe.
    Főként filmezésre, netezésre, játékra és még jó pár dologra használnám a kütyüt.
    Még az anyaghasználat lenne némileg mérvadó, ne a recsegő szegmensbe tartozzon, mondjuk úgyis tokba teszem a védelem érdekében s önmagam megnyugtatására. :D
    Nexus-ban gondolkodtam, ugye most jön az új modell ráadásul, ami elég kívánatos.
    Eleinte csak wifis verzión agyaltam, de ha jól tudom igényelhetek a csomagomhoz még egy kártyát amit netezésre lehet használni ugyanúgy. Adott lenne az lte ezáltal.
    Nem tudom, kijelző terén mely méretet preferáljátok ?

Előre is köszönöm a tippeket modell választás terén!

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés